Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 51 oldal |
de a szabályzatban az van, hogy nyerő időpontok vannak...
magdalin...
Nagyon reménytelen... igaz én csak Soproni Szűz-el játszom... tavaly is rengeteget vettem, még közelében sem jártam a nyerő kódoknak..Most szintén ez a helyzet...Nem időpont kérdése, hanem a kód van előre kisorsolva és ha az a nyerő, amit megvettünk, akkor nyerünk.. ha nem, akkor nem nyerünk.... Lehet, hogy alkoholos Sopronit kellene venni? Á, azt nem ..inkább játszom ami van azzal...
Nagyon reménytelen... igaz én csak Soproni Szűz-el játszom... tavaly is rengeteget vettem, még közelében sem jártam a nyerő kódoknak..Most szintén ez a helyzet...Nem időpont kérdése, hanem a kód van előre kisorsolva és ha az a nyerő, amit megvettünk, akkor nyerünk.. ha nem, akkor nem nyerünk.... Lehet, hogy alkoholos Sopronit kellene venni? Á, azt nem ..inkább játszom ami van azzal...
nekem eddig sajna 43-ból semmi!már kezdem feladni...
Ennyire reménytelen ez a Soproni?
Elképesztő hogy mennyire nincs nyertes beírás rá.
Azt hittem hogy a korsók röpködni fognak ha a 100ezrek nem is.
Elképesztő hogy mennyire nincs nyertes beírás rá.
Azt hittem hogy a korsók röpködni fognak ha a 100ezrek nem is.
frd Hozzászólás - 2009. június 21. :: 06:35
3 beküldésből 2-re nem jött semmi válasz, még az se, hogy nem nyert. Egyik kódot újra küldtem, de nem írta azt sem, hogy már beküldték.
3 beküldésből 2-re nem jött semmi válasz, még az se, hogy nem nyert. Egyik kódot újra küldtem, de nem írta azt sem, hogy már beküldték.
Mi van olyankor ha nem jön válasz a sopronitól?
Most küldtem először be, de nem kapok választ
Most küldtem először be, de nem kapok választ
glücklich!
Tudom, nem vigasz, de nem vagy egyedül a problémáddal...
A Soproni soha nem hozott nekem szerencsét... a Schlossgold már IGEN!
Tudom, nem vigasz, de nem vagy egyedül a problémáddal...
A Soproni soha nem hozott nekem szerencsét... a Schlossgold már IGEN!
Többmint dühítő a soproni. Most megint akartam küldeni vadiúj kódot, erre megint, nem tudja fogadni a rendszer. Ezek vagy rám utaznak, vagy többször nyomtatták ki a nyitó füleket azonos számsorral.
Hívtam volna a számukat, de ott nincs senki!
Hívtam volna a számukat, de ott nincs senki!
Ildi én első éjszaka legalább 15X küldtem el ugyanazt a kódot, mert nekem is ez az üzenet jött vissza.
Egy telefonszámra csak először jön üzenet, utána már csak ha nyertél! Hiába küldöd be ugyanazt a kódot akárhányszor több telefonról, a trendszer rögzíti az elsőt és többször nem fogadja el.
Egy telefonszámra csak először jön üzenet, utána már csak ha nyertél! Hiába küldöd be ugyanazt a kódot akárhányszor több telefonról, a trendszer rögzíti az elsőt és többször nem fogadja el.
Én is kettő számról küldtem el, és én is ugyanezt az üzenetet kaptam válaszul. Hívni meg hiába hívom őket egyszerüen nem érhetők el.Nagyon jól megszervezték az egészet úgylátszik!
Én már megkérdeztem, akkor ez a válaszüzenet ha olyan kódot küldesz ami már bement egyszer.
hívd fel őket, és kérdezd meg, miért írja ezt?
chandler Hozzászólás - 2009. június 16. :: 13:15
Sopronit 3 számról küldtem el, különböző kódokat és mindegyikre azt írta hogy "Elnézést kérünk hiba történt az üzenet feldolgozáskor". Nem értem ezt az egészet. Mit csináljak?
Sopronit 3 számról küldtem el, különböző kódokat és mindegyikre azt írta hogy "Elnézést kérünk hiba történt az üzenet feldolgozáskor". Nem értem ezt az egészet. Mit csináljak?
MP3 lejátszó és egy kancsó - most !!!!!!!!!
Megnéztem, ott a tleszám a dobozon is
Dobozt még nem láttam, de az üvegen ott a tel. szám.
Alig találtam meg, lehetne nagyobb is!
Alig találtam meg, lehetne nagyobb is!
Már nincs vele bajom
Csak ha jól emlékszem, a dobozon nincs részletres szabályzat, pl. telszám sem. Nem biztos, nem emlékszem rá.
Ha rajtam múlna 1 nyitófülem sem lenne, de anyósom baráti társasága szereti
Csak ha jól emlékszem, a dobozon nincs részletres szabályzat, pl. telszám sem. Nem biztos, nem emlékszem rá.
Ha rajtam múlna 1 nyitófülem sem lenne, de anyósom baráti társasága szereti
Mi bajotok a Sopronival?
Láttatok itt az elmúlt években egyetlen Soproni nyertest is? (Kivéve persze a gyorsasági focikat). Most azért akadnak.
Azért gondoljatok bele, ilyen melegben hány uszodányi sör fogy el egy nap, s hány kódos kupak tartozott hozzájuk?
Jó része így v. úgy vmelyik nyereményvadásznál köt ki.
Láttatok itt az elmúlt években egyetlen Soproni nyertest is? (Kivéve persze a gyorsasági focikat). Most azért akadnak.
Azért gondoljatok bele, ilyen melegben hány uszodányi sör fogy el egy nap, s hány kódos kupak tartozott hozzájuk?
Jó része így v. úgy vmelyik nyereményvadásznál köt ki.
soproni kódok cserére várnak
oké, hát akkor lecsúsztam róla... azért köszi a segítséget Pancsabi!