Ki mivel foglalkozik játékszenvedélye mellett?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 13 oldal |
Lehet akkor egy zsák csak a fórumosoké lenne akkor tuti nyernénk, sőt dupláznánk, tripláznánk. :))
Én is beküldenék minimum ezer cba pályázatot. Hanem többet. :))) :))) :)))
Én sem adnám fel :D:D:D
Elsőként kutya és cicamenhelyet nyitnék. Utána bérelnék egy óriási raktárat ahol tárolni tudnám a sok cuccot amit megveszek a nyereményjátékokhoz :D és ide jöhetnének a hajléktalanok bármilyen kajáért vagy éppen melegedni. Beküldenék 1000 pályázatot a CBAra. ;)
Én biztosan. Nem tudnám megállni!:)
Egy kérdés! Lehet nem ide kellene írnom de itt jött rám. Ha a lottón nyernétek sok-sok milliót, esetleg milliárdot, játszanátok tovább ilyen játékokat? Az szem én még jobban. :))
Ja, és azért a tavalyi Magyar Nagylexikon sor nyereményemre, meg az idei 125 ezer Forintra a TV2-től nagyon büszke vagyok! :))
Sziasztok!
Nekem nagyon jó munkahelyem van (a netezést tekintve), egy fővárosi tulajdonú cégnél vagyok ügyintéző, de van időm netezni rendesen... Ezért is nem jelentkeztem mostanában, mert szabadságon voltam, és otthon bizony - bár net van - időm nincs ilyesmire. Tavaly találtam rá a Fórumra, és én is eztán váltam "megszállottá", mert ugyan régebben is küldözgettem be kódokat, ha épp olyant vettem, ami játszott, de nem jártam szerencsével. Engem is a Fórum győzött meg arról, hogy igenis lehet nyerni, csak kitartás kell hozzá! Igazi "nagy" nyereményem még nem volt, de egy külföldi utazást nagyon szeretnék nyerni, mert arra a legnehezebb kipréselni a pénzt a háztartásból, így az igazán hasznos lenne úgy érzem. Addig is, míg ez nem sikerül, örülök a kicsiknek...
Egy nagyfiam (14 éves) van, és Ő is, párom is dilisnek néznek, de persze moziba mind szeret járni, a pólókon is összevesznek, kié legyen, meg ugye az is klassz, hogy a suliba akár minden nap a héten másik táskával mehet az ember fia.... Szóval nálunk ez úgy néz ki, hogy én "bolond" gyújtögetem a kukából (is akár) a kódokat, a fiúk meg büszkélkednek, hogy miket nyertek (ők!). :) Egyébként hobbym a macskák, biztos, ha megnyerném a lottó 5-öst, cicamenhelyet nyitnék...
Nekem nagyon jó munkahelyem van (a netezést tekintve), egy fővárosi tulajdonú cégnél vagyok ügyintéző, de van időm netezni rendesen... Ezért is nem jelentkeztem mostanában, mert szabadságon voltam, és otthon bizony - bár net van - időm nincs ilyesmire. Tavaly találtam rá a Fórumra, és én is eztán váltam "megszállottá", mert ugyan régebben is küldözgettem be kódokat, ha épp olyant vettem, ami játszott, de nem jártam szerencsével. Engem is a Fórum győzött meg arról, hogy igenis lehet nyerni, csak kitartás kell hozzá! Igazi "nagy" nyereményem még nem volt, de egy külföldi utazást nagyon szeretnék nyerni, mert arra a legnehezebb kipréselni a pénzt a háztartásból, így az igazán hasznos lenne úgy érzem. Addig is, míg ez nem sikerül, örülök a kicsiknek...
Egy nagyfiam (14 éves) van, és Ő is, párom is dilisnek néznek, de persze moziba mind szeret járni, a pólókon is összevesznek, kié legyen, meg ugye az is klassz, hogy a suliba akár minden nap a héten másik táskával mehet az ember fia.... Szóval nálunk ez úgy néz ki, hogy én "bolond" gyújtögetem a kukából (is akár) a kódokat, a fiúk meg büszkélkednek, hogy miket nyertek (ők!). :) Egyébként hobbym a macskák, biztos, ha megnyerném a lottó 5-öst, cicamenhelyet nyitnék...
Sziasztok!
Programozó vagyok, és én is hiszek a mesékben. 2000- ben csak 1 számra voltam a 115 milliótól, de remélem leszek még közelebb is :-))
Ez az oldal is több kisebb ajándékhoz segített, és remélem a jövőben is legalább így lesz. Ha nem is napi, de heti szinten minimum játszok.
Programozó vagyok, és én is hiszek a mesékben. 2000- ben csak 1 számra voltam a 115 milliótól, de remélem leszek még közelebb is :-))
Ez az oldal is több kisebb ajándékhoz segített, és remélem a jövőben is legalább így lesz. Ha nem is napi, de heti szinten minimum játszok.
A nincs olyan nap, hogy ne játszanék valamit, és én hiszek a mesékben, és a jó gyerekek álma valóra válik, persze szerencse is kell hozzá, de azért fórumon is van pár ember aki hasonlóképpen játszik, nyer. Szóval elég sokat foglalkozom a játékokkal enélkül már élni sem tudnék.:)))
Sziasztok! Én jelenleg minőségügyi koordinátor és egyben ügyintéző vagyok. Egyébként gazdasági informatikus is, és tanultam 2 évig a természetgyógyász egyetemen.A szakmám amúgy kereskedelemnek indult, de nem azt folytattam..Régebben is foglalkoztam nyereményjátékokkal, de mióta rátaláltam erre az oldara és olvastam az élményeiteket és ezt a meghitt "családias- baráti" kapcsolatot jött meg jobban a kedvema pályázáshoz .Elmondható, hogy közületek nagyon sokmindenkire lehet számítani, ha valami probléma merülne fel. Nagyon örülök, hogy "rátok leltem".
Paint,
érdekes a történeted, kitartó vagy :)!
Írtad, hogy eleinte nemigen voltak nyereményeid, aztán jöttek a nagyobbak. Naponta mennyit foglalkozol/foglalkoztál a játékokkal azért, hogy ilyen eredményeid, nyereményeid legyenek? Mennyi erőfeszítést igényelt? Ezt mint hobbyvadász kérdezem a profitól :)).
érdekes a történeted, kitartó vagy :)!
Írtad, hogy eleinte nemigen voltak nyereményeid, aztán jöttek a nagyobbak. Naponta mennyit foglalkozol/foglalkoztál a játékokkal azért, hogy ilyen eredményeid, nyereményeid legyenek? Mennyi erőfeszítést igényelt? Ezt mint hobbyvadász kérdezem a profitól :)).
Én köztisztviselő vagyok Pesten. 3 fiam van 4, 6 és 9 évesek. Nálunk csak én vagyok a szenvedélyes játékos, igaz a fiaim is kezdenek beletanulni a gyűjtőgető életmódba. A férjem csak a kellemesebb oldalt választja pl. a futár várását vagy felajánla hogy elmegy a postára ha csomag jött. :)) Nagyobb nyereményt még sajnos nem sikerült nyernem, de nem adom fel egyszer úgy is összejön, addig meg jönnek az apróságok én mindennek tudok örülni és szerintem ez a lényeg.
Egy Lángos büfének tulaj vagyok
...miért mi baj, vmi rosszat írtam, :-/ hm nem értem sebaj :)
"Szóval én már így halok "
:))
Igen, mi már fél szavakból is értjük egymást.
A többi nem számít!
:))
Igen, mi már fél szavakból is értjük egymást.
A többi nem számít!
...te jó ég mennyit írtam.
Egy festékgyárban dolgozom, mint vegyésztechnikus. 1998-ban kezdtem el játszani, de korrábban is volt már néha egy két próbálkozásom, de azok inkább üdítős kupakokkal voltak. Azért keztem el játszani, mert elképzelni nem tudtam 20 évesen, amikor egy gyógyszergyárban dolgoztam, miből lesz egyáltalán nekem valamim az életben, lakás, kocsi, esetleg mikor nyaralhatok, gondoltam majd megnyerem.De aztán csak apróságok lettek, és úgy voltam vele aki a kicsit nem becsüli.... szóval örültem én mindennek, meg elfoglaltam magam a játékokkal. Aztán jöttek a nagyobacska nyeremények, és akkor többen mondták na talán mégis megéri vele foglalkozni, majd lett egy nagy nyereményem, és ezáltal tudtam venni lakást. Sokan egy örültnek tartanak, sokan csak röhögnek rajtam meg nem hiszik el azt hiszik kitalálom amiket nyertem. De tudtam sok ember játszhat. Aztán megbizonyosodtam amikor a nyereményoldalt böngészve kerestem a játékokat, jééé fórum is van. Szóval én már így halok meg, ilyen fanatikus játékosként, de azért vannak akik gratulálnak, és milyen jó ez az egész nyereményjátékozás, hát szerintem is. Én már el se tudnám képzelni az életemet játékok nélkül. Meg most már fórum nélkül sem itt legalább megértitek szenvedélyem. Meg olyanokat tudok szerezni amit nem nyerek meg. Meg úgy érzem nem vagyok egyedül.... Nem csak én és a vonalkodok, meg az hogy röhögnek rajtam, hanem Ti akik legalább tudjátok mit miért nem dobok ki, és stb.....Szóval egy festékgyárban dolgozom egy színkeverőlaborban, hogy visszakanyarodjak.... :)))