Lökött!

Úgy tudom ezekbe a kukákba egérfogót szoktak tenni.
Sziasztok!
Egészen új gyűjtő vagyok, ám annál mániákusabb. Sikerült nyernem a NIVEA játékkal egy XBOXot, ez volt kb. az első beküldéseim egyike, azóta hiszek is a dologban. Ennek hatására elkezdtem kukabúvárrá változni, és azt vettem észre magamon, hogy mikor kísérem be a páromat a munkahelyére, éjszakás műszakba, hazafelé teszek egy kitérőt a SPAR felé, ahol halált megvető bátorsággal kilopom az összes blokkot a kukákból XDDD. Mikor megkérdezte egy kedves bácsi, hogy vegyen-e nekem vacsorát, hogy ne kelljen kukáznom kissé elszégyelltem magam... Ez a fajta gyűjtögetési mánia csak rajtam uralkodott el? Nyugtassatok meg, hogy ti sem tudtok elmenni "csak úgy" sétálni anélkül, hogy ne figyelnétek sólyom módjára a blokkokat

Ez a túlbuzgóság, hogy mindent kidobnak!!!
Egyébként én is szoktam izgulni néha, nehogy kidobjon valaki valami fontos csomagolást/kupakot.
Gyerekeim már tudják mi a dörgés, mindig megkérdezik a csomagolásokra, hogy ki lehet-e dobni.

3.5 és 5 évesek

Cirbolya
mire észrevettem (eszembe jutott), addigra ők már elmentek. A legközelebbi szemetesbe eldobtam vmit, akkor belekukkantottam, ott nem láttam

Nem szedetted ki velük a szemetesből??

Hétvégén vittem a strandra TUC kekszet. Mire visszamentem a fürdésből, a többiek megették, és kidobták a csomagolást!! Már beküldtem... ha ezzel nyernék fődíjat, tuti felkötném magam...

Jól...Vagy egy hűtő nyeremény a hűtőtáska mellé...Úgyis sokat vesszük a Zabafalat kekeszeket, reggeli kávé mellé.
Wellness jól jönne

Hát igen..

Még vmi nagyobbra gondoltam mellé...lenne egy-két ötletem. Látogatás a kekszgyárban wellnessel egybekötve, tárgynyeremény satöbbi..Éhes disznó effektus..
Wodehouse! Nyeremény? hogyne lenne ,garantált

glücklich ,Wodehouse! Szuper jó

hogy lehet így blokkolni

én még egy kört is szoktam tenni ,hogy teljen az idő ,figyelnek,kit zavar !1-2 segítővel beszélgettem,hogy miért így blokkolok,örömmel fogadták!
Kár, hogy ennél a kekszpillanatok játéknál nincs valami nyeremény.

Ha már weboldalt csináltak neki meg minden.
GLS futáromnak adtam egy coca labdát... ezért a mosolyért érdemes volt... olyan egy tündér egy fickó...
Mondjuk én továbbra is várok vmi jó játékot, ahol nem könnyű csalni...Például amilyen az Unilever Évszakok játék volt, ezerkétszáz feletti vásárlással vagy valami hasonlót, ahol valszeg kevés pályázat érkezik be.
Köszi. Hát remélem, nem fognak lesni...Mondjuk eleinte a sima pénztárnál is égtem, mikor külön blokkoltattam, de most már vastagabb a bőr az arcomon...meg úgy tűnik, a pénztárosokén is mostanában.
glüklich, nem tudom, megéri-e, én mindenestre csak abból szeretnék bevásárolni, ami úgyis fogy nálunk, Mogyi, Nestlé, ilyenek.
Azokba a Tescokba ahova járok ismernek már, sőt volt úgy, hogy éjszaka a csaj unatkozott azt segített blokkolni.

4 Tescóban néznek hülyének, eleinte kukkolt a biztonsági ember, de már tudják nem lopunk, csak betegek vagyunk.
Legjobb ha mindent kipakolsz, és akkor amit fizettel rakod a kocsiba.
A blokkokat a pénztárgépen tarolom, most már a férjem is belejott, így ketten gyártjuk a blokkokat. Mondjuk a torley szívás, az engedélyeztetés miatt.
Egyébként nem éri meg, az idén egy Kaiser csomi jött ezzel össze, hát még oraberben is gyenge, arról nem ie beszélve, hogy mit költöttem rá, de a remény hal meg utoljára.
Szerencsére nem szoktak nagyon nézni.. volt, hogy már a kezemben lévő szatyorba pakoltam a csomagolótérről fizetés után, de volt, hogy a kocsi elszeparált részébe tettem. Nekem nagyon tetszik, mert így nem fordulhat elő, hogy azonos percben blokkolok azonos terméket.
Szerencsésen túlvagyok az önkiszolgáló pénztáron. Most még csak egy sima vásárlást mertem intézni, így is eleget bénáztam. Nem szoktak furcsán nézni, ha többet blokkoltok? Vagy azt hinni, hogy rosszban sántikáltok?

Ami már blokkolva van, leszetszitek a földre egy szatyorban?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások