Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 511 oldal |
Én magánszemélyektől kapok leveleket,pl hogy regisztráljak a leilatitkán-milyen szupi az a krém,küldjem tovább az emailt és akkor teljesül a vágyam.Regisztráljak a netrisken,az üdülési liciten és még sorolhatnám.Ezeket le lehet valahogy tiltani?Szerintem nem .
Csak az a baj, hogy ezt te egy bizonyos összefüggésben tárgyaltad.
Ez olyan kabát-ügy féle.
Ez olyan kabát-ügy féle.
sada
Én nem hoztam hírbe senkit, a nicknév és az e-mail publikus volt, ami bárki számára látható.
Azt gondolom, hogy közös érdekünk a becsületes verseny, és a csalókat próbáljuk kiszűrni.
e-mail:
Azóta mióta nem publikus az e-mail címem nem kapok kéretlen leveleket, vagy amit kapok az tudom, hogy azért küldik, mert én adtam meg vhol.
Én nem hoztam hírbe senkit, a nicknév és az e-mail publikus volt, ami bárki számára látható.
Azt gondolom, hogy közös érdekünk a becsületes verseny, és a csalókat próbáljuk kiszűrni.
e-mail:
Azóta mióta nem publikus az e-mail címem nem kapok kéretlen leveleket, vagy amit kapok az tudom, hogy azért küldik, mert én adtam meg vhol.
Nekem nyilvános az email cimem, és még sem kapok szemeteket. Na ha regisztrálok egy játékra, akkor ha oda van irva, vállalom, hogy hirlevelet kapok tőlük ez nem zavar.
Szerencsére elkerülnek a küldd tovább, vagy nem tudom én mi lesz levelek, remélem ezek után is el fognak...
Postán is dolgoznak megbizható emberek, elhiszem hogy vannak kivételek, amikről olvashattunk is. Nemrég pl. egy ajánlott levelem tünt el, pont egy postás tollat küldtem benne egy cserepartneremnek, szóval történnek furcsaságok is... A nyereményjáték szabályzatában viszont nincs benne, hogy aki postán dolgozik, az nem játszhat...
Szerencsére elkerülnek a küldd tovább, vagy nem tudom én mi lesz levelek, remélem ezek után is el fognak...
Postán is dolgoznak megbizható emberek, elhiszem hogy vannak kivételek, amikről olvashattunk is. Nemrég pl. egy ajánlott levelem tünt el, pont egy postás tollat küldtem benne egy cserepartneremnek, szóval történnek furcsaságok is... A nyereményjáték szabályzatában viszont nincs benne, hogy aki postán dolgozik, az nem játszhat...
joseph
Van egy ötletem:
Amíg vmit nem tudsz bizonyítani, addig ne tegyél fel ilyen álnaív kérdáseket és ne hozz hírbe megalapozatlanul senkit.
Egy hivatalban nem nagy ügy összeszedni, 12 tea vk-ot.
e-mailek:
Ha orrba szájba regisztráltok mindenféle ellenőrizetlen oldalakra egy rozsdás hajcsat reményében (is), ahonnan aztán jönnek a címlistás levelek, akkor ne csodálkozzatok, ha sokféle nem kívánt leveleket kaptok.
Állítsátok be a szűröket v. használjatok komolyebb levelezőt, ami eleve elkülöníti ezeket a szemeteket.
A g-mail pl. egész jól kezeli a kérdést.
Van egy ötletem:
Amíg vmit nem tudsz bizonyítani, addig ne tegyél fel ilyen álnaív kérdáseket és ne hozz hírbe megalapozatlanul senkit.
Egy hivatalban nem nagy ügy összeszedni, 12 tea vk-ot.
e-mailek:
Ha orrba szájba regisztráltok mindenféle ellenőrizetlen oldalakra egy rozsdás hajcsat reményében (is), ahonnan aztán jönnek a címlistás levelek, akkor ne csodálkozzatok, ha sokféle nem kívánt leveleket kaptok.
Állítsátok be a szűröket v. használjatok komolyebb levelezőt, ami eleve elkülöníti ezeket a szemeteket.
A g-mail pl. egész jól kezeli a kérdést.
ildicc
ha levelezni akarsz velem, csak egy szavadba kerül
ha levelezni akarsz velem, csak egy szavadba kerül

Az nagyon kérdéses,hogy mindegyik becsületes e....
Bocsánat, én sem azt mondtam, hogy Ő csaló, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy gyanús.Mostanában tényleg volt egy pár gyanúsabb észrevétel hasonló estekben.
Szeretném hinni, hogy becsületes minden postás...
Szeretném hinni, hogy becsületes minden postás...

