Felajánlások
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 753 oldal |
Kódom az Ízmesterhez:W4MDCB
ízmester kódom,ha te is szeretnél velem nyerni:RFPDJ7 ,köszönöm
Nem ez a lényeg, aki felhasználta, beír6ta vóna...
És most harapjunk valamit.
És most harapjunk valamit.
Vágási..
Egy játékos korlátlan számú meghívást adhat de max 10 x esély a fődíj.
Egy játékos korlátlan számú meghívást adhat de max 10 x esély a fődíj.
Ízmester kód:4M3PMU. köszönöm ha felhasználód.
Felhasználtam VOLNA jojó kóGGYát, de nem fogadta el, nyilván már valaki felhasználta...
Ha így vala, nem lett volna Bay Éva beírni...
Ha így vala, nem lett volna Bay Éva beírni...
kirri felhasználtam a kódod
én kódom :VLH77U
én kódom :VLH77U
Szia! Írtam ,ha megvan szeretném!
P&G pénzvisszatérítéshez blokk,1000 ft-os, az első jelentkezőnek küldöm e-mail-ben 

f.judit felhasználtam a kódod
én kódom: IMX8VH
én kódom: IMX8VH
Felhasználtam, köszi 😊
Az én kódom: 3X9KD9
Az én kódom: 3X9KD9
Felhasznaltam, koszi,
Izmester meghivo kodom: TSVNTI
Izmester meghivo kodom: TSVNTI
Lacikonyha-Ízmester nyereményjátékba meghívó kód: 29TUTF
Hasznája aki szeretné
Hasznája aki szeretné

Két belépő a fladi-ÚJPEST meccsre a lenti feltételekkel.
Akit lázba hoz, írjon bátran.
Kedves Játékosunk!
Örömmel értesítünk, hogy Te lettél nyereményjátékunk egyik szerencsés nyertese, aki 1 fő felnőtt és 1 fő 14 éven aluli gyermek számára nyert belépőjegyet az október 29-ei FTC – Újpest FC meccsre a budapesti Groupama Arénába!
Kérünk, hogy részvételi szándékodat legkésőbb október 19. 9:00 óráig jelezd részünkre a fradinyeremeny@penny.hu e-mailcímre küldött e-mailedben, amelyben megírod neved (amely néven a kisorsoltak között szerepelsz Facebookon) valamint a résztvevő 14 éven aluli gyermek nevét. Amennyiben jegyedet átruházod, kérünk, az átruházott személynek továbbítsd az üzenetet, és ő vegye fel velünk a kapcsolatot, megadva, hogy kitől kapta a nyereményt.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a nyereményjeggyel összesen egy felnőtt, valamint egy 14 éven aluli gyermek tud részt venni a meccsen. További jegyeket a Groupama Aréna jegypénztárában van lehetőség vásárolni. A gyermek jegyet kizárólag 14 éven aluli gyermek számára tudjuk biztosítani.
Várjuk visszajelzésedet, melyet követően tájékoztatjuk a jegyek átvételével kapcsolatban!
Amennyiben részvételi szándékodat nem jelzed a megadott határidőig, a nyereményjegyeket nem tudjuk biztosítani számodra vagy az átruházott személy számára.
Akit lázba hoz, írjon bátran.
Kedves Játékosunk!
Örömmel értesítünk, hogy Te lettél nyereményjátékunk egyik szerencsés nyertese, aki 1 fő felnőtt és 1 fő 14 éven aluli gyermek számára nyert belépőjegyet az október 29-ei FTC – Újpest FC meccsre a budapesti Groupama Arénába!
Kérünk, hogy részvételi szándékodat legkésőbb október 19. 9:00 óráig jelezd részünkre a fradinyeremeny@penny.hu e-mailcímre küldött e-mailedben, amelyben megírod neved (amely néven a kisorsoltak között szerepelsz Facebookon) valamint a résztvevő 14 éven aluli gyermek nevét. Amennyiben jegyedet átruházod, kérünk, az átruházott személynek továbbítsd az üzenetet, és ő vegye fel velünk a kapcsolatot, megadva, hogy kitől kapta a nyereményt.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a nyereményjeggyel összesen egy felnőtt, valamint egy 14 éven aluli gyermek tud részt venni a meccsen. További jegyeket a Groupama Aréna jegypénztárában van lehetőség vásárolni. A gyermek jegyet kizárólag 14 éven aluli gyermek számára tudjuk biztosítani.
Várjuk visszajelzésedet, melyet követően tájékoztatjuk a jegyek átvételével kapcsolatban!
Amennyiben részvételi szándékodat nem jelzed a megadott határidőig, a nyereményjegyeket nem tudjuk biztosítani számodra vagy az átruházott személy számára.
@Szabcsina
Diego Glamour-kupon:
DIEGO2023
Diego Glamour-kupon:
DIEGO2023
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek glamour kuponja a Diegoba?
Régi email címem nem él.
Ha lenne valakinek küldene ide? szszabina83@gmail.com
Nincs véletlenül valakinek glamour kuponja a Diegoba?
Régi email címem nem él.
Ha lenne valakinek küldene ide? szszabina83@gmail.com
JAR 6000 Ft-os P&G blokkot kínálok.
Sziasztok 10 ft/liter MOL kupont ajánlok fel
borbaro.hu-n online vásárláskor beváltható 15ezres kupont tudok adni.(minimum 30ezer ftért kell vásárolni.....)
Elkelt a blokk