Marlboro
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 135 oldal |
én is nyertem egy marlbis hátizsákot :) bár nrm hiszem,hogy használni fogom,de nagyon örülök neki! :)
nos tegnap este egy malbis táska jött össze
hát én sajna keveset járok szórakozóhelyre , így erröl lemaradok!!!!!
mel6!
Egyetértek veled! :)
Egyetértek veled! :)
c-boy
játszanánk,denem tudunk :(
jó lenne,ha nem csak a szórakozóhelyre,hanem ide a fórumra is ellátogatna egy ilyen hosztesz.Néha itt is lehet szórakozni:))
játszanánk,denem tudunk :(
jó lenne,ha nem csak a szórakozóhelyre,hanem ide a fórumra is ellátogatna egy ilyen hosztesz.Néha itt is lehet szórakozni:))
floo
hostesektől kapott kódot kell küldözgetni csüt-péntek-szombat
hostesektől kapott kódot kell küldözgetni csüt-péntek-szombat
mi a játék lényege?
valaki játszik rajtam kivül?
addig esetleg vkinek camel reg mail? irjon
sada egyébként az nézem mit írsz, mert lehet belőle csipegetni jókat. ;)
sada nem!!!!! De tényleg!!!! Most komolyan... de nem magyarázkodom. :)) (tovább) :)) Én próbálok elfogadni mindenkit amilyen...bár olykor nehéz. De hát én is tele vagyok hibával... :))
Galéria hova is kell menni??? Hulla vagyok! A kedvenc kollégám megemlítette gyűrött vagyok...hol voltam az éjjel? :))
Galéria hova is kell menni??? Hulla vagyok! A kedvenc kollégám megemlítette gyűrött vagyok...hol voltam az éjjel? :))
köszi...éjjel beszámolók mi volt
C-boy: köszi az információt és gratula a nyereményekhez:))
csaó
23 körül jelentek meg fehér egyen szettben vannak+piros táska!
ja és egy személy több kóddal is játszhat 1 telón. nekem 2 ajándék sikerült /sapka+pénztárca/ de aki volt velem egyik csaj nyert hátizsákot / végre nem aberált formáju mint a régiek/, a másik nyertúgyancsak sapka+pénztárca....szivesen adok még infót bárkinek, s nekem nem esik nehezemre mint másoknak de ez csak mellékes...ma is játszom majd! ja és 2 játékon lehet résztvenni van a napi játék plusz főjáték egész április 1ig
23 körül jelentek meg fehér egyen szettben vannak+piros táska!
ja és egy személy több kóddal is játszhat 1 telón. nekem 2 ajándék sikerült /sapka+pénztárca/ de aki volt velem egyik csaj nyert hátizsákot / végre nem aberált formáju mint a régiek/, a másik nyertúgyancsak sapka+pénztárca....szivesen adok még infót bárkinek, s nekem nem esik nehezemre mint másoknak de ez csak mellékes...ma is játszom majd! ja és 2 játékon lehet résztvenni van a napi játék plusz főjáték egész április 1ig
Paint
Csak nem azt akarod ezzel jelezni, nem azt nézed MIT írok, hanem csak azt, hogy ÉN írom. :O
Ejnye-bejnye... :(
Csak nem azt akarod ezzel jelezni, nem azt nézed MIT írok, hanem csak azt, hogy ÉN írom. :O
Ejnye-bejnye... :(
Paint!Igaz,de itt most tényleg sadának volt igaza!!!Én vettem a bátorságot,hogy beírjam a véleményem:)
ORFI környékén van valami szórakozóhely ahol lehet hostess jövő héten?Mert akkor lelépnék a kórházból egy kicsit:))
ORFI környékén van valami szórakozóhely ahol lehet hostess jövő héten?Mert akkor lelépnék a kórházból egy kicsit:))
C-boy, gratulálok:)
Paint, megyünk ma bulizni?:))
Grat, c-boy. Esetleg azt is tudod, hogy hánytól van ott hostess?
stex ház vagy a dzsungel étterem
2x nyertem ma 2x sapka+pénztárca, de van teló laptop, ipod tááska stb
2x nyertem ma 2x sapka+pénztárca, de van teló laptop, ipod tááska stb