Az is igaz,hogy mióta itt vagyok én is sok kéretlen levelet kapok ismeretlenektől.
Mindenesetre nagyon naívnak kéne lennie a hölgynek, ha csal és még a címét is kiírja. Szerintem véletlen lehet, hogy postás és szeret játszani. De nem feltétlen tolvaly, bár nem csoda, ha rögtön kombinál az ember, mert tény, hogy történnek fura dolgok a postán. De azért ne általánosítsunk, és tisztelet a kivételnek! 

ildicc
én kérek elnézést!
a kéretlen levelek miatt nem publikus az e-mail címem, ugyanis 100ával kaptam őket addig még publikus volt.
én kérek elnézést!
a kéretlen levelek miatt nem publikus az e-mail címem, ugyanis 100ával kaptam őket addig még publikus volt.
...legalább ő nem szégyenli az emailcímét....
Akár ő is játszhatott,nem biztos,hogy lenyúlt levelekből rakta össze a saját pályázatát.
Sziasztok!Egy érdekes dologra lettem figyelmes tegnap, a Nyertesek topicban Sunshine72 néven regisztrált felhasználó e-mail címe a következő: szucs.erika@posta.hu!
Amit nyert: 4 teáskanna, 2 knorr tányér, melyek köztudottan postai beküldős játékok...no comment
Amit nyert: 4 teáskanna, 2 knorr tányér, melyek köztudottan postai beküldős játékok...no comment

A novemberi Joy-ban egy szelvény beküldési hat. ideje okt.13. Gondolom ezt elírták.
Remélem....
Remélem....Szerintem amit leírtál, másold be az interspar vevőoldalára, ha van ilyen. Még ha a város nevét nem is írod meg nekik, hátha a körmükre néznek az üzletekben.
A múltkor beszéltünk róla, hogy az Interspar / Kaiser's matricagyűjtő lapokat egyes helyeken nem adja vissza beváltáskor a pénztáros, azzal, hogy a gyűjtődoboz csak dekoráció, a pályázatokat majd az irodából viszik el.
A napokban az új, osztrák játékhoz akartam bedobni a blokkot, de nem volt doboz. A pénztáros közölte, hogy dobjam be nyugodtan a matricagyűjtős ládába, mindenféle pályázatot ott gyűjtenek. (Lelki füleimmel ezt hallottam: "mindenféle szemetet"...) Benéztem a résen, valóban volt ott néhány blokk, meg vagy két matricás lap is, szerintem a többit már rég kidobták. Nem valószínű, hogy az év végéig tartó játékhoz folyamatosan, az irodából elviszik a gyűjtőlapokat (miért tennék?). Márpedig gyakran vásárolok ebben az üzletben, csak a szemem láttára több matricás lapot váltottak be, mint amennyi a ládában árválkodott.
Nagyon piszkálja a csőrömet ez a dolog.
A napokban az új, osztrák játékhoz akartam bedobni a blokkot, de nem volt doboz. A pénztáros közölte, hogy dobjam be nyugodtan a matricagyűjtős ládába, mindenféle pályázatot ott gyűjtenek. (Lelki füleimmel ezt hallottam: "mindenféle szemetet"...) Benéztem a résen, valóban volt ott néhány blokk, meg vagy két matricás lap is, szerintem a többit már rég kidobták. Nem valószínű, hogy az év végéig tartó játékhoz folyamatosan, az irodából elviszik a gyűjtőlapokat (miért tennék?). Márpedig gyakran vásárolok ebben az üzletben, csak a szemem láttára több matricás lapot váltottak be, mint amennyi a ládában árválkodott.
Nagyon piszkálja a csőrömet ez a dolog.
kislapát
Én egy manikűrkészletet várok, most, hogy mondod, már el is felejtettem.
Én egy manikűrkészletet várok, most, hogy mondod, már el is felejtettem.

Köszi a biztatást.
Máris jobb kedvem van.
Máris jobb kedvem van.

Zsani28 !
lehet ők keresnek majd téged,már más is járt így, és felhívták!
Biztos lesz bögréd!
lehet ők keresnek majd téged,már más is járt így, és felhívták!
Biztos lesz bögréd!