Bakony receptkönyv, cserék. Köszönöm.

" alt="

">
Bakony receptkönyv!

" alt="

">
Jó reggelt mérlegek

" alt="

">
Disney On Ice előadásra 4 db belépőjegy.
Neten rendelt Libri törzsvásárlói kártya
Bakony receptkönyv! Nagyon örülök neki! Ezért érdemes volt szakadó esőben kimenne a postáshoz! :-)
SOrsi level, köszönöm szépen, aranyos vagy!
Zewa wellness magazin nyereményről értesítés.
S még egy csodás levél, köszönet Istennek!
Kalocsai csomi

" alt="

">
Ráma tiszteletpéldány

" alt="

">
Jó reggelttől mérleg még szombaton
Jó reggeltes mérleg

" alt="

">
Rossmannos ajándékcsomag Braunos
Ahogy mondja.
Éjjel csak nyertes értesítő sms-ek jönnek/jöhetnek.
Hívni munkaidőben hívnak, ami vevőszolgálatoknál, ügynökségeknél este 7-8 óráig tart.
Inkább arra figyelj, hogy szám nélküli hívásokat felvedd.
Szívesen hívogatnak így, mert nem szeretik a visszahívásokat, zaklatásokat.
De az ilyen lehet holmi reklám is (biztosítási, befektetési, nyugdíjpénztári ajánlat).
Aludj nyugodtan, éjjel csak sms-t küldözgetnek az éjjeli baglyok.

" alt="

">
VárszegiViki: köszönöm, most már akkor nyugodtan alszok

" alt="

">
mayavirág: éjjel tuti nem hív senki csak sms jön. Éjjel játszanak mert azt gondolják akkor nagyobb az esély. Mostmár annyira nem így van. Nappal, normális időben hívnak ha nyertél, de ha nem érnek el azért még próbálkoznak. A nyeremény nem veszik el hacsak nem tudnak elérni pl. 1 héten keresztül se.
Lehet amit kérdezni fogok nektek nevetségesnek tűnik, de én még nem nyertem semmit, így nem tudom

" alt="

">
Tehát: látom hogy sok nyertest éjszaka, hajnalban értesítenek a nyereményről. Ha nincs éjszaka bekapcsolva a mobilom, és hívnak, akkor én már nem is nyerhetek ha nem érnek el?
Fél 4-kor aludtam el és fél 7-kor csörgött s futár. Ráadásul csengőhangot váltottam, amit fel sem ismertem kómásan.
Szóval megjöttek a pótnyertesként nyert glóbus tányérok és a Rossmann-P&G Braun epilátor.
Még csütörtökön meghozták a sok finomsággal megrakott Wiesbauer- Dunahús hűtőtáskát. ( hála Zsuzsa Nr.1. jó tanácsának! )
+ Libri utalvány.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások