Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 174 oldal |
Segíts, kérlek! Nem értem.
...és az hanyadik nicked lesz?
Vénember!
Az időpontos játékok kezdetén szinte tuti volt nyerésre az éjszakai feltöltés. Ma már nem annyira, mert mindenki éjjel akar nyerni. Erre recept nincs, de ajánlatos figyelembe venni, mennyi időpont nyer egy nap, mikor készülődnek reggel az emberek, mikor dolgoznak, mikor ebédelnek, stb.
/Változtass nevet, nem vagy még Te vénember!!!/
üdv
Az időpontos játékok kezdetén szinte tuti volt nyerésre az éjszakai feltöltés. Ma már nem annyira, mert mindenki éjjel akar nyerni. Erre recept nincs, de ajánlatos figyelembe venni, mennyi időpont nyer egy nap, mikor készülődnek reggel az emberek, mikor dolgoznak, mikor ebédelnek, stb.
/Változtass nevet, nem vagy még Te vénember!!!/
üdv
Mindenkinek javaslom, hogy váltakozó időpontokban töltsétek a kódokat! Nem garancia ez sem a tuti nyereményre, de (szerintem) esélynövelő. A legtöbb esetben 0-24h lehet pályázni, kevés a kivétel (perpillanat pl aTesco-Coca csak 7-20).
[Talán Péntek tudna ettől jobb tanácsot adni 🙂. ]
[Talán Péntek tudna ettől jobb tanácsot adni 🙂. ]
pieceofluck
Detto. Ráadásul ugyanígy jártam a régebbi mars promóval, amikor DRK utalványokat lehetett nyerni...
Értem, hogy mindig minden nem jöhet be és amúgy számolatlan mennyiségű csoki elfogy a gyerekek mellett, csak ebbe most azt gondoltam "megéri" befektetni....
aranyoskicsi
Teljesen egyetértek Gabival! Ha úgy érzed, hogy most inkább abbahagynád akkor se tedd! Teljesen jó ha csak kevesebb időt-pénzt áldozol a dologba, de teljesen ne hagyd abba! Sokan sokszor nyertek már 1-1 pályázaztal is....
Detto. Ráadásul ugyanígy jártam a régebbi mars promóval, amikor DRK utalványokat lehetett nyerni...
Értem, hogy mindig minden nem jöhet be és amúgy számolatlan mennyiségű csoki elfogy a gyerekek mellett, csak ebbe most azt gondoltam "megéri" befektetni....
aranyoskicsi
Teljesen egyetértek Gabival! Ha úgy érzed, hogy most inkább abbahagynád akkor se tedd! Teljesen jó ha csak kevesebb időt-pénzt áldozol a dologba, de teljesen ne hagyd abba! Sokan sokszor nyertek már 1-1 pályázaztal is....
Aranyoskicsi
ha leállnál miben bíznál? Folytasd, csak hát tudod amire amúgy is szükséged van azt vedd meg a játékok keretein belül, így "csak" a időráfordítás marad. Előbb-utóbb jönnek azok a nyeremények
ha leállnál miben bíznál? Folytasd, csak hát tudod amire amúgy is szükséged van azt vedd meg a játékok keretein belül, így "csak" a időráfordítás marad. Előbb-utóbb jönnek azok a nyeremények
Nagyon bíztam a Ki vagy, ha éves vagy játékban, mert jó pár pályázatom volt, meg azért egy kicsit "bonyolultabb" játék, összeghatár is volt, blokkfotót is kellett feltölteni, de sajnos semmi.
Az utóbbi időben elkerül Fortuna 😔 Gondolkodom, hogy le kéne állni egy kicsit, hátha.
Ismerős a helyzet a Győri Édessel, 3 perccel utánam nyert valaki
szendori ezzel vagyunk így többen, de reménykedjünk ,majd a következő sikerül
Pár másodperccel előttem nyerték meg a mai Győri Édest
Kálmánbácsi gratu!
Máv játékon nem sikerült nyernem. 10/0
Végre! Gratulálok hozzá!
Nagyon köszönöm a kedvességeteket!🥰
Képzeljétek,az utosó napon nyertem egy focit!⚽️😂
Kedves Kálmán bácsi!
Mi meg majdnem mindegyik sajton nyertünk labdát.
A mélyhűtő tele van sajttal.
Ha megadja a címét és ha meg is kapjuk a labdát szívesen adunk egyet.
Mi meg majdnem mindegyik sajton nyertünk labdát.
A mélyhűtő tele van sajttal.
Ha megadja a címét és ha meg is kapjuk a labdát szívesen adunk egyet.
Hát Gyerekek nem tudom...!
Látom mennyi Riska nyeremény talál gazdára,már vagy 30-at beküldtem...semmi,nulla!
Lassan már tényleg sajtból van a hold errefelé.
Látom mennyi Riska nyeremény talál gazdára,már vagy 30-at beküldtem...semmi,nulla!
Lassan már tényleg sajtból van a hold errefelé.
Vágási Feri
Sajnos én is így jártam, mert a Knorr értéke nálam is 998 Ft. és gondolom, hogy játékban nincs felfelé kerekítés
Sajnos én is így jártam, mert a Knorr értéke nálam is 998 Ft. és gondolom, hogy játékban nincs felfelé kerekítés
Menj vissza és kukázd ki!
Az se baj, ha másét.
Az se baj, ha másét.
Olyan topic nincs, hogy "Akik hüJék", ezért ide írom.
Ma láttam a Postán, hogy a lottókkal van akció. Ja de jó, adtam fel erre a hétre párat.
Ám a múlt héten is adtam fel, azokat megnézettem, hogy nyertek-e ééééééééééés kidobtam a Tesco egyik kukájába.
Itthon láttam, hogy nem kellett volna, mert azokkal is páHáz6tam volna, mert már múlt héten indult a játék.
Büntetésből nekiálltam takarítani.
Ja, és vettem kétszer úgy Knorr terméket, hogy épp' nem érte el az 1.000,- Ft-ot... Ha azok valamelyikével nyerek (pontosabban kisorsolnak, de elbukom), akkor nem'tom mit fogok csinálni...
Ma láttam a Postán, hogy a lottókkal van akció. Ja de jó, adtam fel erre a hétre párat.
Ám a múlt héten is adtam fel, azokat megnézettem, hogy nyertek-e ééééééééééés kidobtam a Tesco egyik kukájába.
Itthon láttam, hogy nem kellett volna, mert azokkal is páHáz6tam volna, mert már múlt héten indult a játék.
Büntetésből nekiálltam takarítani.
Ja, és vettem kétszer úgy Knorr terméket, hogy épp' nem érte el az 1.000,- Ft-ot... Ha azok valamelyikével nyerek (pontosabban kisorsolnak, de elbukom), akkor nem'tom mit fogok csinálni...