www.netgarancia.hu
Augusztusi játékunk nyertese: Paál Györgyné, Gyula
Najó, bevallom nem tudom
Nem engedtek jegyzetelni. Gondolom akkor estig írogathattam volna.
Szép álmokat.| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 96 oldal |
Najó, bevallom nem tudom
Nem engedtek jegyzetelni. Gondolom akkor estig írogathattam volna.
Szép álmokat.
" alt="
">

A múlt heti sorsoláson. A mostanit nem tudom, nem vártam meg az iktatást. Kérdeztem mennyi idő, azt mondták kb 3 óra
" alt="
"> amíg gépre viszik az összeset, hitelesítik stb. Ezt már nem vártam meg.

" alt="
"> Én úgy értelmeztem, hogy húzás előtt mindet megnézték, és a nagy borítékból kiszedett kicsik ellenőrzés után kerültek a húzás előtti kupacba. Ezek szerint nem lehet általánosítani, van olyan, ahol simán elfogadják úgy is, pl. ha számítógépre viszik. Úgy tűnik, a "kézimunka" más tészta. 
Elfelejtettem elkérni a capuccino vonalkódját, de azt megkérdeztem, hogy a sorsolás után mit csinálnak a levelekkel.
Gondoltam elmegyek körülnézek a szemetesben a sorsolás után.
Azt mondták megsemmisítik.
Visszadobni 10-et? Szóval van benne logika, hogy nem fogadják el.
Köszi a beszámolót, nekem is nagyon tetszett.
Ezek szerint viszont megoldódott a kérdés, Sadának volt igaza, hogy lehet egy nagy borítékban küldeni a sok kicsit, ha húzás előtt tényleg ellenőrizték. Ezt én elszabtam, külön küldtem. Még egy kis dotáció a postának
" alt="
"> 
De termoszt, bögrét, kiskanalat sok ismerős név nyert. 
Meséltem nekik, hogy a párom imádja a csokit így mostanánban sok balaton medált veszek. Az itteni boltban csak az étcsokis balatonmedálon van sms kód, úgyhogy a párom szólt, hogy legyek szíves ne vegyek neki étcsokisat.
Nagyon nevettek rajta, azt mondta a közjegyző, hogy soha még nem jutott eszébe úgy vásárolni, hogy megnézi az ilyesmit. Minden érdekelte őket, sokat kérdezgettek.
" alt="
"> Tényleg itt sorsolnak? Ott voltak, 3 fiatal csaj, meglepődve azon, hogy bárki is kíváncsi a sorsolásra. Kávéval kínáltak.
Aztán megjött a bizottsági elnők, szerintem nem volt 30 éves a srác a közjegyző szintén nagyon fiatal. Mivel fél órával hamarabb odaértem elkértem a múlt heti listát. Jó volt látni, milyen egy közjegyző által hitelesített húzás. Rengeteg hibás és érvénytelen pályázat. Legalább a 10%-a. Volt olyan is aki elfelejtette a saját irányítószámát ráírni a borítékra.
" alt="
">
A múlt heti kivonatot átnézhettem, sajnos az előzőeket már elvitték, a mostanit meg nem vártam meg amíg iktatják csak a húzást néztem meg.