Ez olyan ha nem akarod a kutya széttapossa a virágágyást teszel oda kerítést. (Vagy megkötöd, van nem tartasz kutyát, vagy nem ültetsz virágot.)
Szerintem a kerítés a legjobb.
Az unilevert is bombázni kellene... egy termékes blokkot fejezze be.
Csak ilyenkor péntek, meg flyguy és sokan mások is elhallgattok...
Fejétől bűzlik a hal. Ott kell kopogtatni.
Én már írtam, hajrá ti is.
Hála égnek magyar termék is 2 termékes lett, a monster is... stb..
Ezért mondom írjatok a szervezőknek, lebonyolítóknak bonyolítsák a játékot, vegyél egy sós és egy édes kekszet. Azt meg van oldva. Olyat nehezebb találni.
Srevonak is írni kellene a csokis játék miatt, hát hány csokis blokk van, és gondolom nem mondok újat egy blokk többször bemehet.
Bakker esély 0, a srevo meg felmarja a pénzt.
Kedves Maja, pazaroltam még kicsit s feketelista topikban. Emlékszel még bbagi és kitti19 neveidre?😁 szóval csak óvatosan a leányzóval
Nem cseréltem senkivel, mióta nincs sparos blokkom "nagyobb tételben"....
De itt senki sem figyel.
Csak morogja a maga "igazát".
Paintuci
Mindig előkerül újra és újra ugyanaz a csont. Csak nem nagyon megyünk előre azontúl, hogy egymást szidjuk.
Sajnos.
(jelica az sincs kizárva azok piszkálnak akikkel cseréltél Pécsi sparos blokkot, lehet nagyobb tételben ezért mondom óvatosan a cserével.)
Csak az a baj nem történik semmi, csak annyi 20 000 helyett 15 000 nyerhető, és fődíj sincs. Na ez a gáz. Úgy gondolták kekszék, veszekedjetek kevesebb koloncon.
Amúgy gondolom most már nem tölthető többször a blokk, odáig már azért csak eljutottak?
S.I
Én az okostelefonokat utálom....Ebben egyetértünk.
rezia
Pont ezt mondom, de mióta....péntek is papol itt folyamat, de ő maga írta, tavaly az adventi játékok után, hogy nem tudom hány játék x nemtudom hány rokon neve = több ezerszeres játék és nyerési lehetőség.
Ez pedig csalás.
Az összes játékszabályban benne van, hogy csak saját magadnak küldhetsz be, és ezt ki tartja be ?
Akkor valójában mindenki csal, már itt is...
Aztán mész a TESCO-ba, előtted játszós terméket vesznek, de a kasszánál otthagyják a blokkot, nem teszed el ? Nem küldöd be ?
Akkor máris csaltál....
Aztán ott van mikor 1 játékra 1 blokk(vagy kód) többször bemehet(bemegy).
Csaltál.....
Sorolhatnám.....
Átkozottul sok a "kiskapu" és hiába mondja mindenki, hogy mennyire becsületes, lehet, hogy csak 1 dolgot hágsz át, de megteszed.....
Ahogy péntek is, X is, Y is, és én is, de én legalább nem tagadtam le sosem semmit. Én nem irtam, hogy hű, de istenkirály vagyok, és sosem kérkedtem vele, hogy milyen ügyes is vagyok......
(Amúgy ez a mai vita is kb olyan volt mint amikor Kovács tesók nálunk az fbn csinálnak egy csoportot és el kezdenek vitázni R. jobb oldalra vagy bal oldalra fésülje a haját.. most csak mondtam egy példát... aztán Sz. megszólal, gyerekek miről is van szó????

Az h. ki kicsoda már rég elvesztettem a fonalat.)
Kár b@sztatni jelicát mert nem kell sparban dolgozni ahhoz hogy sok blokk legyen, és mint kiderült a spar nem zárja ki a dolgozókat. Akkor mi a gond????
Csomó más is zsákol...
...és tuti benne vannak az őrök, és a dolgozók is, van miből megkenni őket. Mert azért elég feltünő gondolom mindennap eltűnik a zsák nap végére.
Szóval a szervezőknek, lebonyolítóknak kell írni hogy hé, ne egy termékes blokkot kérj. ...és meg van oldva a probléma.
A supershop meg amikor nyersz 20 pontot, könyörgöm ha 1000 ember nyer 20 pontot mit ér vele???? Nesze semmi fogd meg jó, vesz egy gyufát, vagy egy zsömlét???
Adott is vmit, de bent marad náluk a pont a pénz.
Ha 1-2-3 ember nyerné meg a 1000szer 20 pontot azt még le is tudná vásárolni, ja csak akkor az a játékosnak haszon nekik nem.
Sz@rfacsari banda.
Pity lelépett ment a dolgára, vmihez hozzákötik vmihez nem, de ha találsz egy olyan blokkot ami hűségkártyás és feltöltöd magadnak, és hozzákötik ezt ne tedd akkor bukta a nyeremény. Oda is írják a jszben.
