pite!
Erről kérdezd a Coop-ot!Ott volt kiírva ez a szöveg!

" alt="

">
nekem a családom már azt mondja a nyereményjátékozás :betegség ,mentálhigéniás problémákhoz vezet vagy mi

" alt="

">

" alt="

">
Jól írtam ?
Pedig jó volt a Snickers játék.Szerintem mindenki egyforma esélyekkel indult,csak szerencsés pillanatban kellett nyomni és legalább rögtön kiderült,ha nyertél,így volt ami motiváljon!
én is rendszeresen játszom a coop-os játékokon mert nálunk csak az van más üzletesen ritkán a távolság miatt.még sosem nyertem csak a gázpalackos regionális játékon tavaly.idén nem is játszom rajta mert benzinkútnál 1000 ft-tal olcsobb a csere mint a coopban .a nyeremény meg nem olyan vonzó mint a vásárlási uti.már én is ezerszer elmondtam nem is játszom velük.és igen csak akkor játszom ha úgyis megszoktam venni vagy olcsobb az akció idején.
a niveán is sokat játszottam és sosem nyertem,aztán most év elején azért összejött kisebb nyeremény..
mindig van remény..CSAK NAGY SZERENCSE KELL
VAN MÉG Sága sorsolás talán bejön 2/ ... vagy milka
Előrebocsátom, hogy én sem bántásnak szánom senki felé, amit most leírok, de mégis milyen választ vártok egy olyan költői kérdésre hogy "hogy lehet az, hogy egy egész család nyer?" Azt, hogy valaki beírja, hogy ja, hát csaltunk, azért nyertünk vagy mit? Tudjátok hogy ez nem így megy. Az olyan oldalon pedig ahol lehet csalni, nem is igazán játszunk, mert az viszonylag hamar kiderül, gyakran a fórumozók figyelmeztető beírásaiból. A "nyereményjátékozás" szerintem egy hobbi, mint például a horgászat és igen, van aki annyit is költ rá. A nagy számok törvénye alapján egyszer (vagy többször) be kell hogy jöjjön a dolog.
Tavaly amikor ment a snickers-es játék én is mérges voltam, hogy volt olyan ember, aki naponta többször is beírta hogy nyert, de nem őrá voltam ideges, hanem a helyzetre, hogy én is sokat játszottam, de mégsem sikerült. Viszont eszembe sem jutott volna kérdőre vonni, illetve megjegyzéseket tenni senkire, mert bíztam magamban, hogy nekem majd máshol sikerül és így is lett. Az ilyen gondolatmenet talán egészségesebb lenne, nem?
Értem.Akkor tényleg igaz lehet,hogy az egyik legtöbb beküldés a Coop játékoknál van.
Sharpey: de igen,szoktam játszani!
életemben egyszer nyertem egy Molinex kenyérsütőt amikor nyaraltunk és 3 pályázatnyi Nestlét tudtam venni. abból 1 nyert.Meg egyszer egy dedikált vizilabdát. Gyorsasági is egyszer jött ott össze,amikor kinder oldaltáskát lehetett nyerni. De rendszeresen van sok-sok pályázatom ott is és semmi!Amikor sokan halálra nyerték magukat a Coca-cola gyorsasági játékon(pl táska+ cuccok) én ott sem nyertem. de nem is háborgok ilyesmin max. magamban vagy a páromnak aki megjegyzi: Mondam már Coopal ne játssz!
Tényleg törpi!
Te a Coop játékokkal nem szoktál játszani?Ott még nem emlékszem,hogy olvastam volna a nevedet!Vagy nincs a közeletekbe?
Ez csak egy kérdés,mielőtt bárki nekem támadna!

" alt="

">
ez igaz, és nyerni egyetlen pályázattal lehet...elvileg..
nem is ez bánt..az őszinteség, másoktól..Köszi! sok sikert neked is,,
robinson44: a Nestlére én eddíg több,mint 400 pályázatot küldtem. Ezt nem írtam be eddíg így max.nálam is sokan azt látják ezzel is nyert,meg azzal is. de azt,hogy mennyivel nem,azt senki!Nem érdemes ilyesmi dolgokkal foglalkozni,inkább örülni,hogy van lehetőség nyerni. kinek az sms-es megy,valakinek a vonalkódos,van akinek a fotópályázatos,Kvízes....
bocs, beleba, nem belluszka..
a" se erőm..." arra vonatkozik nem érdekel a játékuk, csak azon játszom ami tetszik,. A Nestlén is megteszek mindent, kérdőív hetente és havi 12-18 boríték..."+postaköltség ugye.., mégse semmi.Örülök ,a mások nyereményének, de elcsodálkozom mikor ugyan azon a játékon látványosan az egész család nyer...na ez hogy lehet?? köszi belluszka a beírást ,akkor nem csak én gondolom ezt.Mi a titok, ??
Az év eleje nekem is rosszul indult, csak garantáltak jöttek össze...
Most elmondhatom, hogy az elmúlt két hónap 6 különböző játékon húzták ki a nevemet. És ennek nagyon örülök

" alt="

">
A szerencse forgandó, ezt soha ne felejtsétek el! És akiknek a nevét a nyerteslistákon folyamatosan látjátok, biztos vagyok benne, hogy nem kevés pénzt és időt fordítottak rá. Én úgy érzem, főleg az elmúlt időszakban, hogy ha valaki nyer, akkor megjelennek a negatív felhangok...
Köszönöm Violet ~ aranyos vagy
Csak az nyer sokat aki sokat játszik.
Én sem nyerek rengeteg játékon és igazad van ezt bezzeg nem látják.
Aki nem játszik mert " sem ereje sem pénze nincs rá " akkor azt kérdezném az illetőtől : minek jár "ide". Sértegetni azokat az embereket akik tesznek azért hogy nyerjenek ?
Az általam feladott borítékoknak csak a posta költsége sem kevés !
Minden nap délben megyek a postára - így most is indulok 15 borítékot adok fel és az így van majdnem minden munkanap.
Érdekes,hogy sokan csak azt látjátok,amikor nyer vki,azt nem amikor nem jön össze egymás után sok nyeremény.Nekem ezek tök úgy jönnek le,mintha irigyek lennétek.Ha meg minden listán ugyanazok a nevek lennének akkor elvileg minden játékon nyerni kéne,de sajna ez nem jön össze.Mikor megnézek egy nyerteslistát és én nem vagyok rajta,nem azon szoktam gondolkodni,hogy "persze ez már megint nyert,nekem meg nem jött össze",hanem megjegyzem,hogy de jó neki,de nem baj majd talán nekem is összejön legközelebb.Az Ináncsi famíliának tök örülök,mindig mondani szoktam a páromnak is mikor nyernek.Nagyon ügyesek!Mindenki foglalkozzon a saját dolgával.Lehet ,ha a játékra koncentrálnátok és nem arra,hogy mást fikázzatok,akkor jobban bejönnének a nyeremények.Ritkán szoktam a fórumba írni,de néha úgy érzem,hogy ezt ki kell adnom.Most ez is ilyen volt.Mindenkinek további jó játékot!Ja és persze sok-sok nyereményt! (Akinek nem inge,ne vegye magára!)
én sem nyerek szinte soha, inkább csak a garantáltakat, igaz nem áldozok rá nagyon sokat, mert eddig még igen csak mínuszba vagyok a számításaim szerint
ÉN csak azon csodálkoztam,hogy ennyi pályázatból nem nyert..nem firtattam honnan van csak én is tutira vettem volna,hogy nagyon jók az esélyei..SAJNÁLOM!!!BOCSI!!
LÁTOM LAVINÁT INDITOTTAM EL...BOCSÁNATOT KÉREK !!!!SEMMI ROSSZAT NEM AKARTAM . VICCNEK SZÁNTAM!!!! NEM VÉLETLEN ÍGY ÍRTAM ...BELLUSZKA BOCSI HA FÉLREÉRTETED!!!!!

" alt="

">
str8 ma indult
2/0

" alt="

">
Mikor idejöttem, akkor mondták, hogy ne csodálkozzak, hogy mindig ugyanazok a nevek vannak általában a ny.listákon..és tényleg azok sokat..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások