Ma egy hálózsák

Eddig csak 3 sisak volt, amiből 2-t már el is ajándékoztam

nálam megy az oldal

bár nyerni nem nyertem vele

Madrin
Ha majd működik a www.kezedbenakod.hu,
ott kérhetsz a kódról, v. webkódról emlékeztetőt.
Lill, a hálózsák csak simán hálózsák, ha ott van az egyedi tervezésű, akkor hátizsák lesz

Nagyon jó darab!
A kodot elkuldik mas telszamra is, csak akor azt kell beirni (nekem is elkuldtek)
Sziasztok! A jatekon egyedi tervezesu hatizsakot vagy halozsakot lehet nyerni, mert nem jott at rendesen az smsben? Jo lenne ha minel hamarabb jonne egy valasz, mert izgatott vagyok. Koszi
madrin: a netes címen lehet igényelni kódot. ott van, hogy van személyes kódod - klikk és utána, hogy elfelejtetted. és akkor küldik sms-ben arra a számra amivel annó regisztráltatok.
savika,
köszönöm a választ, a netre nem tudok belépni mert nincs meg a kódom.
De akkor majd küldöm az enyémről, mert a párom hülyét kap a játékoktól

madrin: minden nap csak egyszer küldheted be a kódot. beküldheted netről is a www.kezedbenakod.hu címről, vagy mobilról. küldheted minden nap más mobilról is, az nem számít. én is néha az enyémről, néha anyukáméról küldöm.
sok sikert!
Sziasztok!
Kb 2 perce már be tudtam jelentkezni. Úgy néz ki, már működik az oldal.
Sziasztok!
Most döbbentem rá, hogy a párom anno kapott ilyen levelet kóddal ( én nem pedig én játszom állandóan..) no mindegy, tegnap beküldtem a kódot, válasz semmi.
NA most az lenne akérdésémhoyg ezt a kódot beküldhetem ugye többször is? És ha igen, akkor csak ugyanarró a mobilról küldhetem be amiről legelőször?
nálam sem

nálam még ma sem működik az oldal

Nórika, nálam ugyanez a helyzet

Tegnap du.4 körül küldtem sms-ben kódot, visszajött egy üzenet, hogy az sms-em feldolgozás alatt. Azóta se kép, se hang

hofi nálunk is mindenki smse negatív válasszal jött,többet nem küldöm be smsben
A tegnapí sms-emre megjött a válasz. NANÁ ,hogy negatív.
Bocsi, elaludtam és most ébredtem fel. Késő a válasz, de udvariasságból válaszolok. Szóval kb. 3/48-kor adtam fel az SMS-t és 1/4 9-kor már volt válasz rá.
Nekem a du-i sms-re annyi válasz jött, hogy egy kis türelem az sms-feldolgozás alatt van. Azóta sem jött válasz

3/4 12 és én még mindig nem tudok belépni a honlapra. A déli sms-emre sem jött válasz. Erről ennyit

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások