Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 303 oldal |
editesztan, köszi.
Köszi, akkor türelmesen kaparászok, majd meglesznek.
" alt="
">
Remélem sikerül a többit is megtalálnom. Ha idő közben megtalálod, kérlek szólj.
Egyébként mi ennek a tétje?
" alt="
">
Remélem sikerül a többit is megtalálnom. Ha idő közben megtalálod, kérlek szólj.
Egyébként mi ennek a tétje?
leony
Megtalálod a 2008. december 15. :: 21:32-i hozzászólásomban a részleteket. Lapozz vissza.
Megtalálod a 2008. december 15. :: 21:32-i hozzászólásomban a részleteket. Lapozz vissza.
Bogi nekem 5-ig a kaparósban voltak a jelek.A 6.-at nem találom.
tresorquest-es játéknál a horgonyt nem találom már második hete.Ha valakinek már megvan irjla le légyszi.
Ja és még 1 kérdés: a Cristalyz játéknál jelent valamit, hogy égnek-e a fáklyák vagy kialszanak?
A tresorquest-nek a sorbaállós ajándékkikérését mikor lehet igénybe venni? Valami olyasmit olvastam hogy el kell érni egy bizonyos szintet h sorba állhass.
" alt="
"> És a nevem mellett miért van 2 olyan százalékos oszlop?
" alt="
"> Az egyik szines a másik piros. A piros sztem a rang, de mi a másik?
És van az a játék is, ahol össze kell szedni 8 kis valamit. Tekercset, bombát meg ilyesmik. Ott is megakadtam, nem tudom hol a harmadik.
" alt="
">
Jóljönne ha valaki tudna segíteni.
" alt="
">
" alt="
"> És a nevem mellett miért van 2 olyan százalékos oszlop?
" alt="
"> Az egyik szines a másik piros. A piros sztem a rang, de mi a másik?
És van az a játék is, ahol össze kell szedni 8 kis valamit. Tekercset, bombát meg ilyesmik. Ott is megakadtam, nem tudom hol a harmadik.
" alt="
">
Jóljönne ha valaki tudna segíteni.
" alt="
">Valaki megírná nekem, hogy lehet a Toilokdo-s titkos játékot megszerezni, vagy hogy hol tudok ennek utánanézni?
Előre is köszi.
" alt="
">
Előre is köszi.
" alt="
">A freshkados dolog mondom nem most volt már
" alt="
"> Kívánok nagyobb szerencsét
" alt="
"> Majd ha lesz egy kis időm ránézek újra.
Tresorquesthez kód a www.webocodes.com-on van. Itt van minden. Ha regeltek a parrainhoz légyszi írjatok engem ezzel a névvel
" alt="
"> Leírást tudok róla küldeni.
A questpack (a tresor kódja) egyébként drágább a PP-nél!
" alt="
"> Kívánok nagyobb szerencsét
" alt="
"> Majd ha lesz egy kis időm ránézek újra.
Tresorquesthez kód a www.webocodes.com-on van. Itt van minden. Ha regeltek a parrainhoz légyszi írjatok engem ezzel a névvel
" alt="
"> Leírást tudok róla küldeni.
A questpack (a tresor kódja) egyébként drágább a PP-nél!
Saját kodot a tresorhoz hol tudsz venni?
Én játszok a tresorquesten, de titkos játékokról ne kérdezz.
Én játszok, de még csak 2 hete. Olyan szempontból tetszik, hogy nagyon gyorsan lehet vele végezni és viszonylag jól gyűlnek a pontok. Ezt a vip szintes dolgot nem találom, de kigyűjtök egy kódra valót, majd meglátom hogy sikerül-e megvenni. Ha nem jön össze veszek saját kódot, megpróbálom magagam vip szintre turbózni.
" alt="
">
A www.tresorquest.com-on játszik valaki? Szeretnék egy kis infót róla.
" alt="
">
A www.tresorquest.com-on játszik valaki? Szeretnék egy kis infót róla.
Csak a szokásos
" alt="
">
Játszottam de már jó ideje abbahagytam. Volt valami fejlesztésük és nem felelt meg nekik a böngészőm... Most meg már be sem enged, pedig sok pontom volt.
Arra egyébként emlékszem, hogy itt is volt valami vipszint hogy tudj kódot venni. Először csak a saját kódjait engedi.
" alt="
">
Játszottam de már jó ideje abbahagytam. Volt valami fejlesztésük és nem felelt meg nekik a böngészőm... Most meg már be sem enged, pedig sok pontom volt.
Arra egyébként emlékszem, hogy itt is volt valami vipszint hogy tudj kódot venni. Először csak a saját kódjait engedi.
http://www.freshkado.com
itt játszik vki?
itt játszik vki?
ok, közben megtaláltam, rájöttem mi a bibi
valaki segítene?
végre összegyűlt Prizee klubtagságra való kódom, beléptem, de nem találom, hogy hol van az a játék, ahol a gyémántokért lehet játszani, vagy az csak holnaptól él? mert amúgy ,a rendszeren belül kaptam levelet is, hogy prizee klub tag vagyok
de nem találom a gyémántért játszható játékot
valaki segítene?
végre összegyűlt Prizee klubtagságra való kódom, beléptem, de nem találom, hogy hol van az a játék, ahol a gyémántokért lehet játszani, vagy az csak holnaptól él? mert amúgy ,a rendszeren belül kaptam levelet is, hogy prizee klub tag vagyok
de nem találom a gyémántért játszható játékot
valaki segítene?
Egy másik oldal a Prizee-ről, szintén magyarul:
http://netpenz.extra.hu/
http://netpenz.extra.hu/
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
" alt="
">
" alt="
">http://packbarre.extra.hu/index.php
magyar nyelvű, szerintem nem rossz.
magyar nyelvű, szerintem nem rossz.
Ha valaki tud egy olyan elérhetőséget, amin a prizze részletesebb leírása van, legyen szíves ossza meg velem.
" alt="
">
Köszönöm.
" alt="
">
Köszönöm.