Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 93 oldal |
Juventus :P Milliós Születésnapi játékán :P Mária 1.000.000,- Ft-ot vitt!!! ;) Szép nap ez a nyerésre, érdemes megjegyezni. ;)
Bocsi a Slágerrádión
Ma este óránként lehet valamire jegyet nyerni
(nem hallottam, hogy mire most mondta be)
(nem hallottam, hogy mire most mondta be)
Hallgassa folyamatosan a Sláger Top 1000 listát február 21-25 között, mert akár 1 millió forintot is nyerhet!
A hallgatók segítségével a Sláger Rádió megalkotta Magyarország leghosszabb sláger listáját, amit február 21-én, reggel 10 órától, több, mint 4000 percen keresztül élvezhet! Most mindenkinek megéri hallgatni, mert aki jól figyelt, arra akár 1 millió forint is zúdulhat a Sláger Rádió pénzesőjében! Ez nem hidegzuhany!
A BIKINI: Adj helyet
PRESSER GÁBOR: Nagy utazás
PHIL COLLINS: True Colors
biztosan szerepel reggel 10 és este 18 óra között Magyarország legnagyobb, a hallgatók által összeállított listáján. Amikor elhangzanak a dalok, jegyezze meg a sorszámukat, mert ha jól figyelt, akkor akár 1 millió forintot is nyerhet!
A nyereményt március 7-én a Bumerángban sorsoljuk ki!
A hallgatók segítségével a Sláger Rádió megalkotta Magyarország leghosszabb sláger listáját, amit február 21-én, reggel 10 órától, több, mint 4000 percen keresztül élvezhet! Most mindenkinek megéri hallgatni, mert aki jól figyelt, arra akár 1 millió forint is zúdulhat a Sláger Rádió pénzesőjében! Ez nem hidegzuhany!
A BIKINI: Adj helyet
PRESSER GÁBOR: Nagy utazás
PHIL COLLINS: True Colors
biztosan szerepel reggel 10 és este 18 óra között Magyarország legnagyobb, a hallgatók által összeállított listáján. Amikor elhangzanak a dalok, jegyezze meg a sorszámukat, mert ha jól figyelt, akkor akár 1 millió forintot is nyerhet!
A nyereményt március 7-én a Bumerángban sorsoljuk ki!
rondapocok,
Remélem, fórumos nyer. ;)
Remélem, fórumos nyer. ;)
rondapocok,
Juventuson sms játék indul, BL döntőre utazhatnak a szerencsések holnaptól.
Juventuson sms játék indul, BL döntőre utazhatnak a szerencsések holnaptól.
A Sláger rádióval párizsi utazás lehet nyerni és jegyet az Aviator díszelőadására.
Juventus Rádió
Figyeld minden hétköznap a Juventus Reggel adását, hisz 7.40 tájékán Lisa Stansfield legújabb albumát nyerheted meg, ha tudod a helyest választ műsorvezetőink kérdésére. A játék-sorozat végén kisorsolnak az addigi nyertesek közül valakit, aki utazhat Berlinbe a művésznő zártkörű lemezbemutató koncertjére, mindehhez a szállást és a repülőjegyet is biztosítanak..
És folytatodik a Milliós Születésnap is a Juventus-on Minden hétköznap délelőtt 11 és délután 1 óra között háromszor kihirdetik a Juventus Milliós Születésnapját. Amint elhangzott a dátum, várják a Hallgatók hívását, hiszen 5 ezer, 50 ezer vagy 1 millió forintot nyerhetnek
SlágerRádió
Mozijegy
Rádió1
Anastacia koncertjegyek
Petőfi Rádió február 16-án kezdődik
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=125028&rid=
PWN6Tg==
DanubiusRádió
100-et nyerhetsz ha tudod 10 kérdésre a választ (reggeli műsorban 100 ezres perc)
http://danubius.hu/film/83883
Figyeld minden hétköznap a Juventus Reggel adását, hisz 7.40 tájékán Lisa Stansfield legújabb albumát nyerheted meg, ha tudod a helyest választ műsorvezetőink kérdésére. A játék-sorozat végén kisorsolnak az addigi nyertesek közül valakit, aki utazhat Berlinbe a művésznő zártkörű lemezbemutató koncertjére, mindehhez a szállást és a repülőjegyet is biztosítanak..
