Unileveres újmagyar
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 13 oldal |
nem értem, hogy vajon miért nem játszik az Univer mustár, majonéz, pirosarany..? :(
Képzeljétek a Dunaújvárosi Sparban 3 napja a knorr levest (instant) nem írta ki a blokk. Ma minden knorr leves a sparos blokkon teljes egészében szerepel . Nem is kn-ként , hanem KNORR! Így!:):))Ezt akára pozitívba isírhattam volna
Ma felhívtam az infovonalat, ugyanis beküldtem egy készpénzfizetési számlát úgy, hogy csak a név és cím szerepelt rajta. Se telefonszámot, se születési időt nem írtam rá. Kihagy az agy. Megnyugtatott a férfi, hogy semmi gond, az a lényeg név és cím legyen a postázáshoz. Megnyugodtam.:)
Queen!
Köszönöm!!!!
Köszönöm!!!!
Bimbula
Két héten belül értéklevélben.
Két héten belül értéklevélben.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az utalványokat mikor küldik el a nyerteseknek?
Köszi Sada!
1.)
A blokkok dátumának természetesen a játék időtartamán belülieknek kell lenniük.
2.)
Ebben a játékban csak az eredeti blokkot fogadják el.
A blokkok dátumának természetesen a játék időtartamán belülieknek kell lenniük.
2.)
Ebben a játékban csak az eredeti blokkot fogadják el.
Két kérdésem lenne: 1, A blokkok dátumának a játék időtartamán belülieknek kell lenniük? (2007. január 15-tôl 2007. április 15-ig) 2, A blokkok másolata nem jó, csak az eredetit fogadják el?Knorr-Tesco játék fődíja miatt érdekel? Elnézést azoktól,akiknek már lerágott csont.
Krysztasz: dehogy is!!! Senkit sem hívtak. Fent van a lista. Amikor meg még nem volt lista mi hívtuk őket.
az unilevernél a nyerteseknél mindenkit végigtelefonálnak?
Amikor az előbb felhívtam őket a nyereményügyben. Mondtam, hogy a Spar-ban nem mindig írja rá a gyártót, például én instant levest és leves kockát vettem úgy, hogy hiányzott róla, hogy knorr, meg a lipton teánál is csak a megnevezés volt.
Én ezeket beikszeltem a blokkon és melléírtam, hogy knorr ill. lipton. Azt volt a válasz erre, hogy tudják hogy nem irják rá helyszűke miatt, ha melléírtam és van olyan termékük, akkor elfogadják. El is fogadták minden blokkomat!
(Szerencsére nagy teások vagyunk a héten a lipton akciós a Sparban !, és a zacskós leveseket is szivesen eszi a család az pedig a múlt héten volt akciós a Plusban)
Én ezeket beikszeltem a blokkon és melléírtam, hogy knorr ill. lipton. Azt volt a válasz erre, hogy tudják hogy nem irják rá helyszűke miatt, ha melléírtam és van olyan termékük, akkor elfogadják. El is fogadták minden blokkomat!
(Szerencsére nagy teások vagyunk a héten a lipton akciós a Sparban !, és a zacskós leveseket is szivesen eszi a család az pedig a múlt héten volt akciós a Plusban)
Bocsi, azt tudom hogy jó, csak a zt nem hogy 2 vagy 3?
Sada: a nem jó. Ez ömlesztett Brillant márkájú tea, mindkettő.
Ilyesmi:
http://www.fotexnet.hu/sid000029/page/item/10149
Na én meg azt nem tudom hogy a lusban kapható Coccolino duopack + ajándék 750 ml Cif mosogató jó-e. A blokkot még nem kaptam kézhez anyóstól így nem is tudom hogy szerepel rajta.
Ilyesmi:
http://www.fotexnet.hu/sid000029/page/item/10149
Na én meg azt nem tudom hogy a lusban kapható Coccolino duopack + ajándék 750 ml Cif mosogató jó-e. A blokkot még nem kaptam kézhez anyóstól így nem is tudom hogy szerepel rajta.
És ezzel a rovattal mi lesz?
Pl.:
Brillant EARL GR 100 459 Ft
Brillant Tea MÁL 100 429
Ez mi lehet?
Pl.:
Brillant EARL GR 100 459 Ft
Brillant Tea MÁL 100 429
Ez mi lehet?
Sziasztok,
a mennyisegi feltuntetest mennyire veszik komolyan? mert a tescos blokkon, ha csak egy darabot veszel, akkor nem jelenik meg, hogy 1 db. mondjuk, ma az egyikbol kettot vettem, es az is ugy jelen meg, h ketx egymas alatt (tekintve, h ugy huzta le).
a mennyisegi feltuntetest mennyire veszik komolyan? mert a tescos blokkon, ha csak egy darabot veszel, akkor nem jelenik meg, hogy 1 db. mondjuk, ma az egyikbol kettot vettem, es az is ugy jelen meg, h ketx egymas alatt (tekintve, h ugy huzta le).
Szerintem ide tartozik.
A Plusban a Knorr instant leves 79 Ft és még +7 pontot is adnak a Supershop kártyára ! Szerintem itt a legolcsóbb.
Sőt még a blokkon is szerepel, hogy Knorr !
Tehát így egy pályázat megvan 457 Ft-ból, sima levéllel. Szerencsére nálam szereti a család ezeket a leveseket.
A Plusban a Knorr instant leves 79 Ft és még +7 pontot is adnak a Supershop kártyára ! Szerintem itt a legolcsóbb.
Sőt még a blokkon is szerepel, hogy Knorr !
Tehát így egy pályázat megvan 457 Ft-ból, sima levéllel. Szerencsére nálam szereti a család ezeket a leveseket.
Ma hívtak az egyik pályázatom miatt. Ugyanis a hosszú blokkon aláhúztam az 5 terméket, de míg a Knorrt mondjuk kiírták addig a Globusnál csak annyit írtak, hogy mustár. Megkérdezték, hogy milyen márkájú teréket vettem, s elfogadták a pályázatomat.
Tehát beérkezéskor ellenőrzik a blokkokat és csak az érvényeseket viszik tovább a sorsolásra.
Tehát beérkezéskor ellenőrzik a blokkokat és csak az érvényeseket viszik tovább a sorsolásra.
A sparnál bizonyos levesekhez (nem instant) sincs odaírva hogy knorr. :|
Köszönöm