Én már egy jó ideje minden játékos blokkról fotót készítek, amiket külön-külön mappába teszek a gépen - játékok szerint rendszerezve.
Ha esetleg (sajnos ritkábban, mint szeretném) jön egy nyertesértesítő, csak kikeresem a gépen az adott blokkot, és már küldöm is.
Természetesen az eredeti blokkokat is megőrzöm 1-2 évig, lehet, hogy tovább is, mivel csak saját vásárlásos blokkjaim vannak, így pár év belefér egy cipősdobozba. Igaz, ha postán kérik a blokkot, így jó idő, mire megtalálom. Régebben minden játékhoz külön-külön borítékom volt, de azt nem találtam túl gazdaságosnak, így jött a dobozos megoldás.
Az jó, ha kieresztetted a gőzt.
Legalább megvan a blokk?
Inkább csak az volt a lényeg, hogy jól kibosszankodjam magam! (Esetleg visszajelzést adjak másoknak a játék kapcsán.)
sada
Valami azt súgja, hogy nagyon nem arról van szó, hogy a legyen mondjuk 90 nap alatt, és adjanak tényleg 5 napot, szóval hogy a 18. pótnyertes lennék. Ez statisztikailag legalább olyan lottó 4-esnek érzem (1 a 100.000-hez).
Hacsak el nem utaztak egy hosszú hétvégére...
Szerintem nem munkanapok számán múlik....
Munkaszüneti napon is meg tudod keresni, vagy megvan vagy nincs,
akár hétvégén is

" alt="

">
"Csak" 97.
Sorsolás + 90 nap.
Ki tudja hanyadik pótnyertes vagy.
Nem munkanapban számolnak, így 4 nap.
Érdemes nagyon soká megőrizni a blokkokat.
Volt a LIDL-nek egy "Nyerj a kedvenceiddel!" becenevű játéka (Lidl - Milka nyereményjáték).
Kezdete: 2023. november 23.
Befejezés: 2023. december 6.
MOST (vagyis 99 nappal a befejezés után!) érkezik egy nyeremény-értesítő, amiben kérnek, hogy 2024.03.18. nap végéig igazoljak vissza. Ha csak a munkanapokat vesszük, akkor ez kerek 1 db nap. Ez noooormális? (Szerintem nem hogy a blokk, de már a csokik emléke sincs meg a spejzben, pedig vettünk párat...) Bosszantó, hogy ezek szerint a szervezők oda sem figyeltek az esetleges pótnyertesek értesítésére hónapokon (!!!) keresztül!
A mostani Sport szelet innen nézve profi szervezés! Ők ugye az ígért 1 munkanap helyett 3-8 munkanapon belül válaszolnak...
Én vásároltam 19ezer valamennyit és adtak vissza 400 forint környékén.
Kérdeztem a pénztárost hogy miért ad vissza mikor kezembe nyomta az aprót azt mondta hát már mindegy
Nekem nem, mert nekem csak Tesco-s van, de ezt az Aldi oldaláról másoltam.
Tesco-ban biztos nem is fognak..
Mondom, "megteheti" hogy visszaad..
De neked NE adjon vissza

" alt="

">
"Az utalvány értékéből kollégáink vissza adni nem tudnak."
Megnézheted...
Saját utalványból megteheti hogy visszaad pénzt.. bármit megtehet a pénztáros, ha fentről az engedélyt megadják

" alt="

">
ALDI-nál pont el is tudom képzelni, sőt az utalványaik korlátlan ideig beválthatók..
Na azt megnézném, hogy adnak vissza belőle, bár nem nagy mutatvány 10.000 Ft-ot elkölteni egyszerre.
A Tesco-s 25-öst is úgy küldték ki, hogy 1 db 5-ös, meg egy 20-as. Abból se adnak vissza természetesen.
Jah ,és azt mondta az uzletvezető,hogy adnak vissza ,nem kell egybe levásárolni a 10 000 Ft-ot,erre kíváncsi leszek ?
02.15-én értesítettek , nyertünk
03.01-én , rendben találták a blokkot
03.08-án, megküldték az üzletbe az utalvány,át lehet venni
5 nappal ezelőtt e-mail értesítés jött,megküldték az utalványt a választott Aldiba .át lehet venni .Hétfőn át is vettük !
FlyGuy
Érdeklődtem az üzletben is, nem érkezett hozzájuk az uti. Más nyertesek már megkapták
Postázni szokott az Aldi? Szerintem személyesen boltokban adják át
Aldi Töltsd fel a blokkot és nyerj játék szervezőinek nagy negatív. Nyertem 10 ezres utit, kaptam róla értesítést, feltöltöttem időben a kért adatokat és a "nyertes" blokk fotóját. Azóta semmi reakció! Írtam 2 ímélcímükre, semmi válaSZ. És persze az utalványt sem küldték. Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások