Köszi.
Már feladni készültem mára.

gratulálok Zsanett

Nyertem, Nertem, nyertem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
El se hiszem!!!!!!!!!!!
Szóval azt a párnát.. ja igen, meg volt aki 3 db opelt nyert mert beküldött 500 ezernyi smst. Majd megint megcsinálta mert ugy is eladja és megtérűl!
Egyik ismerősöm, 4db telefont nyert és nekem mint régi ismerősének is 120 ezerért adta volna!
Szerintem azért nincs nyeremény mert időhöz kötött. Szerintem az még nem pofátlanság amikor valaki különbőző termékekből, nyer többet, ez max csak irigység ( magyar szokás

), hanem, pl. mikor volt a Bubba játék és egypár kedves ember 30-40 darab bubbát nyert, mert apukát anyukát gyerekeket, szomszédokat, mindenkit beregisztrált maga körül és utánna teli pofával éltette magát, miközben más meg egy darabot sem nyert az ilyenek miatt!
Hát minden esetre elég furcs, hogy már mióta nincs nyertes...
Ja, gyakorlati bizonyítékom nincs rá, csak Doba Éva nem zárt a szívébe, még be is szólt, hogy mit problémázok és csak azért gondoltam, hogy beírták a programba, hogy kivéve (vagy mit tudom én, hogyan jelzik?!) Daru...

Mi az hogy te letiltva? És akkor ma már ne is próbálkozzunk?
Na, úgy néz ki, mára berekesztették az ajándékokat. Pedig napi kb. 25 jutna még ez alatt a pár nap alatt... Felhívjam Doba Évát, majd bepörög és beindul a nyereményeső, persze az én nevemmel letiltva...

Hát ez se semmi

ma nagyon kevés nyertes volt eddig, az utolsó 12.23-kor

Én azt aláírom, hogy szerencsés vagyok és örülök a 3 ajándékomnak, de az még mindig eltörpül a 21 Mayer ajándék mellett.
Hát szerintem nem csak kitartás...én egész nap itthon vagyok és nyomom reggeltől estig... semmi....

Nem tudom, hogy ha Mayerék továbbra is nyernek akkor nem a tv-re mentek, de ha igen, akkor valamit tudhatnak, amit mi nem

Ani2:
igen ez volt ezzel a szándékom, mert itt csak ezt olvasgatom tegnap óta, hogy mért nyer sokat más család. Pedig ha úgy vesszük ti is szerencsések vagytok.
wiikii: köszönöm szépen, de még próbálkozom, Látom te egy nagyon jó szívű ember vagy, ami manapság ritkaság.
A Többieknek pedig sok kitartást kívánok!
Úgy látom nem értitek kakuk hozzászólását. Ő azt írja, hogy miért sajnáljátok(juk) Mayer (bocs ha rosszul írtam) sok ajándékát, hiszen itt a fórumon is van több olyan ember aki nyert már és mégis játszik tovább és nem hagyja abba a játékot, hogy nyerjen más is. Szóval nem kell sajnálkozni, biztos egész nap ezzel játszik és szerencséje is van! Kitartást aki bírja még idegekkel a törögetést!
Szerintem rosszul írtad, mert 12:23-kor nyertek és legalább 4 órán keresztül nem volt nyertes.
jav: 12.23-kor

10.23-kor nyert valaki

Sajna nem én voltam

Én már nem bírom fogni az egeret. Semmi szerencse. Ma még üzit sem kaptam.

Szerintem aki játszik a kitartásásért megérdemli az ajikat. nekem ehez nincs türelmem,így inkább kihagyom,csak néha török fel 1-2-t ha éppen eszembe jut. De le a kalappal az elöt akinek ehez van türelme,na meg ideje.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások