Gladi ne tedd, én is szoktam ide írni, ha van mit, persze emailben is megbeszélhetjuk, bár hátha van vlaki, akit mégis érdekel.
:-)
Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 93 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Úgy tűnik, ide főleg én irogatok be, úgyhogy be is fejezem. Csupán annyit akartam nektek mondani, hogy a danubiuson ezen a hétvégén motorola játék van, az utazós 5-ös mellett, kérdés után 10-nek kell lenni, Motorola E-365, színes kijelzős MMS-ses mobiltelefon a nyeremény. A slágeren Deep Purple koncertjegyeket adnak óránként és Skoda játék van 10eFt-os ajándékcsomagért. Akit érdekelne, sok szerencsét!
Mano? Írtam neked e-mailt.
Mano. A játék az, hogy állandóan figyelni kellene a hírolvasást. Nem sokkal utána feltesznek egy kérdést a hírek bármelyikéből, amire tudni kell a választ. Aztán élőben feltesznek még egy kérdést, - bármit - amire 10 másodperced van és ha nem megy, kiestél. Köv. játék köv. órában. Sorsolás vasárnap.
Évi! Mano!
Köszönöm.
Eddig sem akartam velük játszani, most már biztos, hogy kamu.
Köszönöm.
Eddig sem akartam velük játszani, most már biztos, hogy kamu.
rika!
Nekem is a BB rémlik!
Nekem is a BB rémlik!
Rika, ha emlékezetem nem csal, ez volt a Big Bráner sms-száma.
Rika!
Mi is kaptunk ilyen smst. Szerintem hagyd a csudába. Kamu!
Mi is kaptunk ilyen smst. Szerintem hagyd a csudába. Kamu!
Szia Gladi!
Megkaptam a leveled köszi. Nem igazán érrtem miről van szó ebben a játékban, ma nem hallgattam a rádiót. Röviden leírnád. Köszi!
Megkaptam a leveled köszi. Nem igazán érrtem miről van szó ebben a játékban, ma nem hallgattam a rádiót. Röviden leírnád. Köszi!
Szerintetek ezt kitől jöhetett? "Szamitogépünk kisorsolta, DVD-lejatszot nyerhet és hozza 1 évig havi 2 DVD-t kap ingyen az uj megjelenesekbol! Küldje a DVD szot SMS-ben a 1792-re! SMS: 240 Ft + Afa" küldő: 06209000868 /A helyesírásért én kérek elnézést./ Az 1792 valahonnan ismerős...?
Mano.
Nos? Sikerrel jártál ma? Én nemigen. Rettenetesen sokan hívják őket + ez az 5-ös fogat elég nehézkes, még bele kellene rázódni.
Nos? Sikerrel jártál ma? Én nemigen. Rettenetesen sokan hívják őket + ez az 5-ös fogat elég nehézkes, még bele kellene rázódni.
Mano.
Múltkor elfelejtettem beírni a nevemet a nagy sietségben. Nekünk 2x sikerült felhívni őket, egyszer vasárnap (akkor is megmondtuk a Johnny D-et és azt mondta a bemondó, hogy had ne mondjon erre semmit, telefonáljunk majd később) és egyszer csütörtökön. Első alkalommal a játék alatt, második alkalommal a játék előtt, telefonon fogadták a tippeket és azt mondták, a szerencsést visszahívják. Rengetegen hívják őket, te mikor voltál olyan szerencsés, mint amit írtál? Ha gondolod, folytassuk e-mailben. Egyébként néha én el is csodálkozom, hogy egyáltalán régebben vagy valaha hogyan is tudtam felhívni jókor őket, de tényleg!
Múltkor elfelejtettem beírni a nevemet a nagy sietségben. Nekünk 2x sikerült felhívni őket, egyszer vasárnap (akkor is megmondtuk a Johnny D-et és azt mondta a bemondó, hogy had ne mondjon erre semmit, telefonáljunk majd később) és egyszer csütörtökön. Első alkalommal a játék alatt, második alkalommal a játék előtt, telefonon fogadták a tippeket és azt mondták, a szerencsést visszahívják. Rengetegen hívják őket, te mikor voltál olyan szerencsés, mint amit írtál? Ha gondolod, folytassuk e-mailben. Egyébként néha én el is csodálkozom, hogy egyáltalán régebben vagy valaha hogyan is tudtam felhívni jókor őket, de tényleg!
