Sziasztok! Tanácsot szeretnénk kérni tőletek vagy esetleg, ha van köztünk jogász, hogy mit lehet ilyen esetben csinálni?
2021. szept. 7.-én volt egy játék az IRE. hu, amelyen 8 kisebb nyeremény és egy főnyeremény volt a díj! Azóta harcolunk, hogy megkapjuk a nyereményt, de egyszerűen leráznak bennünket ill. úgy gondoljuk, hogy szerintünk egy személy. Az oldal üzemeltetője a Minner.hu Média Kft. aki szintén nem tesz semmit, akinek az ügyvezetője ugyanaz a személy, mint az oldalnak!!. Tehát 1 fő és + 8 fő van becsapva, már mindenki feladta. Én is azért harcolok, hogy ilyen ember megkapja jogos büntetését, hisz nyeremény akkor nyeremény, ha, aki nyerte meg is kapja! Hosszan írhatnák még, de nem akarlak benneteket untatni! Valakinek valami jó tanácsa, írja meg privátban! Köszönöm előre is!
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 269 oldal |
https://divany.hu/offline/2020/01/02/dr-pepper-neni
Poénnak jó.
Ez is egy vélemény.
De nem tudom, mekkorát nevetne, ha nem szatyrot, hanem a fődíjat nyert volna.
" alt="
">
Ez is egy vélemény.
De nem tudom, mekkorát nevetne, ha nem szatyrot, hanem a fődíjat nyert volna.
" alt="
">Nem is biztos, hogy van hozzá blokkja, csak jót szórakozott.
Johnnie ...
"Művész" névvel nem adnék oda ajándékot, még egy táskát sem.
"Művész" névvel nem adnék oda ajándékot, még egy táskát sem.
Ez jó!
" alt="
">
Johnny Walker játék egyik szerencsés nyertese "Idd A löttyöt Jó drágán". Az még hagyján hogy drága, de ilyen nyomi nyereményekkel, mint vászonszatyor, hogy gondolnak forgalmat növelni, vagy népszerűsíteni? Vettem volna, ha értelmesek a nyeremények, de ez nem motivált.
" alt="
">
Johnny Walker játék egyik szerencsés nyertese "Idd A löttyöt Jó drágán". Az még hagyján hogy drága, de ilyen nyomi nyereményekkel, mint vászonszatyor, hogy gondolnak forgalmat növelni, vagy népszerűsíteni? Vettem volna, ha értelmesek a nyeremények, de ez nem motivált.
Repül az idő!
" alt="
">
" alt="
">
2021-ben 21 éves a webnyeremeny.hu!
2000. novemberében indult.
2000. novemberében indult.
Vágási Feri: egyetértek. Nekem is ez jutott eszembe. És a szemöldöke is dúsra sikeredett.
Ez a Colgate-es lyány azzal a nyolc kilométeres távolsággal a két metszőfoga között...
Oké, nagyon szép lány és gyönyörően fehérek a fogai de kész vagyok tőle...
Ráadásul nincs is szerencsém a Colgate-es játékokkal.
Oké, nagyon szép lány és gyönyörően fehérek a fogai de kész vagyok tőle...
Ráadásul nincs is szerencsém a Colgate-es játékokkal.
bvera Köszönöm!
Macika! 4100 Ft, Kalocsa melletti kis faluban 😊
Ez a Podcast egy hatalmas AJÁNDÉK, csupa nagybetűvel…ahogy az egyik kommentelő is írta
" alt="
">
Friderikusz Sándor és Kadarkai Endre beszélgetnek.
https://www.youtube.com/watch?v=9PciW_liXuA
" alt="
">
Friderikusz Sándor és Kadarkai Endre beszélgetnek.
https://www.youtube.com/watch?v=9PciW_liXuA
SzerencsésFlótás
A nyereményértesítő/adat/fotó kérő e-mailre válaszoltam, és még akkor sem tűnt fel a baki.
Amikor ismét írtak, hogy így nem felel meg, na akkor rendesen kikerekedett a szemem (és mondtam cifrákat)!!
A nyereményértesítő/adat/fotó kérő e-mailre válaszoltam, és még akkor sem tűnt fel a baki.
Amikor ismét írtak, hogy így nem felel meg, na akkor rendesen kikerekedett a szemem (és mondtam cifrákat)!!
sada
Nekem eszembe nem jutott eddig, hogy az utalványok "tudatalatti vágyaink" -at hivatottak teljesíteni.
Már csak a Rexona aktuális játékát kellene megbabonázni, hogy egy alkalommal az én blokkom kerüljön ki a gömbből!
Nekem eszembe nem jutott eddig, hogy az utalványok "tudatalatti vágyaink" -at hivatottak teljesíteni.
Már csak a Rexona aktuális játékát kellene megbabonázni, hogy egy alkalommal az én blokkom kerüljön ki a gömbből!
sada köszi, hátha lesz köztünk kalocsai, aki tud rá válaszolni
A kalocsait nem tudom, de a szegedinek 5ezer.
Sziasztok! Van köztünk kalocsai, aki megírná hogy kilója
mennyibe kerül a piros őrölt csemege paprikának?
Köszönöm.
mennyibe kerül a piros őrölt csemege paprikának?
Köszönöm.
Vasárnap óraátállítás, 3-ról 2-re.
25 órás játéknap lesz.
25 órás játéknap lesz.
Nekünk 3/2, ha jól emlékszem. De ha csak a kulacsot szeretnéd, ne szomorkodj, hogy nem sikerül, szerintem nem nagy szám.
Én szeretem a Rexonát, játék nélkül is veszem, persze ha játék van vele, úgy még jobb. 😁
Én szeretem a Rexonát, játék nélkül is veszem, persze ha játék van vele, úgy még jobb. 😁