Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 609 oldal |
megvan, köszi dorati
Hakucs
küldtem
küldtem

Niki! a lapocskák anyaga mindegy játék snaplizni szoktak vele!

látom nem vagytok valami beszédes kedvetekbe!
Na sziasztok
Jó kincsvadászatot! mindenkinek mindenhol mindenkor
Na sziasztok
Jó kincsvadászatot! mindenkinek mindenhol mindenkor
lapocskák anyagára godoljak?
Nik!
bizonyára játszottál már te is ilyen kis lapocskákkal.
a lapocskák + jövő közlés
bizonyára játszottál már te is ilyen kis lapocskákkal.
a lapocskák + jövő közlés

üdvözlök mindenkit!
Egy kérdésem hiányzik a mai feladványbol:
Kis lapocskákkal történö joslás?
köszi
Egy kérdésem hiányzik a mai feladványbol:
Kis lapocskákkal történö joslás?
köszi
szerintetek van értelme annak a listának, amelyik a legmagasabb pontszámot írja ki?
sziasztok! Megint itt
Most nem vagyok elakadva semmivel
Hi Dorati
Most nem vagyok elakadva semmivel
Hi Dorati
szerintem ezen a héten sokkal egyszerübb, könyebb kérdések voltak.
a mait is megfejtettem nagyon hamar
mikor végeztem megnéztem és másodok voltam a listán
de ez még 1-óra előtt volt
a mait is megfejtettem nagyon hamar
mikor végeztem megnéztem és másodok voltam a listán
de ez még 1-óra előtt volt
dorati nem tudom,hogy itt vagy-e e-mailben kérek segítséget
köszi
köszi
szia csillag, külrtem emilt!
Én hiába hívtam meg vagy 60 embert, csak 10-en fogadták... most meg már meghívni sem lehet...
Egyébként a játék öröme nem vész el.... legalábbis szerintem, hiszen itt a "fanatikusok" többsége még az éjszaka megfejtei az egészet, akkor meg még híre, hamva sincs a megoldásoknak... Én ugyan másnap reggel szoktam nekiesni (mivel nem várhatom meg éjszaka, mivel másnap meló) én viszont nem nézem meg a megoldásokat... Ugyanúgy ahogy szerintem azok sem, akik tényleg komolyan veszik a játékot....
Egyébként néha én is nagyon kiakadok robert gidához hasonlóan... annyira egyértelmű kérdésekre kérdeznek rá, hogy hihetetlen.... Jó én elhiszem, hogy az ember leblokkolhat, de folyamatosan???? Ráadásul a kérdések nagy része olyan (tisztelet a kivételnek) hogy ha csak a szót beírja a google keresőbe akkor az első oldalon ott a megoldás...
Úgyhogy én döntöttem is... fogok ezután is segíteni, de alaposan megvállogatom, hogy kinek...akik 8-10 kérdésre várják a választ a 20-ból, az a továbbiakban ne számítsanak rám... Természetesen ez azokra nem vonatkozik akik 1-2 kérdésnél elakadnak... azoknak természetesen továbbra is segítek, már csak azért is, mivel én is kaptam már halsoló segítséget....
Egyébként a játék öröme nem vész el.... legalábbis szerintem, hiszen itt a "fanatikusok" többsége még az éjszaka megfejtei az egészet, akkor meg még híre, hamva sincs a megoldásoknak... Én ugyan másnap reggel szoktam nekiesni (mivel nem várhatom meg éjszaka, mivel másnap meló) én viszont nem nézem meg a megoldásokat... Ugyanúgy ahogy szerintem azok sem, akik tényleg komolyan veszik a játékot....
Egyébként néha én is nagyon kiakadok robert gidához hasonlóan... annyira egyértelmű kérdésekre kérdeznek rá, hogy hihetetlen.... Jó én elhiszem, hogy az ember leblokkolhat, de folyamatosan???? Ráadásul a kérdések nagy része olyan (tisztelet a kivételnek) hogy ha csak a szót beírja a google keresőbe akkor az első oldalon ott a megoldás...
Úgyhogy én döntöttem is... fogok ezután is segíteni, de alaposan megvállogatom, hogy kinek...akik 8-10 kérdésre várják a választ a 20-ból, az a továbbiakban ne számítsanak rám... Természetesen ez azokra nem vonatkozik akik 1-2 kérdésnél elakadnak... azoknak természetesen továbbra is segítek, már csak azért is, mivel én is kaptam már halsoló segítséget....
dorati köszönöm 

dorati
de azt nem mondtam, hogy ....
de azt nem mondtam, hogy ....
ha van valakinek megváloszalatlan kérdése, szívesen segítek
sziasztok
szomorú tapasztalat, meghívni csak ugy érdemes ha előre megbeszéled azzal akit meg akarsz hívni
én nem tettem
a szabálynál nem irja hogy csak korlátozott számban lehet meghívót küldeni
szomorú tapasztalat, meghívni csak ugy érdemes ha előre megbeszéled azzal akit meg akarsz hívni
én nem tettem
a szabálynál nem irja hogy csak korlátozott számban lehet meghívót küldeni
Vica! látom itt vagy már, akkor én nem strapálom magam!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm.
Évezredes ázsiai csillagjóslás.
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica.
A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!
Ezekkel a gépekkel, technológiákkal végzik a termékek dátumozását, címkézését, vonalkódnyomtatását!Ez a ?.technika!
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm.
Évezredes ázsiai csillagjóslás.
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica.
A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!
Ezekkel a gépekkel, technológiákkal végzik a termékek dátumozását, címkézését, vonalkódnyomtatását!Ez a ?.technika!
Sziasztok!
Nem lehet, hogy a fórum ellaposodjon... lentebb ezt az aggodalmat olvastam
Nem lehet, hogy a fórum ellaposodjon... lentebb ezt az aggodalmat olvastam