// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 110 oldal |
Cirbolya javaslata is jó megoldás lehet...
Vmit pedig ki kellene találni, legalább annyit rá lehessen menni a nevére h. mikor regizett.... az már sokat segíthet.
Régen beírtuk a postán jöttbe a cseréket is. Szerintem az új regiseknél ezt most is érdemes lenne. Sok dolog kiderülne,ha odabiggyesztenék,gyors pontos. vagy csak simán megérkezett(az azt jelenti nem volt gyors)
A csere-bere nem a fő profilja az oldalnak, csak egy szűk, bár nagyon aktív kisebbség "hobbija".
Szerintem kár lenne bekorlátozni a regit egy-két fekete bárány miatt.
Megfontolt cserével (l. a tippeket lentebb) a csalások túlnyomó többsége kivédhető. Szerintem. (Ez is csak egy vélemény a sok közül.)
Nekem nagyon úgy tűnik, zömmel azok mennek lépre, akik nagyot akarnak markolni.
Szerintem kár lenne bekorlátozni a regit egy-két fekete bárány miatt.
Megfontolt cserével (l. a tippeket lentebb) a csalások túlnyomó többsége kivédhető. Szerintem. (Ez is csak egy vélemény a sok közül.)
Nekem nagyon úgy tűnik, zömmel azok mennek lépre, akik nagyot akarnak markolni.
...És ha lenne adatlapunk, regisztrálási idővel és más opcionális adattal, mint mondjuk a NLC-n?
Nyílt fórumon nem szokás a pontozgatás + a diszkrimináció.
Az általános, hogy mindenki számára elérhető hogy mikor regisztrált a tag, de a havi listázás teljesen felesleges ha 5 nickje van vagy újraregizget....
Az általános, hogy mindenki számára elérhető hogy mikor regisztrált a tag, de a havi listázás teljesen felesleges ha 5 nickje van vagy újraregizget....
Pirulni nem tudok, de azt hiszem nincs beállítva
És melyikőtök szokta olvasni a hírleveleket?
Vagy a megvalósult cserékért lehetne 1 pontot kapni a cserepartnertől.
És csak egy bizonyos idő/csere után pontozhatnának az új tagok, így kiszűrhatők lennének a pontozás növelése miatti regisztrálók. Bonyolítsuk az életünket.
És csak egy bizonyos idő/csere után pontozhatnának az új tagok, így kiszűrhatők lennének a pontozás növelése miatti regisztrálók. Bonyolítsuk az életünket.
A havi új regisztrálók listáját támogatom
Lehet úgy kellene ezen az oldalon engedni a regit h. meghívóval... persze ez diszkrimináció mert akkor fórumos ismerőse regizhet... vagy max csak a csereberébe úgy írhasson be...
Vagy havi lista arról kik az új regizők...
Mert lassan minden negyedévre jut egy barom...
Vagy havi lista arról kik az új regizők...
Mert lassan minden negyedévre jut egy barom...
Attól, hogy nem trágárkodom, még nem jelenti azt, hogy megértő lennék.
Ha rondán beszélsz, az téged minősít.
Elég lett volna ennyi:
"Ne cseréljetek vele:
Illés Martin - martiin140@hotmail.com
Csúnyán átvágott."
Ha rondán beszélsz, az téged minősít.
Elég lett volna ennyi:
"Ne cseréljetek vele:
Illés Martin - martiin140@hotmail.com
Csúnyán átvágott."
Ha nem tetszik töröld ki, akkor is egy g...ci .!!
Majd ha Téged sz..vat akkor legyél ilyen elnéző !!!!
Majd ha Téged sz..vat akkor legyél ilyen elnéző !!!!
Kiről is állítottál ki bizonyítványt: magadról v. róla?
"Mondhattad volna szebben, kis lovag"
"Mondhattad volna szebben, kis lovag"
Illés Martin - martiin140@hotmail.com = egy rohadék ,kis szemét g..ci, állat.......nagyon sokat próbálkoztam mire eddig jutottam, hogy ide beírjam !!!!!!!!
Nehogy szóba álljatok vele sem a rokonaival !!!!!
Nehogy szóba álljatok vele sem a rokonaival !!!!!
Megérkezett martiin18 cseréje. Köszönöm szépen
martiin18: most írtál nekem e-mailt, amelyben elismerted, h nem válaszoltál a levelemre és mizo kódokat kaptál tőlem. Nem postán, hanem e-mailben! A cseréd eddig postán nem érkezett és el is ismerted, hogy még nem adtad fel.
hát vicc vagy nem vicc, nem kaptam tőle semmit.
Nagyon vicces vagy,de nyilván úgy gondolta Magdi,hogy újra hirdetsz,miközben az eddigieket sem rendezted maradéktalanul.