Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 487 oldal |
Van még 1 kék színű műanyag termó pohár,hasonló,mint a Milkás!
Cserélnék: Baba ernyő,bögre, Jacobs 3in1 bögre,Borsodi focis pohár(sörös),AÁ. korsó,Dreher söröspohár, 1db Darling piros szív alakú kerámia műzlistál,Vénusz pecsenyés szett,Barilla tányéralátét. 1 kis bonsai kerámiakaspó,cserép+alátét(kék kerámia),stb.
Ki mit adna érte,ajánlatokat várok,vmi hasonló nyereménytárgyat szeretnék értük.
Ki mit adna érte,ajánlatokat várok,vmi hasonló nyereménytárgyat szeretnék értük.
törpi!
dm-allways,gazdálkodj okosan van.Mennyit gondoltál a bociért?Milyen a boci?Szörme,bőg és mekkora?Még nem láttam ilyet,csak a másfél éves kislányomnak szeretnék!
dm-allways,gazdálkodj okosan van.Mennyit gondoltál a bociért?Milyen a boci?Szörme,bőg és mekkora?Még nem láttam ilyet,csak a másfél éves kislányomnak szeretnék!
törpi! Irtam! 

szednori: vagy blokkokat(DM,KNORR,gazdálkodj)vagy más nyereménytárgyat szeretnék a bociért.
törpi!
Mit kérsz a milka bőgő bociért?
Mit kérsz a milka bőgő bociért?
Sziasztok!
Van egy prizee-os tollam (Star Pen) cserére. Akit érdekel, az írjon e-mailt
Van egy prizee-os tollam (Star Pen) cserére. Akit érdekel, az írjon e-mailt

1 MILKA BŐGŐTEHENEM MARADT,múltkor érdeklődtetek rá,de akit komolyan érdekel az most írjon,köszi!
Na mégegyszer, részletesebben
Vannak ma estére is, és holnap estére is mozijegyek, kétfősek, sőt háromfős is Budapesten a Konyec című film vetítéseire. Szinte bármi érdekel érte, elsődlegesen DM-Allvays blokk, de bármi játszós, vagy játszani szokott. Sőt: ha valaki lenne oly kedves, és a 11. kerületbe személyesen átvenne nekem polo/ka/t, és elpostázná, ő is mehet moziba
Várom a leveleket
Vannak ma estére is, és holnap estére is mozijegyek, kétfősek, sőt háromfős is Budapesten a Konyec című film vetítéseire. Szinte bármi érdekel érte, elsődlegesen DM-Allvays blokk, de bármi játszós, vagy játszani szokott. Sőt: ha valaki lenne oly kedves, és a 11. kerületbe személyesen átvenne nekem polo/ka/t, és elpostázná, ő is mehet moziba
Várom a leveleket

bristo!
A bőgő bociról van szó?Mert azt szeretnék a kiscsajomnak!
Lenne érte:1 dm-allways blokk,Unilever blokk(1 pályázatra való),Nestlé vonalkódok(Maggi leves),dm pontok,kuponok,kuponfüzet...
A bőgő bociról van szó?Mert azt szeretnék a kiscsajomnak!
Lenne érte:1 dm-allways blokk,Unilever blokk(1 pályázatra való),Nestlé vonalkódok(Maggi leves),dm pontok,kuponok,kuponfüzet...
Van/nak mozijegyek ma és holnap estére is a Konyecre. Leginkább DM-Allways blokkért. De mit ajánlasz?
2 db gyorsasági Milka boci keresi szerető gazdiját!
Kellene:
Unilever blokkok
garnier blokkok (természetesen ha a játék elkezdődik)
dm-allways
Nestlé volnalkódok
Írj pontos cserearányt, hogy mennyit tudnál adni:
Kellene:
Unilever blokkok
garnier blokkok (természetesen ha a játék elkezdődik)
dm-allways
Nestlé volnalkódok
Írj pontos cserearányt, hogy mennyit tudnál adni:
Elcserélném:
Prizee kifestőkönyv
Prizee PC Joypad
Prizee kisrádió
Keresek: DM - Always blokk.
Prizee kifestőkönyv
Prizee PC Joypad
Prizee kisrádió
Keresek: DM - Always blokk.
Egy pöttyös és egy Darling törülközőt cserélnék Dm-Allways, TESCO-Knorr vagy Garnier blokkokra.
anew szemráncszérum és avonos dolgok is vannak a lent említett blokkokért cserébe,kérésre listát küldök 

pöttyös elkelt

Régi Pickwickes teáskanna nincs vkinek?
más nem érdekelne? vagy esetleg nem eladó?
Pöttyös fürdőlepedőt cserélnék:
tesco knorr vagy dm-always vagy garnier blokkokra
tesco knorr vagy dm-always vagy garnier blokkokra
Sziasztok!
Westend Jégteraszra szóló havibérletemet pénzre cserélném.
Westend Jégteraszra szóló havibérletemet pénzre cserélném.