Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 59 oldal |
Szia nyeteee.:) ment a mél.:))
Szia shuyin!:) Ment a mél.;)
Sziasztok kérlek segítsetek! Ezeket nem tudom:
"... az egész világ." Mindenesetre az biztos, hogy a színpadot körülvevő épületet is így hívjuk
Az UNESCO által védett objektumok, melyeket meg kellene őrizni a jövő generációi számára.
Haláluk után ide távoznak a holtak lelkei. Menny, pokol, gyehenna, nirvána, valhalla és megannyi hely vár ránk a földi lét után.
Előre is köszönöm
"... az egész világ." Mindenesetre az biztos, hogy a színpadot körülvevő épületet is így hívjuk
Az UNESCO által védett objektumok, melyeket meg kellene őrizni a jövő generációi számára.
Haláluk után ide távoznak a holtak lelkei. Menny, pokol, gyehenna, nirvána, valhalla és megannyi hely vár ránk a földi lét után.
Előre is köszönöm
segítseteeeeek!!!!!!!!!!
ha valaki tudna segíteni nagyon joo lenne
sziasztok szeretnék segítséget kérni a következő kérdésben:
-Minden, amire szükséged lehet egy jó kis vízparti lazuláshoz.
Előre is köszi!!
-Minden, amire szükséged lehet egy jó kis vízparti lazuláshoz.
Előre is köszi!!
petimano köszönöm!! :):)
Szia katus0418 !:) menz a mél :))
Sziasztok!Ha valaki tudja a következőket és megírja nekem e-mailbe annak nagyon megköszönném!
A néptánc, fazekasság, hímzés, fafaragás, kosár és gyékényfonás és megannyi más hasonló művészete.
A világ egyik legnagyobb vallásának követője, aki hisz Jézus Krisztusban és a feltámadásban.
Előrre is köszi,ha valaki segít!
A néptánc, fazekasság, hímzés, fafaragás, kosár és gyékényfonás és megannyi más hasonló művészete.
A világ egyik legnagyobb vallásának követője, aki hisz Jézus Krisztusban és a feltámadásban.
Előrre is köszi,ha valaki segít!
Hát van ilyen.:)
Petimano
Köszönöm!
( a fene hogy nem jutott eszembe!)
Köszönöm!
( a fene hogy nem jutott eszembe!)
Szia dimdim!:) Ment a mél :))
ma kettőn én is megakadtam, ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném:
Szia kunma!:) ment a mél;)
Sziasttok!Az utolsó kérdésre nem tudom a választ! Segítsetek!Köszi!
bocsi köszi madárka módosítottam!
bebi
nem publikus a címed, igy nem tudunk segíteni
nem publikus a címed, igy nem tudunk segíteni
sziasztok! későn kapcsolódtam be ,de el is akadtam ! mi a webes újság ill .sztárok sztereotipizálva? előre is köszi
igen,kis gondolkozással nekem is sikerült:)
kis türelemmel mindegyikre rá lehet jönni, főleg ha a keresőt is hasznájuk