Galeria
az ügyfélszolgálatos pasi azt mondta, h 6 hétig heti 1 kódot lehet beküldeni sms-ben, aztán a végén újabb 6 kód beküldhető a gyűjtőlapon, egyben. Vigyázni kell a feladás napjára, h időben beérjen.
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 50 oldal |
Értem, köszönöm.
galeria, nem. Vagy így, vagy úgy. De küldhetsz be pl. 3 sms-t, és 3 postait, ha gondolod...
Segítsetek ltszi, mert kicsit beteg vagyok és nem igazán értem a dolgokat. Szóval, ha én postán akarok játszani akkor még játszhatok sms-ben is??
Köszi
Köszi
Na a Multiról csak, annyit,hogy felhívtam Őket,hogy azért szeretnék én is játszani stb. szépen visszaolvasták vagyis elsorolták az adataimat,majd közölte az uriember,hogy visszavonták a játékot valamiért, nem lesz köv forduló amire küldenének levelet.:O most akkor mi van? átvertik mi? gyönyörű egy cég..... holnap felhívom megint aztán elmagyarázom nekik.,hogy aki dohányzik lehet,hogy a tüdeje károsodik de az agya nem ......
Az ilyen betelefonálós ügyintézős játéknál minden ügyintéző mást mond. Érdemes beküldeni a kódót aztán vagy-vagy. Ha igen akkor oké, ha nem bakfity.... De érdemes felírni is a személyes kódót..... :|
Most olvastam csak végig a nyerő sms-t:
"Kedves Játékosunk! ( számom)
A dohányzás súlyosan károsítja a Te és környezeted egészségét!
A Multi Menthol játékban hátizsákot nyertél!Örizd meg a dobozt!"
Szóval a dobozt, nem csak a kódot!!!
"Kedves Játékosunk! ( számom)
A dohányzás súlyosan károsítja a Te és környezeted egészségét!
A Multi Menthol játékban hátizsákot nyertél!Örizd meg a dobozt!"
Szóval a dobozt, nem csak a kódot!!!
Nincs meg egyetlen Philip Morris ajándékkísérőd vagy promos leveled sem?
A Marbi küldözgetett kártyát is. Ezek mindegyikén rajta van a számod.
A Marbi küldözgetett kártyát is. Ezek mindegyikén rajta van a számod.
MEGÜT A GUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nem emlékszem a multis kódomra felhítam őket erre közölték hogy ez egy zártkörű játék és én nem játszhatok! mondtam nekik hogy én eddig mindenen játszottam és van kódom csak elfelejtettem, de leszarták, nem monták meg! az mondták hogy ŐK döntik el ÜZLETI SZEMPONT alapján kinek küldenek játék meghívót!!! én dohányzom, a férjem is mi mégsem vagyunk méltóak a játékra... aki összeszedi a kódot az bezzeg törzsvásárló! franc a pofájukat! nem is veszek többet multit az tuti
Galeria
Bocs, de a hivatalosban egy huncut szó sincs arról, hogy csak az játszhat, aki levelet kap.
Az viszont igaz, hogy postán beküldeni csak a promos lapon lehet.
Bocs, de a hivatalosban egy huncut szó sincs arról, hogy csak az játszhat, aki levelet kap.
Az viszont igaz, hogy postán beküldeni csak a promos lapon lehet.
Mert ez a hivatalos játkszabályzat!!
És szerintem kár a szót itt szaporítani róla, már csak, ha a jóakarokra is gondolok, még a végén feljelentik a fórumot:(:((
És szerintem kár a szót itt szaporítani róla, már csak, ha a jóakarokra is gondolok, még a végén feljelentik a fórumot:(:((
Én nem is akarok már játszani vele:( Egyébként is el voltam kenődve most meg azt végleg.....................:((
Én megpróbáltam és nyertem. Nálunk csak a fiatalok kaptak levelet.
Mert hülye.
Azt hiszik, nem jegyeztük meg a kódunkat.. A kis naívak! :))
Azt hiszik, nem jegyeztük meg a kódunkat.. A kis naívak! :))
csak! :))
ha,van szem. kódod,próbáld meg,játsz,és majd kiderül,hogy nyersz e? :)
ha,van szem. kódod,próbáld meg,játsz,és majd kiderül,hogy nyersz e? :)
Akkor miért állítja, a fazon hogy nem?
Zsebesbaba
Nem feltétlenül így van.
Én a múlt hét közepén telefonáltam, ma hívtak vissza. Én sem kaptam levelet, de ha emlékszem a régi kódomra, amivel korábban játszottam, akkor játszhatok, legfeljebb csakis sms-ben küldhetek be kódot, borítékban nem, mert ugye nem kaptam levelet. De ha regisztrálok a hossteseknél, passz, hogy ők mikor, hol, merre, akkor náluk is kaphatok kódot, vagy ők regisztrálnak.
Szóval, ha nincs kódod, nem is hívtak, akkor már csak a hosstesek maradnak.
Aki nem játszik, az is gyűjtheti a kódot, legfeljebb elcseréli.
Bosszantó, hogy nem játszhat mindenki, nem küldenek levelet, de ezen hiába bosszankodunk, ha ezt találták ki.
Nem feltétlenül így van.
Én a múlt hét közepén telefonáltam, ma hívtak vissza. Én sem kaptam levelet, de ha emlékszem a régi kódomra, amivel korábban játszottam, akkor játszhatok, legfeljebb csakis sms-ben küldhetek be kódot, borítékban nem, mert ugye nem kaptam levelet. De ha regisztrálok a hossteseknél, passz, hogy ők mikor, hol, merre, akkor náluk is kaphatok kódot, vagy ők regisztrálnak.
Szóval, ha nincs kódod, nem is hívtak, akkor már csak a hosstesek maradnak.
Aki nem játszik, az is gyűjtheti a kódot, legfeljebb elcseréli.
Bosszantó, hogy nem játszhat mindenki, nem küldenek levelet, de ezen hiába bosszankodunk, ha ezt találták ki.
Zsebesbaba
Nem igaz. Bki bmit mond, mindenki játszhat, akinek van személyes kódja.
De nem akarom minden játéknál újrakezdeni (mint a MB-nél)
De igen..
De nem...
De igen..
De nem...
De igen..
De nem...
Jé, tényleg mégis!
Nem igaz. Bki bmit mond, mindenki játszhat, akinek van személyes kódja.
De nem akarom minden játéknál újrakezdeni (mint a MB-nél)
De igen..
De nem...
De igen..
De nem...
De igen..
De nem...
Jé, tényleg mégis!
Tudtátok, hogy csak az játszhat aki kapott DM levelet? :( Én nyáron kértem, hogy regisztráljanak, pénteken hagytam üzit a rögzítőjükön és most hívtak vissza. Azt mondta akivel beszéltem, hogy ez még a kóddal rendelkezők között is zárt körü játék, csak azok vesznek részt benne, akiknek a Phil Morris levelet küldött! Vagyis aki nem kapott, de játszott az előzőbe ne strapálja magát a kód gyűjtéssel!:(