Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 26 oldal |
mia: ez a kör (2.) már megoldódott. Bár még mindig rejtély számomra, hogy további 4 ezer pontot honnan lehet összeszedni. Lesz még egy 3. kör is, kb. ott is ilyen kis finomságokra lehet számítani mint az előző két körben. :) Szóval mindenkinek kitartás.
meddig tart még ez a játék? már annyi bosszantót olvastam itt róla :( de ne csüggedjetek :))
A családot figyelembe véve az átlag 17.000 pontocska. Két db szemetet nem tudok felvenni. De ez a játékot biztos Dr. Csernus szponzorálja, mert vagy kétszer majdnem t...n szúrtam magam. Mindenkinek jó JÁTÉKot!!!
Köszi
Bakot: Szerintem nem tettek a pályára plusz dolgokat a pontszámot nem tudtam én sem növelni. neked mennyi lett a vége?
Hát, ez könnyen ment....:-)
Köszi az infot, de a pontszám nem nőtt.
Köszi az infot, de a pontszám nem nőtt.
Közben sikerült.Elírtam egy számot,azért nem ment az előbb.
És hogyan lehet telefonálni esetleg felvenni a kagylót?
köszi. :)
Hahó! Megvan a középső telszám, a pásztor odaadja!!!!:))
Én kaptam választ emilre, ezt küldözgettem körbe mindenkinek kulcs ügyben. Akkor 2 nap alatt válaszoltak, a mostani kérdésemre, miszerint hol a tel. szám közepe még csak annyi jött, hogy továbbították az illetékesnek. Azóta nagy hallgatás:( Szerintem maguk sem tudják hogy tovább...
kitko Hozzászólás - 2005. december 29. :: 20:01
többen is írtunk, de nem válaszoltak. egyik fórumtársunk felhívta őket telefonon, azt mondták neki 21000 pontot lehet elérni ebben a fordulóban, két ünnep közt lesz újra programozójuk, és utánna néz a dolognak. nos két ünnep közt már 3 nap el telt ha jól számolom, én semmi változást nem találtam.
többen is írtunk, de nem válaszoltak. egyik fórumtársunk felhívta őket telefonon, azt mondták neki 21000 pontot lehet elérni ebben a fordulóban, két ünnep közt lesz újra programozójuk, és utánna néz a dolognak. nos két ünnep közt már 3 nap el telt ha jól számolom, én semmi változást nem találtam.
Judy, emilre választ senki sem kapott még, én is várok már két és fél hete :( Telefonos érdeklődéssel sikerült a korábbi infókhoz jutni, de előbbre még senki sem jutott :(
Tudjátok én már csak azt nem értem, h. a szerzevők mi alapján válogatják a nyújtott segítséget. Ha nem segítetek még most is a kulcsot keresem, pedig 2 hete írtam nekik és vártam a válaszukat. Nekem nem írtak, másoknak igen. Hm?
A tesóm is játsza a játékot. Benne volt az 1500-ban és egy Milka pólót kapott az ígért szerinti helyett. Ja, és ő tényleg madárvédő. Persze kérdését ez ügyben válaszra sem méltatják. Jó fejek -nem?
A tesóm is játsza a játékot. Benne volt az 1500-ban és egy Milka pólót kapott az ígért szerinti helyett. Ja, és ő tényleg madárvédő. Persze kérdését ez ügyben válaszra sem méltatják. Jó fejek -nem?
Akárhányszor belépek, a kutya ott van mellettem. Visszaviszem a gulyásnak, elmentem az állást, legközelebb megint velem van. Szerintem kedvel :-) Boldog, sikeres új évet kívánok mindenkinek!
ursa.
Én sem tudom a második telefonszámot . És még ötletem sincs.
BUÉK ! Krisztu.
Én sem tudom a második telefonszámot . És még ötletem sincs.
BUÉK ! Krisztu.
Köszi az eddigi segítségeteket is.
BUÉK mindenkinek.
BUÉK mindenkinek.
Hibás a program, ha visszaolvasol egy kicsit, már le van írva. Várni kell, míg megcsinálják.
És mi van akkor ha a telefonszámnak első és utolsó része van. És nem kell mást keresni?
Ursa, azt mi is szeretnénk tudni, senkinek sincs még meg :(