Még családon belül is. Szóval figyelni kell a saját kártyás blokkot ne az anyukád regjére legyen töltve.
Pennynél érzem úgy, csak úgy csippantunk a nagyvilágba. Azt semmi nem történik. Ahol már kell blokkot tölteni ott még van remény.
Kedves Waliki! 😊
Köszönöm hogy időt pazarolsz rám,csak tudj róla hogy téves úton jársz.🤭Ha gondolod írj rám és megmutatom ki vagyok,de nem hiszem hogy magyarázkodnom kellene egy nevét nem vállaló személynek! Szégyeljétek magatokat,hogy mit csináltok nevetséges 15000,-forint miatt napok óta!!!
Én jelicának és a többi játékosnak is szurkolok,ti meg puffogjatok!! Puszi mindenkinek!😊🤭
pityesz76!
Nem tudom, rég játszottam Auchan-os játékkal. Akkor ott nem is játszhat, akinek nincs kártyája? Gyűlölöm a kártyákat! A kártyáknál már csak a telefonokat utálom jobban.
Rezia drága!
Etikátlan több személyiséggel játszani? Hát szerintem ember nincs itt a fórumon, aki ne játszana a felesége, férje, gyerekei nevében is. Jó esetben. Rosszabb esetben kutya, macska, szomszéd, ex, stb.
De azért a család talán belefér, nem valószínű, hogy a gépnél váltja egymást a család, hogy mindenki feltöltse a maga blokkját.
Én speciel nem szeretem, ha kérik a személyit egy játékhoz, azért az eléggé személyes, nem tudom, hogy kérhetik-e egyáltalán hivatalosan a GDPR óta.
Az "etikátlan árat" kértek alatt mit értesz? Adja ingyen, mert neki ingyen volt? Ne már!
Meg aztán az, hogy nem nyerhettél a Nagyival, mert nem jó lisztet vettél. Ez komoly? Ezért ugyan ki a hibás?

Rezia!
A tojáskeresős játékban elég nagy tapasztalatom van. Mindenkinek ugyanannyi tojása és nyula volt a térképen, mindenkinek ugyanott, sőt hétről-hétre ugyanott voltak. Nem mindegy mivel játszottál (képernyőméret, gyorsaság). Kb. 150.000 pont kellett a nyeréshez, amiről értesítést is küldtek, szóval nem volt kamu játék és én nem éreztem, hogy manipulálva lenne, csak eleinte amiatt lehetett aggódni, hogy nem fogják tudni kiszűrni az etikátlanul játszókat.
annyit pontosítanék az Auchan bizalomkártyát az A4C kéri.
Más téma egy kicsit. A korábbi nickje nem jut eszembe, de majának Hódmezővásárhelyről megjavult mostanra a cseremorálja?
Melyik személyiségedre gondolsz most épp?
Teljesen felesleges az egymásra mutogatás, akinek 30-10-200 csereblokkja is van az nem a saját vásárlásaiból gyűjtötte össze. Igen csak etikátlannak tartom, ha valaki több személyiséggel játszik. Ennek kiköszöbölése a személyigazolvány és bankszámla szám megadás lehet. Látom a nyereménytárgy vásárnál, kik lehetnek azok aki tisztességesen játszanak, és kik azok akik ügyeskedhetnek! Én itt még nem adtam el semmit, de nem is nagyon volt miből. Venni vettem már néhány dolgot, és szerettem volna venni még ezt azt, de etikátlan árat kértek érte, így lemondtam róla. A Belvitával szinte minden nap játszottam, mert 2-300 ft-ból megoldható volt, semmit sem nyertem, de láttam a nyertesek listáját, meg van róla a véleményem! Azt is elég etikátlannak tartom, hogy főhöz fához szaladgál és telefonál a társaság, hogy minnél nagyobb legyen a nyerési esélye bizonyos embereknek, és mi van azokkal akik a nyugdíjukat próbálják kiegészíteni? Megvettem a Nagyi 3 kg lisztet, amikor felakartam tölteni derült ki, hogy azok a lisztek nem is játszanak! Remek..................... nem játszok többé a Nagyival. Milka tojáskereső................Játszottam, volt amikor szinte egész nap 18-20 órát és alig sikerült valamit összeszedni... a nyertesek nevei ki sem volt írva, Csak azoknak a pontszámát láttam akik előttem voltak 5-6-al és akik utánnam voltak 5-6-al. Gőzöm nincs hogy az első 10 mennyi pontot gyűjtött össze. A program gyorsasága kiszámíthatatlan volt, volt amikor órákig 0 vagy 1-2 tojásos helységeket dobott fel. Mivel eltérő napszakokban játszottam, látni, érezni lehetett, hogy manipulálják a játékot. Tegnap 10 óra alatt 4000 pontot sikerült találnom.................... ez nulla!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások