edus0420 , Gia
Éjfélig még jöhet hozzá, vagy már volt szerencsekereketek?
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 101 oldal |
Nekem 1794 pont maradt.
1791 babszemem maradt! Pont nem tudok rajta sorsjegyet venni.
Az én álmom egy Apple iPad2. Már megvettem.
pufo
Igen, ez így van, mármint, hogy az álmainkat vesszük meg, ént azt hiszem, hogy itt is az álmaimat veszem meg
Még egy különbség: a lottót ha csak ketten játszanák, majdhogynem 0 lenne az esély a majdhogynem 0 nyeremény alapra, mivel, ha nem szórjuk bele több millióan a pénzt, akkor nem tudnának miből osztani.
A Nescafe-t ha ketten játszanánk, akkor is 5 millióra lenne esély.
Igen, ez így van, mármint, hogy az álmainkat vesszük meg, ént azt hiszem, hogy itt is az álmaimat veszem meg
Még egy különbség: a lottót ha csak ketten játszanák, majdhogynem 0 lenne az esély a majdhogynem 0 nyeremény alapra, mivel, ha nem szórjuk bele több millióan a pénzt, akkor nem tudnának miből osztani.
A Nescafe-t ha ketten játszanánk, akkor is 5 millióra lenne esély.
Lehet dézsát tölteni. Az enyém üres volt
Susa
Bocsi, nem akartam senkinek elvenni a kedvét a játék örömétől / én is szeretek játszani, módjával/
Még egy érdekes gondolatot találtam a lottóval kapcsolatban:
"Az embereket az érzelmeik vezérlik és talán azért játszanak Lottót, mert minden egyes játékkal az álmaikat veszik meg egy hétre"
Bocsi, nem akartam senkinek elvenni a kedvét a játék örömétől / én is szeretek játszani, módjával/
Még egy érdekes gondolatot találtam a lottóval kapcsolatban:
"Az embereket az érzelmeik vezérlik és talán azért játszanak Lottót, mert minden egyes játékkal az álmaikat veszik meg egy hétre"
Szerintem ha csak két ember játszana a kévéfarmon, az esélyük az 5 milló-ra 50-50% lenne,
a lottón az öt találatra pedig 0,00000002275, azaz 0 a játékosok számától függetlenűl
a lottón az öt találatra pedig 0,00000002275, azaz 0 a játékosok számától függetlenűl
Susa
Igazad van, gondoltam én erre és vártam is a lottós hasonlatot
Igazad van, gondoltam én erre és vártam is a lottós hasonlatot
Zsuzsa Nr.1
A lottón még többen játszanak, és arányosan még kevesebben nyernek. És mekkora hasznot hoz az államnak!!!!! Mégis sokan szeretik.
A lottón még többen játszanak, és arányosan még kevesebben nyernek. És mekkora hasznot hoz az államnak!!!!! Mégis sokan szeretik.
teca 53 ott van sorsolas augusztus 8.
jogvedo
Jó ötlet, mindeképpen ott a helyük!!!!!!!!!!!
Jó ötlet, mindeképpen ott a helyük!!!!!!!!!!!
Igen az 5 millás nem semmi! Rengetegen játszunk valszeg a fogyasztás is megnőtt, Pontosítok a neten játszókra gondoltam, 500 üveg kitermelése szép teljesítmény(én nem vagyok a közelében sem).
A vonalkód beküldés egy másik műfaj
Köszi susa majd kiróbálom, a gold nekem nagyon bejött, lehet a green is ízleni fog.
A vonalkód beküldés egy másik műfaj
Köszi susa majd kiróbálom, a gold nekem nagyon bejött, lehet a green is ízleni fog.
Apropó, egy ekkora cég mint a Nescafé elég szűken méri az ajándékokat.Szerintem az 500 üveg felett mindenki megérdemelne egy kis csomit ( pl. green blendet, ezt még sokan nem kóstolták), annyi időt pazaroltunk rá.
Szerintetek?
Szerintem
Ok fognak felkerulni a ceg buszkeseg tablajara AKIKRA BUSZKEK VAGYUNK,-)
Szerintetek?
Szerintem
Ok fognak felkerulni a ceg buszkeseg tablajara AKIKRA BUSZKEK VAGYUNK,-)
Hát igen, az 5 millás fődíj, az nem lenne semmi
A zöldkávé pedig valami eszméletlenül finom. Próbáljátok ki.
A zöldkávé pedig valami eszméletlenül finom. Próbáljátok ki.
szűken?
Bár én nem játszottam a neten, csak vonalkódot küldtem, de egy 5 millás fődíj, és a több száz nyeremény szerintem egyáltalán nem kevés...
Bár én nem játszottam a neten, csak vonalkódot küldtem, de egy 5 millás fődíj, és a több száz nyeremény szerintem egyáltalán nem kevés...
Apropó, egy ekkora cég mint a Nescafé elég szűken méri az ajándékokat.Szerintem az 500 üveg felett mindenki megérdemelne egy kis csomit ( pl. green blendet, ezt még sokan nem kóstolták), annyi időt pazaroltunk rá.
Szerintetek?
Szerintetek?
szupi!
Hess! Kipipálva.