Eddig szerettem a Gyermelyit...Most: játékszabály elején EGY darabot ír, pár gondolattal lejjebb 2 db,ami inkább 3...
GyIK- ben :2019- ig postázzák a nyereményt...
Elég katyvaszosra sikeredett... Csalódtam. 😢
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 265 oldal |
(2vel lejjebb csak viccőtem...)
(Ja szívesen viszünk csomagot(csere pl) odafelé, visszafelé kisebbet, mert lesz motyónk.)
Pedig titkon reméltem gyűjtötök nekünk blokkot...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Az Árkádban.
De amúgy a kellemetlen összefutások miatt szólok, most 7végén Szegeden leszünk, gócpont Árkád, Mars tér...
De ha kellemesen akarsz összefutni hát legyen. Meghívunk egy bambira.
" alt="
"> Ha vagyunk annyira méltók, hogy szóba állsz velünk.
" alt="
">
Nem ígérem a kosárban lapuló 5000es blokkot ott fogom hagyni, amelyik azt mondja vigyél haza.
" alt="
">
Spar, rossmann, dm, média markt lesz a célpont.
Ja és lesznek testőreink is. Pár Kovács tesó csatlakozik még.
Nem árt vigyázni velük, túlerőben vannak.
" alt="
">
Húguk kifejezetten veszélyes.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Az Árkádban.
De amúgy a kellemetlen összefutások miatt szólok, most 7végén Szegeden leszünk, gócpont Árkád, Mars tér...
De ha kellemesen akarsz összefutni hát legyen. Meghívunk egy bambira.
" alt="
"> Ha vagyunk annyira méltók, hogy szóba állsz velünk.
" alt="
">
Nem ígérem a kosárban lapuló 5000es blokkot ott fogom hagyni, amelyik azt mondja vigyél haza.
" alt="
">
Spar, rossmann, dm, média markt lesz a célpont.
Ja és lesznek testőreink is. Pár Kovács tesó csatlakozik még.
Nem árt vigyázni velük, túlerőben vannak.
" alt="
">
Húguk kifejezetten veszélyes.
SZIA 2021. szeptember 10 – 12.
https://www.airportszeged.hu/szia-2021
ill.
https://bit.ly/3A1GfOo
Sőőőőőőőőőőőt!! Vasárnaptól Hőlégballon EB.
Nem semmi látvány, ahogy több, mint 100 ballon vonul a levegőben a város felett.
https://www.airportszeged.hu/szia-2021
ill.
https://bit.ly/3A1GfOo
Sőőőőőőőőőőőt!! Vasárnaptól Hőlégballon EB.
Nem semmi látvány, ahogy több, mint 100 ballon vonul a levegőben a város felett.
7végén tessék jönni Szegedre, mert
- qrva jó idő lesz
- repülőnapok lesznek a reptéren
- az Árkádban kupon napok vannak mától
- éééééés az Árkádban 5.000,- Ft feletti vásárlás esetén fullos nyereményeket lehet nyerni, ami kenterbe veri a budai és pesti plázák ajánlatát.
- qrva jó idő lesz
- repülőnapok lesznek a reptéren
- az Árkádban kupon napok vannak mától
- éééééés az Árkádban 5.000,- Ft feletti vásárlás esetén fullos nyereményeket lehet nyerni, ami kenterbe veri a budai és pesti plázák ajánlatát.
Tegnap néztem a Wrath of Man c. filmet, abban szerepel Post Malone.
Dzsézönsztetem szétlőtte a fejét, tehát vele már nem kell videoüzenetet váltani. :-) Az összes blokk kuka.
Dzsézönsztetem szétlőtte a fejét, tehát vele már nem kell videoüzenetet váltani. :-) Az összes blokk kuka.
bánom is én csak a kukoricám le ne tapossa
" alt="
">
" alt="
">azaz nem sikerült, hiába akarta, ha jól értem
Köszönöm az észrevételt, de a "nem akart"" szófordulatot így is használják: bármit elkövettek, csak nem akart...
üdv
üdv
Valóban 169,- Ft.
Vettem is hatot.
Vettem is hatot.
Majd nyakoroljuk a játékokat.
Nem akart, vagy nem tudott teherbe esni? Nem mindegy.
Mert más aki nem akar, és kicsit bonyolultabb aki nem tud.
Nem akart, vagy nem tudott teherbe esni? Nem mindegy.
Mert más aki nem akar, és kicsit bonyolultabb aki nem tud.
Kedveseim! Akit érint!
Ne legyetek ennyire földhözagadt gondolkodásúak. Micsoda vitát generált, hogy valaki megvett 7 db energiaitalt, ráadásul vehette egyben, mert a kódja kell. Bizony én megkértem a hatvani tescós hölgyet a sajtpultnál, hogy szeletenként vágja fel a Riskát, 2-3 dekásra. Örömmel megtette, azt mondta, addig sem csinál mást. Azután több mint egy órára kibéreltem az egyik önki pénztárt és egy guriga=egy pályázat helyett ugyanannyiért lett 60 pályázati blokkom.
De most a Pennyben sem egyszerre kell venni 20 Gy.Édest, pedig a kódja játszik, hanem praktikus okokból egyesével, kártyákat használva. Igen, ezeket be kell vállalni, bárki is néz csúnyán ránk.
És akkor általánosságban: senkit nem nézek le, de mint az egyszeri orvos mondta annak a hölgynek, aki nem akart teherbe esni: ?Nyakorolni kell, nyakorolni!... Nyerni kell 15ezerszer, több, mint 200millió értékben és akkor megemelem a kalapom, elfogadom az észosztást bárkitől.
Mindenkinek szép napot, Te pedig Vénember ne haragudj, hogy akaratom ellenére miattam vitába keveredtél!
üdv
Ne legyetek ennyire földhözagadt gondolkodásúak. Micsoda vitát generált, hogy valaki megvett 7 db energiaitalt, ráadásul vehette egyben, mert a kódja kell. Bizony én megkértem a hatvani tescós hölgyet a sajtpultnál, hogy szeletenként vágja fel a Riskát, 2-3 dekásra. Örömmel megtette, azt mondta, addig sem csinál mást. Azután több mint egy órára kibéreltem az egyik önki pénztárt és egy guriga=egy pályázat helyett ugyanannyiért lett 60 pályázati blokkom.
De most a Pennyben sem egyszerre kell venni 20 Gy.Édest, pedig a kódja játszik, hanem praktikus okokból egyesével, kártyákat használva. Igen, ezeket be kell vállalni, bárki is néz csúnyán ránk.
És akkor általánosságban: senkit nem nézek le, de mint az egyszeri orvos mondta annak a hölgynek, aki nem akart teherbe esni: ?Nyakorolni kell, nyakorolni!... Nyerni kell 15ezerszer, több, mint 200millió értékben és akkor megemelem a kalapom, elfogadom az észosztást bárkitől.
Mindenkinek szép napot, Te pedig Vénember ne haragudj, hogy akaratom ellenére miattam vitába keveredtél!
üdv
holnaptól 169 ft
akció nem (feltétlen ) egyenlő árengedménnyel.. 25 éve benne vagyok láttam már csodát
" alt="
">
" alt="
">hogy te semminek nem tucc öhülni
" alt="
">
" alt="
">Most menjen mindenki az ALDIba Kinder Buenoért. Le van akciózva!!!
229-ről ... hatásszüneeeeet ... 225-re.
Vicc.
229-ről ... hatásszüneeeeet ... 225-re.
Vicc.
De félre értés ne essék tényleg nem magammal beszélgetek.
(Akko nem nyert mindig nem nyerhetunk.)
Nagyon nem jó😁