vodafone ügyfélszolgálat...
2 perc alatt eljutottam odáig, hogy munkatársat kérjek...
sajnos minden munkatársuk foglalt...az előre látható várakozási idő 6 perc...
már 10 perce megy a hívás, amikor bemondja, hogy még 3 perc...
Aztán 14 percnél még 5!!! perc...de hívásom FONTOS
18nál már csak 3...
21nél még mindig 3...
" csupasz babák " ,biztos sztriptízelnek!

vicc volt!
Nálunk meg még a CBA-ban az 1-ik sem akciós,a babából,figyeltem a játék kezdete óta,ide nem került matricás széria,mikor teszik ki,majd dec. 10.-én,szokás szerint?
Eddig Balaton szeletet se lehetett kapni,itt halasat,csak a régi játékost,mivel vége a játéknak,naná hogy már van!

Tavasszal is ugyenez volt a tavalyi játékos balaton volt csak,míg ment az akció,és a szavija már rég le is járt! Le is árazták azért,szóval itt nemigen tudok venni játékos cuccot. Barilla sincs itt matricás,se tészta,se szósz.

Gyöngyösön dettó csupasz babák. És nem azért mert nem nyereményes. Ezt hogy engedik?
Most voltunk Dunakeszin az Auchanba

katasztrófa amit ott láttam

Minden 10.Babán volt csak kód úgy kellett vadászni rá, a Barilla kósók szintén letépve.

Megkaptam a Pickwick kannát törötten

Azt hiszem fújhatom egy vagyis több nyereményemet. Eddig a postát szidtam,hogy eltüntették a kétszer már feladott csomagomat. De aztán egyik fórumtársunk kiderült ugyan így járt,hogy ezt mondják,már feladták,de nem kapott semmit. Most nekem ajánlott feladást igértek,de azóta is semmi. Ez biztos nem véletlen,hogy többen jártunk így.Ha egy hét múlva sem ér ide,akkor megírom nekik a véleményemet.
zsu21
Miért? Előítéletes emberek mindig is volta, vannak, lesznek, de a többség nem így gondolta. Olvashattad.
Bocs elolvasnom

Azt hiszem ma nem kellett volna elovasnom a negativot

joseph
Irj már légyszíves nekem emailt. Te is nyertél a villányiba egy hétvégét a match játékkal kapcsolatban, erről szeretnék kérdezni.
joseph...
attól, hogy még a postánál dolgozik a hölgy, nem azt jelenti, hogy Ő az eladó, aki bélyegeket árul, csekket fizetsz be nála, vagy Ő válogatja a leveleket... e-mail címük nincs is ezeknek az alkalmazottaknak... ahova én járok postára, ott egész nap pörgés van, nem is lenne idejük ímélezgetni...
A postának is van székháza, ahol van kommunikációs osztály, marketing iroda, stb...és ilyen meg olyan osztályok... és az ott dolgotók soha nem találkoznak direkt a magánszemélyek leveleivel... ha érted mire gondolok...
JA! És általában minden munkahelyen isznak teát... Én is vásárolgattam a mh-emere nasikat: teát mindig vettem, pickwicket, milford-ot, capuccinot... , ásványvízet, és bizony én mindig levágtam ami akciós volt...
Szóval ne rágalmazz!!!
joseph
Amit te csináltál, az nem panaszkodás, hanem rágalmazás.
Beírtad vkinek a nevét, e-mail címét és közölted: Mivel az a címe, ami, tuti, hogy lopja a pályázatokat.
Ha vki beírja, hogy ez vagy az a levele nem ért célba, az tény, ha akarom panaszkodás, de semmi esetre sem rágalmazás.
Arra igen, de logikus a novemberi Joy-ban nem lehet okt. 13 a beküldési hat. idő ha okt. 25 után jelenik meg.

Szerintem elírták. Én is beküldtem.
Paint
A mustangos nyereményszelvényre gondoltál? Én úgy emlékszem mintha az november lett volna. De most hogy írod már nem vagyok benne biztos, és már beküldtem. Remélem nem feleslegesen vágtam szét az újságot, mert egyébként nem szoktam belőle kivágni semmit, csak azért jó lenne egy olyan parfüm.
Amit te írsz, az panaszkodás. Amit korábban írtál, az vád.
Ok.Akkor ezentúl más se panaszkodjon, hogy XY már 5x nyer a coopos játékon, meg már az 5dik kocsit vitte el XYZné a Reál játékon és még sorolhatnám a postával kapcsolatos negatív tapasztalatok százával
Joseph, bocs, hogy beleszólok, de most nincs igazad. Azzal, hogy valakit megneveztél, akinek postára végződik az email címe és utaltál a postával kapcsolatos negatív tapasztalatokra, tulajdonképpen megvádoltad az illetőt.
sada
Rendben, akkor legközelebb nem szólok.Ha bizonyítékot sikerül szereznem, majd jelzek.Addig is ha csalást tapasztalunk, csak halgassunk, és pislogjunk mint hal a szatyorban.

pickwick 3/0 szept.15.-n elsöbbségivel
Teljesen nem. Levelezője válogatja.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások