Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 246 oldal |
Algida oldalon: Látogass vissza az oldalra,nyár közeledtével az Algida izgalmas játékkal vár!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Tisztelt Asszonyom!
Tökéletesen megfelel az ÉDEN felírat a beazonosításra.
Semmiféle további hitelesítésre nincs szükség csak a blokk legyen meg.
Tájékoztatni szeretném,hogy a beküldött kódok mindvégig szerepelnek a játékban ,tehát Ön ma vásárol Kunsági Éden étolajat és beküldi a kért kódot az a bizonyos beküldés még novemberben is játékban lesz/tehát nem kerül ki a kalapból/lehetőséget nyújt ezzel arra hogy heti vagy havi nyertes váljék Önből és végül megnyerje a fődíjat.
Természetesen több beküldött kód nagyobb esélyt jelent.
A játékhoz sok sikert kívánok és köszönjük hogy bennünket választott!
További szép napot!
Üdvözlettel:Tarjányiné Dobák Nóra
kereskedelmi vezető
Tökéletesen megfelel az ÉDEN felírat a beazonosításra.
Semmiféle további hitelesítésre nincs szükség csak a blokk legyen meg.
Tájékoztatni szeretném,hogy a beküldött kódok mindvégig szerepelnek a játékban ,tehát Ön ma vásárol Kunsági Éden étolajat és beküldi a kért kódot az a bizonyos beküldés még novemberben is játékban lesz/tehát nem kerül ki a kalapból/lehetőséget nyújt ezzel arra hogy heti vagy havi nyertes váljék Önből és végül megnyerje a fődíjat.
Természetesen több beküldött kód nagyobb esélyt jelent.
A játékhoz sok sikert kívánok és köszönjük hogy bennünket választott!
További szép napot!
Üdvözlettel:Tarjányiné Dobák Nóra
kereskedelmi vezető
Vademecum síelés nyerteseknek a facebookról:
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán a nyerteseknek postára adjuk a szállodai vouchereket. Mivel a nyeremény körül problémák adódtak így a foglalások beváltásának határidejét 2013 március 1-re módosítottuk. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
@admin
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán a nyerteseknek postára adjuk a szállodai vouchereket. Mivel a nyeremény körül problémák adódtak így a foglalások beváltásának határidejét 2013 március 1-re módosítottuk. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
@admin
Sziasztok!
Aki a tibi csokival debreceni paintball-t választott, és február 28-ig nem szeretne hidegben, hóban, sárban paintball-ozni, keressen meg, tudok segíteni, hogy nyáron mehessen.
Aki a tibi csokival debreceni paintball-t választott, és február 28-ig nem szeretne hidegben, hóban, sárban paintball-ozni, keressen meg, tudok segíteni, hogy nyáron mehessen.
Hogy mi derült ki
" alt="
"> Pek -Snack főnök az utcánkban lakik
" alt="
">
" alt="
"> Pek -Snack főnök az utcánkban lakik
" alt="
">Coopunkban /kivételesen/ akciós /febr.1.től / termékek már a polcokon !
" alt="
">
" alt="
">Mert Ewi egy igazi kis jó tündér!
" alt="
">
" alt="
">A múltkor segítséget kértem itt a fórumon és azonnal fel is ajánlotta Ewi, hogy nyereményeimet átveszi és postázza is (mivel nem vagyok pesti és azt csak ott lehetett átvenni). Megegyeztünk, hogy a három nyereményből egy az Övé és a postaköltséget állom, amibe a nyereménytárgyak feladása kerül. Nem elég, hogy nem tartotta meg a Neki ígért nyereménytárgyat még jól megtömte a borítékot a még meg nem született gyermekemnek bébiruhákkal, persze meglepiként. Nagyon köszönöm Neki az önzetlen segítséget és boldog vagyok, hogy léteznek még önzetlen, tiszta érzésű emberek.
sünkutya!
Nekem nincs ilyen problémám,szerintem is jó
" alt="
"> a flakonról nem jön le,ha nem ér vizet!Jó,hogy ilyen sűrű,kevés kell belőle!
Nekem nincs ilyen problémám,szerintem is jó
" alt="
"> a flakonról nem jön le,ha nem ér vizet!Jó,hogy ilyen sűrű,kevés kell belőle!jojó: én ugyan nem kaptam tesztelésre sampont de megvettem és kipróbáltam. Nekem nem vált be. Olyan sűrű a sampon, hogy alig jön ki a flakonból. A csomagolása pedig silány. 3 nap után lemált róla a címke. Kicsit többet is áldozhatnának a csomagolásra.
Revalid sampon tesztelés jól vizsgázott a Fórumon
" alt="
">
" alt="
">Traubisoda light!!!!
(Tesco, Tiszaújváros) Finom! A családunk fele cukorbeteg, mindig nagyon örülünk, ha egy-egy nagy márka piacra dobja a cukormentes termékét.
(Tesco, Tiszaújváros) Finom! A családunk fele cukorbeteg, mindig nagyon örülünk, ha egy-egy nagy márka piacra dobja a cukormentes termékét.
Ma megkaptam az utolsó Rama krémes falatok könyvet
" alt="
"> Ez azért pozitív, mert dec. 5-én adtam fel, pedig elvileg nov.30 volt a játék vége, tehát elvileg a max nov.30-i bélyegzőset fogadták volna el.. de próba-szerencse alapon beküldtem, és bejött
" alt="
">
" alt="
"> Ez azért pozitív, mert dec. 5-én adtam fel, pedig elvileg nov.30 volt a játék vége, tehát elvileg a max nov.30-i bélyegzőset fogadták volna el.. de próba-szerencse alapon beküldtem, és bejött
" alt="
">trendy. szerencsés vagy,már mondtam. én vagy 6 helyre elküldtem az e-mailt,mindbe írtam kérem jelezzenek vissza,ha megkapták. 1 tértivevény jött vissza,semmi más.
Na hogy a Haribo-nak menjen egy kis pozitív is.Én nem kaptam hívást tőlük,hogy nem érkeztek meg a blokkjaink e-mailben(gmail-ről és citromail-ről küldtük),de a sok probléma miatt,amit itt olvastam,inkább elküldtem nekik még egyszer és nagyon hamar válaszoltak is,hogy köszönik,a mi blokkjainkat elsőre is megkapták,nem volt velük semmi gond.
70 nyeremény az elég sok: juthatott máshová is.
tarolt
Elég szépen tartolt a fórum a henkel játékon
" alt="
">
" alt="
">Choco-choco csomagról küldenek emailt, h. feladva, és ez a ragszám.... korrekt...
szép lehetett
" alt="
">
" alt="
">