Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 18 oldal |
Nem tudja valaki, hogy most lehet-e valahol kupakot leadni ?
Elküldtem.
lobitimi
Megírnád priviben a telefonszámodat? Köszi!
Megírnád priviben a telefonszámodat? Köszi!
jaj de kár,hogy nem láttam!az itt van tőlünk pár kilóméterre!
A csüt-i Reggeliben szerepelt egy kislány, Dórika és anyukája, akik szintén kupakokat gyűjtenek Dórika gyógykezelésére. (8 gyermekes család..!!) Gondoltam, beírom :) A címük: Gombainé Mátyási Mária, 2541 Lábatlan, Munkácsy út 3.
Petyuske
Rendben.
Rendben.
elanor6
Írtam privit.
Írtam privit.
Én is tudok nagyobb mennyiségben kupakot adni, akinek kell, írjon privit.
lobitimi
Igen kellenek:) Köszönjük előre is!
Vadaskától is nemrég kaptak Dorináék. Csak 1 gond van, a szállítás. Nincs autójuk, a múltkori kupakhegy is hetekig állt nálunk, mire el tudták vinni. Megkérdem, tőletek hogyan tudnák elhozni. Ha sehogy sem, akkor marad a korábbi út.
Igen kellenek:) Köszönjük előre is!
Vadaskától is nemrég kaptak Dorináék. Csak 1 gond van, a szállítás. Nincs autójuk, a múltkori kupakhegy is hetekig állt nálunk, mire el tudták vinni. Megkérdem, tőletek hogyan tudnák elhozni. Ha sehogy sem, akkor marad a korábbi út.
Józsa Ádám Kaposújlak
Oxigénhiányosan születtem, ennek következtében halmozottan sérült, mozgáskorlátozott vagyok. Szüleim nagyon sokat tettek értem, hogy a jelenlegi állapotomat elérjem. További javulást az őssejt kezelés jelentene, ami novembertől Kaposváron is elérhető lesz számomra. Aki egy kicsit is szeretne segíteni, támogatni annak nincs más dolga, csak MŰANYAG KUPAKOKAT GYŰJTENI! Minden egyes darab számít és minden darabbal közelebb kerülhetek ahhoz az állapothoz, hogy hasonló módon élhessem hétköznapjaimat, akár a többi 11 éves kisfiú. A felesleges kupakokat kérem, juttassák el szüleimhez, vagy telefonáljanak. Köszönöm Mindenkinek!
Lakcím: 7522 Kaposújlak, József Attila u. 20.
Telefonszám: 06-70-380-6380
Bankszámla száma: CIB Bank 10700172-58298947-51000008
http://www.indavideo.hu/video/Ossejt_klinika_KAPO
SVARON
Oxigénhiányosan születtem, ennek következtében halmozottan sérült, mozgáskorlátozott vagyok. Szüleim nagyon sokat tettek értem, hogy a jelenlegi állapotomat elérjem. További javulást az őssejt kezelés jelentene, ami novembertől Kaposváron is elérhető lesz számomra. Aki egy kicsit is szeretne segíteni, támogatni annak nincs más dolga, csak MŰANYAG KUPAKOKAT GYŰJTENI! Minden egyes darab számít és minden darabbal közelebb kerülhetek ahhoz az állapothoz, hogy hasonló módon élhessem hétköznapjaimat, akár a többi 11 éves kisfiú. A felesleges kupakokat kérem, juttassák el szüleimhez, vagy telefonáljanak. Köszönöm Mindenkinek!
Lakcím: 7522 Kaposújlak, József Attila u. 20.
Telefonszám: 06-70-380-6380
Bankszámla száma: CIB Bank 10700172-58298947-51000008
http://www.indavideo.hu/video/Ossejt_klinika_KAPO
SVARON
Petyuske
Ismét összegyűlt kb.6-7 Tescós szatyornyi kupak. Ugye kellenek még?
Ismét összegyűlt kb.6-7 Tescós szatyornyi kupak. Ugye kellenek még?
http://www.teszvesz.hu/phorum/read.php?f=332&i=81576&
t=81576
t=81576
http://href.hu/x/4bj7
70 zsák kupak = 50ezer Ft
(Ez egy 18m2-es lakótelepi nagy szoba kb 1 m magasan feltöltve)
70 zsák kupak = 50ezer Ft
(Ez egy 18m2-es lakótelepi nagy szoba kb 1 m magasan feltöltve)
A 11 éves Ádám őssejtezelésre vár. Egy óvoda és iskolák gyűjtik a műanyag flakonok kupakjait a kisfiúnak, egy vásárhelyi vállalkozó ugyanis pénzt ad értük. Radics Róbert azt kérdezte, hol lehet leadni az összegyűjtött kupakokat.
Mindazok akik szeretnének ezzel a gesztussal segíteni a gyermeken, leadhatják összegyűjtött kupakjaikat a SZEGEDI SÓLYOM UTCAI ÓVODÁBAN, A JUHÁSZ GYULA GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS A RÓKUSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN. (Ez mind Szegeden van)
Mindazok akik szeretnének ezzel a gesztussal segíteni a gyermeken, leadhatják összegyűjtött kupakjaikat a SZEGEDI SÓLYOM UTCAI ÓVODÁBAN, A JUHÁSZ GYULA GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS A RÓKUSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN. (Ez mind Szegeden van)
Hetventonnányi - nagyjából négy tehervagonnyi - műanyag kupakot kell összegyűjtenie az Ekker családnak ahhoz, hogy folytatódhasson a most 28 hónapos agyvérzést elszenvedő Zsolti őssejtkezelése. Zsolti az egyetlen kisfiú, aki életben maradt az édesanya hármasiker-terhességéből, a fejlődéséhez azonban szükség lenne az idén Kínában elkezdett őssejtterápia folytatására. A betanított munkásként dolgozó édesapának és a gyesen lévő édesanyának nincs pénze újabb kínai útra, segítséget kérnek. Megfogalmazásuk szerint a fiú esélyt kaphatna az önálló életvitelre. A Raiffei- sen Bank 12023101-00473403-00200007 számú számláján várják a pénzadományokat. Az édesapa kupakgyűjtésbe kezdett: egy vállalkozás kilónként 60-70 forintot ad a műanyag kupakokért. Az édesapa Székesfehérváron a Pilinszky tér 1. szám alatt gyűjti a kupakokat. Tel.: 06/20-557-17-29. (Házipatika.com-ról)
krysztasz
Köszi az ötletet, de már Petyuske segítségével gyorsan és zökkenőmentesen :)) megszabadultam kupakjaimtól :)
Köszi az ötletet, de már Petyuske segítségével gyorsan és zökkenőmentesen :)) megszabadultam kupakjaimtól :)
vadaska
Megkérdem, hogy a mieink közül érte tud-e menni valaki. Mi még mindig Dorinának gyűjtünk Salgótarjánban.
Megkérdem, hogy a mieink közül érte tud-e menni valaki. Mi még mindig Dorinának gyűjtünk Salgótarjánban.
vadaska
nálunk Miskolcon... kicsit messze van ez neked. Ha fér még, tartogasd. Könnyű ezt mondani..., tudom.
nálunk Miskolcon... kicsit messze van ez neked. Ha fér még, tartogasd. Könnyű ezt mondani..., tudom.
Gyűjti még valaki a kupakokat? 7 nagy szatyorral van és nincs szívem kidobni (Eger)
A budaörsi Praktikerben is van gyűjtő!