És folytatodik a Milliós Születésnap is a Juventus-on Minden hétköznap délelőtt 11 és délután 1 óra között háromszor kihirdetik a Juventus Milliós Születésnapját. Amint elhangzott a dátum, várják a Hallgatók hívását, hiszen 5 ezer, 50 ezer vagy 1 millió forintot nyerhetnek
SlágerRádió
Mozijegy
Rádió1
Anastacia koncertjegyek
Petőfi Rádió február 16-án kezdődik
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=125028&rid=
PWN6Tg==
DanubiusRádió
100-et nyerhetsz ha tudod 10 kérdésre a választ (reggeli műsorban 100 ezres perc)
http://danubius.hu/film/83883
Slágeren Grammy díjasok hétvégéje megy, aki jártas a zenében, óránként lehet nyerni a legújabb cd válogatást az idei jelöltekkel, tizediknek kell lenni.
most nyertem az Anastacia koncertre egy jegyet a Danubiuson. Minden reggel lesz a héten játék - be kell küldeni egy sms-t az elhangzó kérdésre, és ha visszahívnak, játszhatsz.
Fortuna Rádióban (Tolna-megye) sms játék megy csütörtökönként Kódolkodjunk néven, reggel 8.30-ig lehet sms-ben a műsorban elhangzó feladványt megfejteni és beküldeni, utalványok, vill. borotva és május végén értékes műszaki cikk a fődíj.
Mobiltelefon feltöltést és 3000 db-os puzzle-t lehet nyerni.
www.kahuku.hu
postai képeslapot kell küldeni az oldalról hozzá, sms-ért.
www.kahuku.hu
postai képeslapot kell küldeni az oldalról hozzá, sms-ért.
Dallas
Igen, tegnap délután elvitték a házimozit :)
Igen, tegnap délután elvitték a házimozit :)
a salgeren volt mar a heten a nagy nyeremeny ? (queen)
Biztosan hallotta minden érintett, de ha esetleg mégsem, ma du. elvitte Angéla a sláger házimoziját! Érdemes volt hallgatni, 8 nő és két férfi került be a 10-be és ő volt a szerencsés tizedik aki mindent vitt. ;)
Juventuson a héten naponta 1x álarcba öltöztetett dalok játéka megy, ha felismered az előadót és dalcímet, és tizedik telefonáló vagy, velencei karneválra nyerhetsz hétvégét.
Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, és nyerj egy
AMD Athlon 64-es processzort
Kérdés:
Mi a Cool'n'Quiet?
GS A - A gépház fűtésében segédkezik
GS B - Hideg és csöndes szobában kell működtetni
GS C - Terheléstől függően változik a processzor órajele
Küldd el a megoldást (GS A, GS B, vagy GS C) a 06-90-633-311-es telefonszámra, és nyerj egy processzort!
Az SMS elküldésének határideje: 2005. február 11.
(Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
bővebben:
http://gamestar.hu/alapbox.php?cmd=nyersms
AMD Athlon 64-es processzort
Kérdés:
Mi a Cool'n'Quiet?
GS A - A gépház fűtésében segédkezik
GS B - Hideg és csöndes szobában kell működtetni
GS C - Terheléstől függően változik a processzor órajele
Küldd el a megoldást (GS A, GS B, vagy GS C) a 06-90-633-311-es telefonszámra, és nyerj egy processzort!
Az SMS elküldésének határideje: 2005. február 11.
(Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
bővebben:
http://gamestar.hu/alapbox.php?cmd=nyersms
Aki még nem tudná, a héten a slágeren megy a "nem ismétlős héten" a játék: ha meghallod a Queen: radio ga-ga számot tárcsázz és ha te vagy a 10., nyerhetsz egy házimozit!
Sajna én keveset rádiózom, de hajrá mindenki, nyerjen egy fórumos.
Sajna én keveset rádiózom, de hajrá mindenki, nyerjen egy fórumos.
T-mobil játék-ban Á betűt keresek!
B L M betűim vannak. (t-mobile játék)