Cirbolya!
Lehet hogy a G4S Futárszolgálat lesz,az ő telefonszámuk így kezdődik: 06 70 669 8xxx.
Próbáld meg!
fgabcsi: nem tudok válaszolni, mert visszapattan a mail. Igen, várom a címed és az ajánlatot. Köszönöm.

" alt="

">
Az első probléma megoldva, a második telefonszám nem ismerős valakinek?
Sziasztok!
UP Hungary Kft mit küldött a múlt hét elején? Külföldön voltunk, és most sikerült visszahívnom a futárt, aki keresett, de már nincs nála a cuccos.
Pénteken pedig erről a számról kerestek (hívtam ezt is, de nem veszi fel): 70/669-8052
glücklick köszönöm széepen
Trixi1: a Hotel Rába előtti parkoló szombat, vasárnap ingyenes volt, ha jól emlékszem.
Győrben hol lehet szombaton ingyenesen parkolni belvárosban v. pályaudvar környékén? köszönettel
Mosonmagyaróvári v. a környékén lakó fórumos segítségét szeretném kérni , aki átvenne helyettem 2 l ionizált vizet és meginná az egészségemre !!! ( A többit priviben. )
Juhászné! KEreslek, mert nem írtál címet, sem azt, hogy végül mennyi mizót töltöttél fel. Sürgősen jelentkezz, köszi! 6 hete húzódik már a csere.
Segítsen valaki, legyen szíves!
A postai tarifatábla megvan

" alt="

"> , de nem tudom kiszámolni, hogy mennyi a postaköltség egy 500 g alatti utánvétes csomagnak értéknyilvánítással. (érték: 2500-). Belegabalyodtam és nem megy.

" alt="

">
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

" alt="

">
Nadina
http://www.posta.hu/static/internet/download/2014
_tarifatabla_HU_2014_01.pdf
Köszi, szerencsére újraindítástól helyreállt.
Hajni: tálca tulajdonságoknál van az automatikus elrejtés. Talán azt kapcsoltad be?
Vmit sikerült a touchpad-dal elállítanom, így eltűnik a tálcám.
Csak akkor "kerül" elő, amikor arra mozdítom a kurzort.

" alt="

">
Tudna vki segíteni?
Utánvéttel kellene egy csomagot feladnom. Mennyi annak a díjszabása vagy hogyan kell? Még sosem postáztam így.
sada

" alt="

">
Adjál neki egy kibelezett rossz egeret. Ideig-óráig el van vele, de nem sokáig, mert csak kicsi, de nem hülye!

" alt="

">
ctrl és 0 alap helyzet
ctrl és + nagyít
ctrl és - kicsinyít
Nem kell ahhoz gyerek, egy óvatlan mozdulattal el tudom én magamnak is állítani úgy, hogy bmelyik lurkó megirigyelné a technikámat!
úgy látom, kisgyermekeseknél ez sztenderd probléma

" alt="

">
sikerült!!!

" alt="

"> köszönöm!!

" alt="

">
Bár azt még mindig nem tudom, hogy állította el, mert visszakicsinyíteni nem megy... de legalább tudom, hogy kell nagyítani egyet

" alt="

">
Most meg idevágódott mellém a pöttömke és elkezdett görgözni az egérrel... asszem el kell dugnom egy kis időre az egeret és a billentyűzetet

" alt="

">
működik a ctrl+0....kipróbáltam...nálunk pár hete varázsolta mini betűssé a WNY-t a kisfiam, már egész megszoktam, de azért így nagyban jobb!!! szóval köszi én is az infót! :-)))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások