Melyik állat él a legtovább?
15C Óriásteknős
Mi nincs a Cézár salátában?
78B cékla
Hogy nevezik a libáknál a hímnemű állatot?
19C
Asszem nem volt:
Melyikből nem szoktak teát készíteni?
69C bogáncs
A vekker inkább ébreszteni szokott :|
Sziasztok!
Segítsetek nekem létszi. A kérdés az lenne, melyik nem a látás javítására szolgál? Nehogy beugratos legyen:)
26A Gukker
26B Cvikker
26C Vekker
Köszi
Vali
NA felhívtam őket.és tényleg nem jó a Felsőszölnök és GArbolc válasz, mert az a csel benne hoag az nem város hanem falu...:((
Tehát a Miskolc Sopron válasz a helyes:
Zsuszsa!
Hova írtál mert ezt én is "elbuktam"... Nem hittem a szememnek hyog rossz a válaszom de én hittem nekik:))))
Ha nem túl nagy kérés kicsit figyeljünk jobban a beírásokra. Ne írjunk be egy kérdést többször.Én álltalában a keresővel nézek utána ha nem tudok valamit,de ha megakadunk könnyebb átnézni,ha nincs túl sok felesleges beírás a topikban. Köszi.
Melyik hónapban vannak a "fagyosszentek"? 14C Májusban
Melyik állat képes tökéletesen tájékozódni a sötétben? 77B Denevér
Mi a tárkony? 51a Fűszernövény. Melyik állat képes tökéletesen tájékozódni a sötétben? 77B Denevér
Mit jelent az,hogy valaki az "apostolok lován megy?
68c: gyalogol
Mi a Roquefort?
49C sajt
Mi a neve a Jóban-rosszban című sorozatban szereplő klinikának?
72A Csillagvirág Klinika
Melyik nem elkészítési mód? 47B Ecetezett
Hol él a panda? 41B Kína
Melyik ország nem tartozik a benelux államok közé?
Dánia
Melyik ország nem tartozik Skandináviához,?
Izland
Melyik a világ legnagyobb területű országa?
13C Oroszország
Aki segített a "blinky-nek" köszi. Nem enged be újra ezzel a névvel, így újat kellett csinálni.
Dugovics Titusz (– Nándorfehérvár, 1456. júl. 21.): Hunyadi János katonája. Részt vett a várnai csatában (1444): Nándorfehérvár ostrománál a török roham visszaverésekor egy, a falra föllépő törököt a mélységbe ugorva magával rántott
blinky
12C Dugovics titusz
SEGÍTSETEK, nagyon régen voltam már töri órán.
Ki rántotta a mélybe magával a bástya tetejére lépő törököt Nándorfehérvár ostrománál?
12A Hunyadi János
12B Dobó István
12C Dugovics Titusz?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások