Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 9288 oldal |
Érdekes. A feltöltésnél 23:59-et írtak. És csak a Poweradet zárták be 6-kor. Hát mindegy már...
2025. november 14. 17 óra 59 percig tartott a Fanta Halloween is.
https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-h
alloween
https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-h
alloween
Johnny-x
Köszönöm, legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én telefonomban van a hiba.
Köszönöm, legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én telefonomban van a hiba.
23:59-ig tart, és már kora délután se ment. Csak a Poweadenek lett vége 6-kor.
ma 6-i tartott.
tutáliber
Coca-Cola app Fanta nekem se megy. (Nem vége lesz lassan a promóciónak?)
Coca-Cola app Fanta nekem se megy. (Nem vége lesz lassan a promóciónak?)
Másoknak se működik a Fanta pontbeváltás a Coca Cola appban? Feltölteni tudom, de játékba küldeni egész délután nem sikerült.
A Coca-cola applikációban nyereményigényléskor hogyan lehet beírni a születési évet? (Hiába pörgetem vissza a megfelelő évre, mindig visszaugrik 2025-re . A hónap sikerül, de az év nem. ) A kulacsot akarom,,,, unokámnak nagyon tetszik. Aki már igényelt, segítene? Köszönöm!
A fődíj is nyerő időpontos.
A nyerteseket utólag értesítik, ahogy a Rauch is.
A heti nyerteseket szerdánként,
a napi nyerteseket másnap,
a fődíj nyertesét januárban.
A nyerteseket utólag értesítik, ahogy a Rauch is.
A heti nyerteseket szerdánként,
a napi nyerteseket másnap,
a fődíj nyertesét januárban.
Itt mire gondolt a költő?
Magyar üzletek - Old Spice stb. játék
3. Sorsolás, Nyeremények, Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása
3/1. A játék nyertesei nyerő időpontok sorsolásával kerülnek meghatározásra.
3/2. A nyerő időpontok sorsolására előzetesen 2025. október 13-án kerül sor a 1118 Budapest, Rétköz utca 31. fszt.1. címen egy - a Lebonyolító által kijelölt - kéttagú sorsolási bizottság jelenlétében közjegyző előtt. A
nyerő időpontok előzetesen nem nyilvánosak, azt a Szervező és Lebonyolító, valamint a közjegyző azokat az érintett promóciós időszak teljes időtartama alatt titokban tartja, csak az aktuális időpont nyertesei és ezzel az időpont kerül időben, sorban utólag közzétételre.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
77 db napi időpont, 22 db heti (2 időpont / hét) és 1 db főnyereményi időpont (utólag) kerül kisorsolásra (mindösszesen 100, azaz száz db nyerőidőpont).
A kérdésem a fődíjra vonatkozik, az hoz(na) lázba ennél.a játéknál.
Ez is nyerő időpontos?
Ha igen, mit jelent az, hogy "utólag"?
Azt, hogy a végén az összes pályázatból sorsolnak egyet, mintha klasszikus utólagos sorsolás lenne?
Vagy mégis nyerő idöpontos a fődíj is? Mert akkor az is lehet hogy már elvitték... Ebben az esetben nem érdemes ebbe a játékba pénzt ölni.
Magyar üzletek - Old Spice stb. játék
3. Sorsolás, Nyeremények, Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása
3/1. A játék nyertesei nyerő időpontok sorsolásával kerülnek meghatározásra.
3/2. A nyerő időpontok sorsolására előzetesen 2025. október 13-án kerül sor a 1118 Budapest, Rétköz utca 31. fszt.1. címen egy - a Lebonyolító által kijelölt - kéttagú sorsolási bizottság jelenlétében közjegyző előtt. A
nyerő időpontok előzetesen nem nyilvánosak, azt a Szervező és Lebonyolító, valamint a közjegyző azokat az érintett promóciós időszak teljes időtartama alatt titokban tartja, csak az aktuális időpont nyertesei és ezzel az időpont kerül időben, sorban utólag közzétételre.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
77 db napi időpont, 22 db heti (2 időpont / hét) és 1 db főnyereményi időpont (utólag) kerül kisorsolásra (mindösszesen 100, azaz száz db nyerőidőpont).
A kérdésem a fődíjra vonatkozik, az hoz(na) lázba ennél.a játéknál.
Ez is nyerő időpontos?
Ha igen, mit jelent az, hogy "utólag"?
Azt, hogy a végén az összes pályázatból sorsolnak egyet, mintha klasszikus utólagos sorsolás lenne?
Vagy mégis nyerő idöpontos a fődíj is? Mert akkor az is lehet hogy már elvitték... Ebben az esetben nem érdemes ebbe a játékba pénzt ölni.
Mi ez a sok érvénytelen pályázás a Screvo-nál? Ma 2-en is kaptunk a családból értesítést pótnyertesként, holott 1 hónapja vége van a játéknak.
Paintuci
Köszi!
Ekkora életnagyságú tyúkra nem számítottam.
Köszi!
Ekkora életnagyságú tyúkra nem számítottam.

Sziasztok! a Lidl blokkos játékban szerreplőknek minden elismerésem! A következővel én sem fogok játszani! Sok idő volt, és nem biztos, hogy a megvásárolt termékek közül bármire is szükségünk volt. Inkább volt idegbaj mint játék.
A 7DAYS- ot érdemes erőltetni ? Többszöri próbálkozásra se lehet feltölteni !!
Az volt a kérdésem, akkor kell 2 perc alatt bevásárolni, ha a bolt tele emberrel, vagy nyitás előtt, zárás után.
Mert ha akkor mikor csúcsidő van elég macera...
Mert ha akkor mikor csúcsidő van elég macera...
sada: kb. 30-35cm
Lidl:
Az azonos hosszúságú blokkok közül sorsoltak.
Az azonos hosszúságú blokkok közül sorsoltak.
Paintuci A régi kisebb volt.
Mekkora?
Régen lehetett nyerni ilyen kék csibét a maggitól, az is ekkora volt? Mert ez jó nagy. ♥️ ...és végre nyertem 20 év után... 🤪