Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 246 oldal |
2010(?)-ben csupa sárga pitypang volt az udvar k a r á c s o n y k o r!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
nálunk nem védett helyen van.
Csak ahol védett helyen van/jól oda süt a nap,bimbós csak/
nálunk az orgona is rügyezik.
Naponta ellenőrzöm a hóvirágok helyét. Még nem is látszanak.
Nálunk is
" alt="
">még a Füge bokor is hajt
" alt="
"> tél van vagy tavasz
" alt="
">
" alt="
">még a Füge bokor is hajt
" alt="
"> tél van vagy tavasz
" alt="
">Megjelent a kertünkbe a tavasz hírnöke
" alt="
">
" alt="
">1én megrendelt durex zoknit ma ki is hozta a futár.... ez kb. olyan gyors volt, mint amikor kari hét előtt feladtam egy milka pályázatot hétfőn elsőbbséggel, ők meg szerdán az ajándékot, ami csütörtökön már a kezemben volt...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">A postán tavalyi áron adtam fel a leveleimet-én azt hittem már emelt díjjat fizetek.
Ez nem a hotdogokra vonatkozott, hanem az étteremben adtak reggelit - 1 pár virslit, rántottát, zsömlét, üdítőt.
Háát nem tudom, mi rendes áron vettük a hot-dog-okat. A budaörsiben a pénztáraknál is van egy kajálda, de ott nincs főtt étel. (Mondjuk én a budapesti Ikeában még soha nem voltam
" alt="
">
" alt="
">
és még Baritz Gergő is ott volt..
" alt="
">
" alt="
">Pedig ma 10ft volt a reggeli...
Nekünk ma az Ikea volt pozitív. Ma volt a vásár már 7-órától, mi 8:30 körül értünk oda, és minden volt amit szerettünk volna. Mi mindig a földszinten indítunk, az emeletre már nem is megyünk. Nem volt tömegnyomor. Igaz karácsonyi díszt egy darabot sem találtam, az lehet az emeleten volt
" alt="
">
" alt="
">Ez nem a mi aranyosságunk - hanem a Tiéd.
" alt="
">
Amúgy én is sok ilyen Coop üzletre akadtam, amikor próbáltam felderíteni, hogy hol tudok vásárolni a lakhelyemhez legközelebb Coca pályázatokat, de az árak szinte sehol nem a meghirdetettek voltak.
Amikor rákérdeztem, én is hasonló válaszokat kaptam.
" alt="
">
Amúgy én is sok ilyen Coop üzletre akadtam, amikor próbáltam felderíteni, hogy hol tudok vásárolni a lakhelyemhez legközelebb Coca pályázatokat, de az árak szinte sehol nem a meghirdetettek voltak.
Amikor rákérdeztem, én is hasonló válaszokat kaptam.
Aranyosak vagytok
" alt="
"> Köszi
" alt="
">
Más -
Coop boltban volt problémám. Nem az akciós áron kaptam meg a dolgot, ami a játékhoz kellett (persze a blokkon az áru neve nem szerepelt). A boltban azt mondták, hogy ők nem coop, csak coop-partner bolt.
E-mailt írtam a szervezőknek hogy akkor most játszhatok-e vele.
Válasz nagyon hamar megjött!!
"Köszönjük megkeresését. Minden üzlet, ami Coop emblémás a lánc része, olyan kategória, hogy partner üzlet nem létezik. Ezekben az üzletekben is érvényben van minden meghirdetett országos akció és nyereményjáték. Amennyiben az árat nem tarják, az nem a vásárló hibája, a pályázatot természetesen érvényesnek tekintjük.
Kérjük írja meg a bolt címét, hogy figyelmeztetni tudjuk az észlelt
hiányosságra."
Ez nekem nagyon pozitív volt!
" alt="
"> Köszi
" alt="
">
Más -
Coop boltban volt problémám. Nem az akciós áron kaptam meg a dolgot, ami a játékhoz kellett (persze a blokkon az áru neve nem szerepelt). A boltban azt mondták, hogy ők nem coop, csak coop-partner bolt.
E-mailt írtam a szervezőknek hogy akkor most játszhatok-e vele.
Válasz nagyon hamar megjött!!
"Köszönjük megkeresését. Minden üzlet, ami Coop emblémás a lánc része, olyan kategória, hogy partner üzlet nem létezik. Ezekben az üzletekben is érvényben van minden meghirdetett országos akció és nyereményjáték. Amennyiben az árat nem tarják, az nem a vásárló hibája, a pályázatot természetesen érvényesnek tekintjük.
Kérjük írja meg a bolt címét, hogy figyelmeztetni tudjuk az észlelt
hiányosságra."
Ez nekem nagyon pozitív volt!
Mert Ewi ilyen aranyos....
Ewi feltöltötte utalás előtt a sim kártyámat úgy, hogy még kérnem sem kellett.
Nagyon köszönöm így utólag is!
" alt="
">
Nagyon jól esett ez az önzetlen segítség.
Nagyon köszönöm így utólag is!
" alt="
">
Nagyon jól esett ez az önzetlen segítség.
Megkaptam Milkáéktól a rénszarvasos ablakdíszt a tescos blokkomért is
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">