Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 90 / 246 oldal |
trendy. szerencsés vagy,már mondtam. én vagy 6 helyre elküldtem az e-mailt,mindbe írtam kérem jelezzenek vissza,ha megkapták. 1 tértivevény jött vissza,semmi más.
Na hogy a Haribo-nak menjen egy kis pozitív is.Én nem kaptam hívást tőlük,hogy nem érkeztek meg a blokkjaink e-mailben(gmail-ről és citromail-ről küldtük),de a sok probléma miatt,amit itt olvastam,inkább elküldtem nekik még egyszer és nagyon hamar válaszoltak is,hogy köszönik,a mi blokkjainkat elsőre is megkapták,nem volt velük semmi gond.
70 nyeremény az elég sok: juthatott máshová is.
tarolt
Elég szépen tartolt a fórum a henkel játékon
" alt="
">
" alt="
">Choco-choco csomagról küldenek emailt, h. feladva, és ez a ragszám.... korrekt...
szép lehetett
" alt="
">
" alt="
">2010(?)-ben csupa sárga pitypang volt az udvar k a r á c s o n y k o r!
nálunk nem védett helyen van.
Csak ahol védett helyen van/jól oda süt a nap,bimbós csak/
nálunk az orgona is rügyezik.
Naponta ellenőrzöm a hóvirágok helyét. Még nem is látszanak.
Nálunk is
" alt="
">még a Füge bokor is hajt
" alt="
"> tél van vagy tavasz
" alt="
">
" alt="
">még a Füge bokor is hajt
" alt="
"> tél van vagy tavasz
" alt="
">Megjelent a kertünkbe a tavasz hírnöke
" alt="
">
" alt="
">1én megrendelt durex zoknit ma ki is hozta a futár.... ez kb. olyan gyors volt, mint amikor kari hét előtt feladtam egy milka pályázatot hétfőn elsőbbséggel, ők meg szerdán az ajándékot, ami csütörtökön már a kezemben volt...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">A postán tavalyi áron adtam fel a leveleimet-én azt hittem már emelt díjjat fizetek.
Ez nem a hotdogokra vonatkozott, hanem az étteremben adtak reggelit - 1 pár virslit, rántottát, zsömlét, üdítőt.
Háát nem tudom, mi rendes áron vettük a hot-dog-okat. A budaörsiben a pénztáraknál is van egy kajálda, de ott nincs főtt étel. (Mondjuk én a budapesti Ikeában még soha nem voltam
" alt="
">
" alt="
">
és még Baritz Gergő is ott volt..
" alt="
">
" alt="
">Pedig ma 10ft volt a reggeli...