Igen, láttam a képeket. Ez van, elfogott a méla undor vele kapcsolatban, de nem igazán tudnánk bebizonyítani a mi igazunkat.
Nektek mikor sikerült felhívni? Amikor hírek után volt a játék vagy hogy volt. Ha nem akarod ide írni, írj emailt!
Nektek mikor sikerült felhívni? Amikor hírek után volt a játék vagy hogy volt. Ha nem akarod ide írni, írj emailt!
Mano.
Onnan tudom, hogy én kaptam tőlük játékszabályzatot anno, amikor utazást nyertem velük augusztusban Görörországba, ha 300.000eFt alatt nyersz, 3 hónap, ha felette van, akkor 6 hónap a szabály, hogy játszhatsz. A Nissan játékról inkább ne is beszéljünk, láttad a képeket? Mintha a csajt felkészítették volna kissé a nagy nyereményre, nem? Pedig tényleg elhinném, hogy ártatlan, csak ne tudnám, hogy mi ott voltunk előbb...
Onnan tudom, hogy én kaptam tőlük játékszabályzatot anno, amikor utazást nyertem velük augusztusban Görörországba, ha 300.000eFt alatt nyersz, 3 hónap, ha felette van, akkor 6 hónap a szabály, hogy játszhatsz. A Nissan játékról inkább ne is beszéljünk, láttad a képeket? Mintha a csajt felkészítették volna kissé a nagy nyereményre, nem? Pedig tényleg elhinném, hogy ártatlan, csak ne tudnám, hogy mi ott voltunk előbb...
Gladi!
Köszi! Hát igen, felhúztam magam a Micras játékon és most muszáj volt nyernem. Igaz Men's Health magazinra utaztam, a barátomnak akartam megnyerni, de a póló is jó lesz neki.
Honnan tudod, hogy értékfüggő? És mi nekik az érték? Mert valamikor nyertem bögrét, kicsivel rá Sunsilk ajándékcsomagot és utána meg egy Nokia 3510it és nem kiabáltak, hogy nekem nem jár!
Köszi! Hát igen, felhúztam magam a Micras játékon és most muszáj volt nyernem. Igaz Men's Health magazinra utaztam, a barátomnak akartam megnyerni, de a póló is jó lesz neki.
Honnan tudod, hogy értékfüggő? És mi nekik az érték? Mert valamikor nyertem bögrét, kicsivel rá Sunsilk ajándékcsomagot és utána meg egy Nokia 3510it és nem kiabáltak, hogy nekem nem jár!
Mano, ez aztán gyorsan ment. Nos, én most jó darabig nem játszhatok a juventuson, a szabályaik szerint 3 hónap, de a danubiuson sokkal rugalmasabbak, ott értékfüggő. Sok sikert neked a továbbiakhoz, látod, érdemes a rádiókat is néha-néha hallgatni.
Most kaptam az infót otthonról, hogy megérkezett a DHL kis otthonomba és hozott egy XLes pólót és egy könyvet, a címét nem tudom pontosan, de majd este megírom.
Gratula Gladi!
Gratula Gladi!
Juventuson egész november folyamán naponta 50eFt-ot lehet nyerni egy műveltségi vetélkedős játékukban, 3 kérdésre kell válaszolni, párban kell játszani és 3 zeneszám alatt megy a játék. Rengetegen hívják, nagyon gyorsnak kell lenni és főleg: szerencsésnek. Mano?
Gratulálok a danubiusos nyereményedhez! Mit nyertél? Én ma játszottam a juventuson és nyertem a tarolj játékukban.
Reggel nyertem a Danubiuson. Csodák csodájára visszahívtak és elvileg el is küldik a nyereményemet.
A fejleményekről tudósítok!
A fejleményekről tudósítok!