Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 39 oldal |
Ha valakinek lesz fölös jegye az Anyád lehetnék-re, engem érdekelne 2, köszi
Sziasztok!
Aki az egyszervolt.hu-val nyert családi mozizást, és megy, annak küldtek valamilyen visszajelzést, hogy felkerült-e a névsorra? Én írtam a nőnek, hogy legyen olyan kedves, reagáljon valamit, de semmi... :S Ez azt jelenti, hogy regisztrált, vagy most ilyenkor mi van?! Voltam már így moziban, de akkor azért válaszoltak, ha kértem.. :S Bár még szombatig van idő...
Előre is köszi a választ!
Aki az egyszervolt.hu-val nyert családi mozizást, és megy, annak küldtek valamilyen visszajelzést, hogy felkerült-e a névsorra? Én írtam a nőnek, hogy legyen olyan kedves, reagáljon valamit, de semmi... :S Ez azt jelenti, hogy regisztrált, vagy most ilyenkor mi van?! Voltam már így moziban, de akkor azért válaszoltak, ha kértem.. :S Bár még szombatig van idő...
Előre is köszi a választ!
Exit mozira lehet jelentkezni : Anyád lehetnék
Jövő kedd, Mammut
Az e-mail tartalmazza: neved, korod és e-mail címed
exitmozi@sanomabp.hu
Jövő kedd, Mammut
Az e-mail tartalmazza: neved, korod és e-mail címed
exitmozi@sanomabp.hu
Jó szórakozást!
:)
:)
Szia!
Ha még meglennének, akkor a tesomék is mennének!!!
Ha még meglennének, akkor a tesomék is mennének!!!
S:.O. S:
MA este 8 Mamut mozi Egon és Dönci előadásra lett két átadó jegy, ha valaki el tud menni...
MA este 8 Mamut mozi Egon és Dönci előadásra lett két átadó jegy, ha valaki el tud menni...
Jegyek elkeltek. :D
norcika
Írtam!!!
Írtam!!!
Ma estére Egon és Dönci c. 3D-s magyar animációs filmre 2 jegy átadó. :) Este 8, Mammut. Akit érdekel, írjon!
Exit mozira lehet jelentkezni : Beowulf - Legendák Lovagja.
Jövő kedd, Óbuda
Az e-mail tartalmazza: neved,korod és e-mail címed
exitmozi@sanomabp.hu
Jövő kedd, Óbuda
exitmozi@sanomabp.hu
Ha vkinek lesz fölös jegye az Elizabeth-re légyszi gondoljatok rám :) kösziii
Exit mozira lehet jelentkezni : A kabalapasi c. filmre,: hétfő este, Duna Plaza
exitmozi@sanomabp.hu
exitmozi@sanomabp.hu
Akinek van mozijegye és nem kell az gondoljon rám, mindenevő vagyok!
köszönöm szépen! !! :)
köszönöm szépen! !! :)
Szerintem ez tuti biztos szinkronizált
engem is érdekelne a Nagy ő
Norcika! Írj légyszi egy mailt, én már próbáltam írni Neked , de ezek szerint nem kaptad meg.
Szia Viki: én viszont köszönöm a nyerteslita linkjét. Én a 16:20-as listát nyomtattam ki, azon még a Mammut szerepel, amit átküldtél, az 17:00 órai. Gondolom közben többen írtak vagy telcsiztek a baki miatt.
Ördöglakat: köszi szépen. Íly módon minden film szinkronizált, csak tudod a premier előtti filmek 80%-át még feliratosan adják le a többi 20% szonkronos, de közben felhívtam őket telón és mondták hogy ez most szinkronos.
Szia Viki!
Küldök egy linket, mely szerint szinkronizált!:)
http://www.uipduna.hu/dynuip/movie.php?id=202
Küldök egy linket, mely szerint szinkronizált!:)
http://www.uipduna.hu/dynuip/movie.php?id=202
ördöglakat: köszi. :) Ez tuti? Megkérdezted? Gyerekek nem tudnak oylan jól olvasni és ezt most ők is meg akarják nézni, elvégre őszi szünet van nem kell korán feküdni. Köszike.