Egy olyan kicsi ajtón kopogtattam, hogy nem hittem a szememnek.

" alt="

"> Tényleg itt sorsolnak? Ott voltak, 3 fiatal csaj, meglepődve azon, hogy bárki is kíváncsi a sorsolásra. Kávéval kínáltak.

Aztán megjött a bizottsági elnők, szerintem nem volt 30 éves a srác a közjegyző szintén nagyon fiatal. Mivel fél órával hamarabb odaértem elkértem a múlt heti listát. Jó volt látni, milyen egy közjegyző által hitelesített húzás. Rengeteg hibás és érvénytelen pályázat. Legalább a 10%-a. Volt olyan is aki elfelejtette a saját irányítószámát ráírni a borítékra.
A borítékokat megbontották és minden egyes pályázatot még a húzás előtt ellenőriztek. Amit kiöntöttek a szoba közepére az már mind érvényes volt. (a közjegyző által hitelesített iratban benne van az érvénytelen pályázatok száma is.) 1 órán keresztül húzták, vakon. Végig figyeltem az ismerős neveket, de egyet nem láttam.
Sokat beszélgettem velük, a közjegyzőnek meséltem a webnyereményről. Azt üzeni mindenkinek: nyomtatott betűkkel írjátok a nevet és címet. Idézet tőle: " Vásárol, fogyaszt, beküldi, látszik hogy nyerni akar, ki is húzzuk és nem tudjuk elküldeni a nyereményt mert úgy ír, hogy 3-an nem bírják elolvasni" Ilyen esetben újat húznak. Mindent megtesznek, hogy az illető megkapja de ha nem lehet, nincs mit csinálniuk. Volt olyan aki nescafe vonalkódot küldött be és olyan is aki meridot sárga aromajellel együtt.

" alt="

">
Aranyosak és kedvesek voltak, minden érdekelte őket hogy miért küldjük, hogyan vadászunk az új játékokra. Szerintem kevés örültet láttak "élőben".