Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 149 oldal |
pufo: igen,kicsit több kupakkal játszottam,mint 1 és utoljára 07.19-én nyertem,az több,mint gyanús.
törpi
Gyanús? Szerintem csak sokan játszanak, így elég nehéz nyerni
A Borsodi kódbeküldésnél, az elején valamit elronthattak, mikor rákattintottam a beküldött kódjaimra, az összes addig beküldött kódot a beküldési időpontokkal együtt láthattam Meglepő kép fogadott, szinte 5-10 másodpercenként mentek a kódok, szóval sokan játszottak, valószínű a Coke-nál is ez a helyzet.
Gyanús? Szerintem csak sokan játszanak, így elég nehéz nyerni
A Borsodi kódbeküldésnél, az elején valamit elronthattak, mikor rákattintottam a beküldött kódjaimra, az összes addig beküldött kódot a beküldési időpontokkal együtt láthattam Meglepő kép fogadott, szinte 5-10 másodpercenként mentek a kódok, szóval sokan játszottak, valószínű a Coke-nál is ez a helyzet.
Pancsabi
Én 2011.08.05 15:50-kor nyertem egy jégkockatartót, mind az öt ajándékkategóriát választottam, csak ezzel az egy kupakkal próbálkoztam eddig.
Én 2011.08.05 15:50-kor nyertem egy jégkockatartót, mind az öt ajándékkategóriát választottam, csak ezzel az egy kupakkal próbálkoztam eddig.
nekem is gyanús,napi 125 ajándék és csak sajnos van
hát... eddig 13-ból 0. bár lehet vki többet is küldött már, és mégse nyert. elég szomorú...
Aham, én is így érzem, inkább el is cserélem a kupakjaimat....
Ha valaki bármit nyer mostanában, megtenné, hogy beírja? Köszönöm! Lassan tényleg azt hiszem nem is lehet nyerni.
... igen, vagyunk!
minona7
Sok sikert neked, és persze magamnak is
BKitti
Remélem valamelyikünk meg is nyeri a minit Nagyon-nagyon-nagyon.....szeretném! Gondolom vagyunk így ezzel páran
Sok sikert neked, és persze magamnak is
BKitti
Remélem valamelyikünk meg is nyeri a minit Nagyon-nagyon-nagyon.....szeretném! Gondolom vagyunk így ezzel páran
a Minire én is hajtok
anett13
Köszönöm az infót! Holnap bepróbálkozok én is fél egy körül Hátha!
Köszönöm az infót! Holnap bepróbálkozok én is fél egy körül Hátha!
minona7!
Én már szinte minden időpontot kipróbáltam, de mind a kétszer a 12.30 körüli időpont volt a nyerő!
Sok sikert
Én már szinte minden időpontot kipróbáltam, de mind a kétszer a 12.30 körüli időpont volt a nyerő!
Sok sikert
minona7!
Nekem van néhány Coca-Cola-s cuccom...ha érdekel, írj!
(Csinálok fotót és küldöm válaszként)
Nekem van néhány Coca-Cola-s cuccom...ha érdekel, írj!
(Csinálok fotót és küldöm válaszként)
anett13
Gratulálok!! Meg tudnád írni, hogy hány óra körül küldted be a nyertes kódokat? Elviekben nyerő időpontok vannak....
Gratulálok!! Meg tudnád írni, hogy hány óra körül küldted be a nyertes kódokat? Elviekben nyerő időpontok vannak....
minona7!
Én az első beküldött kupakkal nyertem egy szabadidős programot, majd a 10.-kel egy mágneses üvegnyitót, de sajnos azóta megállt a dolog Bár én a mini-t szeretném.... de nagyon!
Én az első beküldött kupakkal nyertem egy szabadidős programot, majd a 10.-kel egy mágneses üvegnyitót, de sajnos azóta megállt a dolog Bár én a mini-t szeretném.... de nagyon!
Na igen! Én is elfogadnék egy Minit, a kedvéért még a jogsit is megszerezném.
minona7
Nagyon helyes! A csüggedést nem szabad feladni
Már több ismerősöm is nyert, de engem igazán a 2 fődíj érdekel!
Nagyon helyes! A csüggedést nem szabad feladni
Már több ismerősöm is nyert, de engem igazán a 2 fődíj érdekel!
Zsuzsa Nr.1.
Uhh.... Köszönöm, hogy szóltál a kupakokról! Nem tudtuk eldönteni, hogy meg kell-e tartani őket, és terveztük, hogy kidobjuk.
A párom - aki nagy cola ajándéktárgy gyűjtő - játszik ezzel a játékkal. Kb. a 20. kódot küldjük be (tudom, ez még nem olyan sok), de még semmi se jött össze. De akkor várakozunk!
Uhh.... Köszönöm, hogy szóltál a kupakokról! Nem tudtuk eldönteni, hogy meg kell-e tartani őket, és terveztük, hogy kidobjuk.
A párom - aki nagy cola ajándéktárgy gyűjtő - játszik ezzel a játékkal. Kb. a 20. kódot küldjük be (tudom, ez még nem olyan sok), de még semmi se jött össze. De akkor várakozunk!
... ja, és a kupakokat a játék végéig meg kell őrizni!!!!!!
minona7
5 kategóriában naponta 125 nyeremény! Van esély, sokan játszunk, ez van!
Eddig én sem nyertem, igaz csak pár db-ot küldtem be. Én beérem valamelyik főnyereménnyel is!
5 kategóriában naponta 125 nyeremény! Van esély, sokan játszunk, ez van!
Eddig én sem nyertem, igaz csak pár db-ot küldtem be. Én beérem valamelyik főnyereménnyel is!