Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 888 oldal |
Békéscsabán, Gyulán tud valaki férfi nagy méretű ruhaboltot?
Debrecenből és Nyíregyházáról szeretnék szívességet kérni! 

Nestle cookie crisp gabonapehely kódját szeretném elkérni, köszi
Lenne vkinek egy kipróbált GM kenyér receptje ? Köszönöm ! 

jojó
Szia írtam, lszí nézzed meg, ha még ébren vagy
Köszi !
Szia írtam, lszí nézzed meg, ha még ébren vagy

Köszi !
Székesfehérvári, vagy a környékéről kérnék egy kis segítséget.
Annyira nem sürgős, csak du. vagy este felé leszek
Annyira nem sürgős, csak du. vagy este felé leszek

Sziasztok! CocaCola-val nyert IKEA kupont szeretném beváltani ami még 03.31-ig érvényes de online nem fogadja el a rendszer. Lehetséges lenne, hogy csak személyes vásárlásnál tudom érvényesíteni? Vagy valamit rosszul csinálok. Csak 5000 ft de nem akarom veszni hagyni. Segítségeteket előre is köszönöm!
A kemény dió 2.szám borító megfejtését tudja valaki köszi
A kemény dió 2.szám borító megfejtését tudja valaki köszi
Sziasztok.
IT- t keresek, aki Budapesten házhoz jön.
IT- t keresek, aki Budapesten házhoz jön.
Elnéztem egy cseppet, köszönöm.
Vénember. El néztem egy kicsit, köszönöm a segítséget.
Vénember 2022-02-09 :: 17:00
Krisztián 86
1. Keresd meg a listában azt a nyeremény akciót, amelyikhez vásároltál terméket, termékeket.
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
Olvasd el a nyereményakció leírását.
2. A leírásban (többnyire a végén) van link, (piros) amire ráklikkelve a pályázni kívánt termék vagy játék oldalára jutsz.
A szervezőktől függően akár rögtön a blokkregisztrációs felület is beugorhat, de lehet, hogy meg kell azt keresni a oldal menüben.
Krisztián 86
1. Keresd meg a listában azt a nyeremény akciót, amelyikhez vásároltál terméket, termékeket.
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
Olvasd el a nyereményakció leírását.
2. A leírásban (többnyire a végén) van link, (piros) amire ráklikkelve a pályázni kívánt termék vagy játék oldalára jutsz.
A szervezőktől függően akár rögtön a blokkregisztrációs felület is beugorhat, de lehet, hogy meg kell azt keresni a oldal menüben.
pityesz76 2022-02-09 :: 13:39
milyen kódot?
milyen kódot?
Krisztián86 2022-02-09 :: 13:00
Üdv mindenkinek! Segítenie valaki nekem hol tudom feltölteni a kódot? Mert sehogy se tálalom hol kell! Vagy ez is mind csak reklám?
Üdv mindenkinek! Segítenie valaki nekem hol tudom feltölteni a kódot? Mert sehogy se tálalom hol kell! Vagy ez is mind csak reklám?
Bogyó és Babóca, ruhára vasalható, vagy rávarrható matricát keresek. Néztem a neten, de nem találtam csak olyan matricát, ami papírból készült.
Sziasztok!
Békéscsabán keresnék olyan személyt, aki eladásra szokott kispárnahuzatot varrni.
Köszönöm.
Békéscsabán keresnék olyan személyt, aki eladásra szokott kispárnahuzatot varrni.
Köszönöm.
A szám u.a. marad, a kódok (PIN, PUK) változnak.
S.I. faktor
Másold át a SIM névjegyzéket a telefonra, és fáradj be a szolgáltatóhoz, kérj technikai hiba miatti cserét. Ingyenes.
(Nekem az volt, 20-as)
Másold át a SIM névjegyzéket a telefonra, és fáradj be a szolgáltatóhoz, kérj technikai hiba miatti cserét. Ingyenes.
(Nekem az volt, 20-as)
Azt se tudtam, hogy van ilyen. Igazából a telefon engem csak annyira érdekel, hogy sms-t tudjak írni, ha kell, meg elérjenek, ha nagyon muszáj, mert egyébként utálok telefonálni.
Csak baromira idegesít, hogy nő az összeg rajta kénytelen kelletlen és nem tudom mire használni.
Csak baromira idegesít, hogy nő az összeg rajta kénytelen kelletlen és nem tudom mire használni.