Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 149 oldal |
Hétfőn váltottam be a pontjaimat és mindezidáig nem hívtak egyeztetés céljából. Mikor kezdjek el izgulni?!
Feldebox energia!felhasználható 2009.12.31ig!
Plusz 20 kupak!
Plusz 20 kupak!
FEldebox eladó olcsón!
Coke kódokat szeretnék.
" alt="
">
Kérlek írj privit, hogy mit szeretnél.
" alt="
">
Kérlek írj privit, hogy mit szeretnél.
Amikor felhivtak a Feldobox kártyára beváltott pontjaim ügyében,gyorsan megkérdeztem a dolgot,és azt mondta a hölgy h. Élménykártyára a pontokat dec.31-ig lehet beváltani.
Ja, az a 9.6-os pont pedig szerintem a kutyát se érdekli.
playboy
Biztos azért nem válaszolt senki mert nem tudjuk a választ a kérdéseidre. Én biztos ami biztos október 31-ig lenullázom a pontokat de csutkára...
Biztos azért nem válaszolt senki mert nem tudjuk a választ a kérdéseidre. Én biztos ami biztos október 31-ig lenullázom a pontokat de csutkára...
lenne egy feldobox eladó
100 Coke kód gazdára vár.
Cserébe:Balaton kódokat kérek elsősorban, vagy mit ajánlasz?
Cserébe:Balaton kódokat kérek elsősorban, vagy mit ajánlasz?
Elkelt!
100 db Coke kód begépelve 3e-ért eladó.
Feldoboxos Élménykártyákra meddig lehet beváltani a pontokat okt.31. vagy dec.31.??
A vaterán miért nincs egy feldobox kártya sem eladó?
A Coke szabályzata miatt?
"9.6 A nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább."
A vaterán miért nincs egy feldobox kártya sem eladó?
A Coke szabályzata miatt?
"9.6 A nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább."
Van:
12 Coke kódom
Kérek:
Eduscho
Danone fedő
játszós blokk -bármelyik
12 Coke kódom
Kérek:
Eduscho
Danone fedő
játszós blokk -bármelyik
Jelica ,hívtak telefonon ? Kb 3 hét mire kiküldik ...
Néhány hét.
Ha kikérek egyí feldoboxot kb mennyi idő míg megjön?
Kérdezném az esetleges nyertesektől, hogy a napi telefon nyeremény miatt a játéknap után mikor telefonálnak? Csakhogy reménykedjek e még a keddi sorsolás miatt vagy sem. És mi most a heti nyeremény ha egyáltalán van mert nem találom sehol. Köszi!
" alt="
">
" alt="
">BBarbi és napocska10: köszönöm szépen Nektek!
A feldoboxokról:
700 pont = Fantázia ajándékkártya
900 pont = Harmónia ajándékkártya
1500 pont = Energia ajándékkártya
A kártyák felhasználási lehetőségeit megtaláljátok a feldobox oldalán Termékeink címszó alatt. (Kicsit lejjebb kell görgetni) Teljesen mindegy, hogy a coke oldalán beváltáskor melyik programra nyomtok rá, bármelyik az adott kártyához tartozó programra be lehet váltani.
Debreceni éttermet pedig ha megfeszülök se találok egyik kártyánál se.
700 pont = Fantázia ajándékkártya
900 pont = Harmónia ajándékkártya
1500 pont = Energia ajándékkártya
A kártyák felhasználási lehetőségeit megtaláljátok a feldobox oldalán Termékeink címszó alatt. (Kicsit lejjebb kell görgetni) Teljesen mindegy, hogy a coke oldalán beváltáskor melyik programra nyomtok rá, bármelyik az adott kártyához tartozó programra be lehet váltani.
Debreceni éttermet pedig ha megfeszülök se találok egyik kártyánál se.
Az okosoktól kérdeznék.
" alt="
">
Olvasom, hogy vacsorázási lehetőségre is be lehet váltani a kupakokat. De marhára nem találom a Coke oldalán.
" alt="
">
Tud nekem valaki segíteni?
" alt="
">
Olvasom, hogy vacsorázási lehetőségre is be lehet váltani a kupakokat. De marhára nem találom a Coke oldalán.
" alt="
">
Tud nekem valaki segíteni?