Kedves Bvera!
Mindketten nyertetek!
futár
Kedves Futár!
Mikor jössz Dunakeszire? Azt már tudom, hogy nyertem anyósom Gödön meg is kapta a tálat.
Kedves Futár!
Meg tudnád nézni, hogy a 2. fordulóban van-e ilyen nevű nyertes:
T.Istvánné 6326, Zalka utca,
B.Jánosné 6326, Jókai utca
köszönöm szépen
kedves futárka!
meg tudnád nézni, van-e miskolci Ruskó Balázs nevű nyertes a listán?
A második fordulóban.
Köszönöm szépen
Zsuti én is Salgótarjánban lakom és itthon vagyok GYED-en, de még nálam sem járt a futár.
Futárka,mi is megkaptuk a tálat!Köszi szépen!:))
Szerintem ugyanaz lehet több ember neve is(nagy katalin),pláne,hogy más a cím is.
sziasztok. nem ugy van h egy névre egy tál mehet? vagy egy cimre egy tál? most melyik az igaz?
A knorrnál már nyertem tálat a régi címemen, szerintetek az új címemen is nyerhetek az én nevemen??
Kedves Futárka, Te erre esetleg tudod a választ?
Köszi
Kedves futár
megkaptam a tálat nagyon szépen köszönöm a segitséget.
Kedves Futár, köszönöm:):):)
futárka
Nagyon köszi a gyors választ !
Várom nagyon !!
Kedves Zsuti!
Ilyen esetben nem hozza vissza az ajit a futár, hanem megpróálja más időpontban kézbesíteni!
Futárka
futárka
Tegnap telítették Salgótarjánba az ajikat.Dolgozom így nem voltam otthon.Akivel beszéltem mindenki megkapta csak én nem.Nem jelezték senkinek telefonon sem , hogy otthon vannak e de ők gyesen vannnak és így át tudták venni az övéket.Mi van az én ajimmal?Se értesítő se semmi.Ilyen esetben visszaviszi ?
Futárka
megkaptam a emailt köszönöm
saccmacc!
mindenkinek két papírt kell aláírnia!
bubus
Igen!:)
Lehet egymásnak a barátnői lenni, de arra kell vigyázni, hogy egy címre csak egy tál és egy barátnős aji nyerhető!!!
Én vagyok a tálas, E. a barátnőm. Most E küldhet be tálra úgy, hogy én vagyok a barátnő?
Hurrá!!!
Megkaptam én is a tálat! Nővérem vette át nekem. Mindig két papírt kell aláírni átvételkor, vagy csak azért kellett, mert nem személyesen én vettem át?
Kedves Futár, egyeztetek vele, akár át is veszem az ajándékát :o)) az a kérdés a futárnak mi a jobb, ha egybe letud minket, 5 perc különbséggel, vagy ha a "hivatalos" utat járva viszi ki az ajcsikat.
köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások