Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 101 oldal |
Igen, látom, már megvan!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A gyorsaságinál sincs fent az összes nyertes.
A Kávéfarmon vannak a nyertesek, nem kell belépni.
A Kávéfarmon vannak a nyertesek, nem kell belépni.
Aki még nem küldte vissza az adatait, az még nincs rajta. Pl. én sem vagyok közte, most küldtem el az adataimat.
Hol látni a nyerteseket?
Igen, 18 van!
Sziasztok! Nektek mennyi idő múlva dolgozták fel, töltötték fel a beküldött vonalkódokat? Én kedden adtam fel elsőbbségivel, és még semmi.
Én csak 18 nevet látok a nyerteseknél. Ti is?
macika Pancsabi
Köszi, mozillával tényleg nem láttam semmit, de chrome-mal és explorer-rel bejött.
" alt="
">
Köszi, mozillával tényleg nem láttam semmit, de chrome-mal és explorer-rel bejött.
" alt="
">Explorerrel próbáld, úgy megjelenik.
Amikor bejön a zsákos oldal, itt a regisztrálj felett ott van, hogy nyertesek, erre kattintsál rá!
macika
és itt hova kattintsak, mert sehol nem látok valami nyertesfélét.
" alt="
">
és itt hova kattintsak, mert sehol nem látok valami nyertesfélét.
" alt="
">nem kell belépni, ezen az oldalon meg tudod nézni a nyerteseknél http://www.kavefarm.hu/
én be tudok lépni, de a nyerteseket hol kell nézni. Mert a farmon még mindig kalapácsolás van.
" alt="
">
" alt="
">Én be tudok lépni!
Órák óta nem enged be az oldal!
" alt="
">
" alt="
">Még nagyon sok nyertest nem azonosítottak, nézzed meg az oldalt!
Úgy látom, hogy összesen 200 ember fog nyerni, 13-a alkalmából még megtoldták 100 nyertessel.
Úgy látom, hogy összesen 200 ember fog nyerni, 13-a alkalmából még megtoldták 100 nyertessel.
Ha nem kaptam (még)nyertes @-t,akkor már ne is várjak? Vagy tényleg folyamatos az értesítés?És talán.....
Köszönöm An.13 ... +nyugtattál ...
A facebookon írták, hogy nyerteslista csak az után lesz, ha a nyertesek visszaküldték a válaszemailt az adatokkal.
Bent vagyok a kavefarm.hu-n de csak kalapácsos oldal van , nyertes lista sehol ....