Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 230 oldal |
Nem tudjátok most is van olyan akció a postán, hogy 1 pont 1 Ft-ot ér? Decemberben szokott ilyen lenni ha jól emlékszem.
Kopp-kopp,ezzel legalább úgy néz ki,szerencsém van,pedig rengeteg ajánlottat adok fel a vaterán,sőt nyereményekhez szinte mindig csak sima elsőbbséggel.
Ez a posta kegyetlen. Főleg év vége felé. Ajánlott levelek tömkelege tűnik el...
trendy: ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen emberek vannak. Ennyire nem számít nekik a pénz? Én töröm magam, agyalok, hogy minél olcsóbban adjam fel. De nem sok értelme van.
Na,visszakaptam a csomagot és egy ezrest kellett fizetnem érte,hiába 600 Ft-ért adtam fel,mert hát ugye visszafelé már nem csomagautomatába lett kézbesítve.Jó kör volt!
3. kerületi lakosoknak negatív elsősorban, de a jelek szerint bárki járhat így
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ezernyi-leve
let-rejtett-el-a-budapesti-postas-ide-vitte-a-cimzet
tek-helyett-lehet-az/06l0e1b
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ezernyi-leve
let-rejtett-el-a-budapesti-postas-ide-vitte-a-cimzet
tek-helyett-lehet-az/06l0e1b
jojó, köszi. Azt hittem, az csak olyan automata szám, amit nem lehet hívni, de holnap megpróbálom.
Gia ! az sms -t küldőnél
Kedden küldtek egy SMS-t, hogy csomagot adtak fel nekem. Szombaton reggel megírták, hogy a kézbesítőnél a csomag. Egész nap nem jött, ma olvasom a nyomkövetésben, hogy 12:16-kor megkísérelte kézbesíteni. SE kaputelefon, se rendes telefon NEM szólt! Elmennek a jó búsba!
Hol lehet reklamálni? Ja, értesítőt sem dobott be, MPL Üzleti csomag.
Hol lehet reklamálni? Ja, értesítőt sem dobott be, MPL Üzleti csomag.
Engem felhívott előtte a posta, és megkérdezte, hogy mi legyen a csomaggal.
Ja és a nyomkövetésben látom,hogy már újra Tiszaújvárosban van kiszállításra készen,úgyhogy nem kívánságműsor.Hozzák és kész!
600 Ft-ért átveszem,mert többe kerül,ami benne van a csomagban természetesen,de hogy kifizeti-e újra majd a vevő,így már 3-szorosan a postát,az még a jövő zenéje.
Mondta ugyan,hogy ha nem szállítja le neki időben a posta(nem rajtam múlt),akkor elutazik és nem tudja átvenni,viszont a lánya átvehette volna,de "kisbabával nem tud kimozdulni".
Ezt sosem értettem.Nekem az első 2 gyerek nem egész 2 éven belül született,ugyanúgy közlekedtem velük egyedül,mint azelőtt.Nem azt mondom,hogy könnyű,de nem is lehetetlen.
Mondta ugyan,hogy ha nem szállítja le neki időben a posta(nem rajtam múlt),akkor elutazik és nem tudja átvenni,viszont a lánya átvehette volna,de "kisbabával nem tud kimozdulni".
Ezt sosem értettem.Nekem az első 2 gyerek nem egész 2 éven belül született,ugyanúgy közlekedtem velük egyedül,mint azelőtt.Nem azt mondom,hogy könnyű,de nem is lehetetlen.
trendy: de nem muszáj visszahozatni a csomagot. Ha lemondasz róla akkor bekerül valami postai raktárba és majd értékesítik.
Téged kár így nem ér. Max. a vevőt. Nálam a vevő kérte, hogy hozassam vissza és adjam fel ismét. Előre kifizette mert neki így is megérte. Csak nekem volt macera ismét postára vinni.
Téged kár így nem ér. Max. a vevőt. Nálam a vevő kérte, hogy hozassam vissza és adjam fel ismét. Előre kifizette mert neki így is megérte. Csak nekem volt macera ismét postára vinni.
Köszi.
Nem értem az embereket.Kifizeti,aztán nem veszi át.
Nem értem az embereket.Kifizeti,aztán nem veszi át.
trendy: mint a feladási díj.Én is jártam már így.
Tudja valaki,mennyit kell fizetni azért,ha visszahoznak egy csomagot,mert nem kereste a címzett?
Levélnél tudom,hogy nem kell fizetni,de emlékeim szerint csomagnál igen(automatás).
Levélnél tudom,hogy nem kell fizetni,de emlékeim szerint csomagnál igen(automatás).
Elvileg 2 munkanapig kellene tárolniuk az automatában, és ez a csomag 25-én került oda, így még egyetlen munkanap sem telt el
Remélem azért nem kallódik el
Remélem azért nem kallódik el
Samidala: én nem jártam így. De hallottam, ha nem veszed át a csomagot 3 napig akkor beviszik a postára. Kapsz róla sms-t, hogy hol veheted át.
Járt már úgy valaki, hogy a Csomagautomatából műszaki okok miatt kivették a csomagját, és elvitték a legközelebbi postára?
Nekem most ez van folyamatban
Nekem most ez van folyamatban
sada: köszi!