Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 9362 oldal |
Hölgyek, Urak! 7day's 50e Wizzair utalványok milyen áron keltek el?
Igen. Ez a következő bibi:
A jsz-BAN nincs semmiféle dátum.
Ilyen slendrián start után semmi jót nem várok a játéktól.
A jsz-BAN nincs semmiféle dátum.
Ilyen slendrián start után semmi jót nem várok a játéktól.
sada
Működik a feltöltés is én vettem ,feltöltve a pályázat! Amúgy csak a fő oldalon nem írták át a játék időtartamát a szemfülesek észrevették, hogy a játékszabályzat "kiállításának" napja, helye: Budapest, 2026.06.14
😅😄
Működik a feltöltés is én vettem ,feltöltve a pályázat! Amúgy csak a fő oldalon nem írták át a játék időtartamát a szemfülesek észrevették, hogy a játékszabályzat "kiállításának" napja, helye: Budapest, 2026.06.14
😅😄
pityesz76
Gond egy szál sem.
Úgyis tavalyi.
"Játék időtartama: 2025.06.15-tól - 2025.07.15-ig
Sorsolás dátuma: 2025.07.17."
Gond egy szál sem.
Úgyis tavalyi.
"Játék időtartama: 2025.06.15-tól - 2025.07.15-ig
Sorsolás dátuma: 2025.07.17."
Tesco - Jar, Ariel,Pampers ... Jàtéknál ti kaptatok visszaigazoló emailt? Feltöltöttem kb 6 db ot és sose jön visszaigazolás, pedig azt irja 5 nap alatt küldenek.
csak ap kódot kér remek
https://nyeremenyjatek.fukycsoki.hu/
https://nyeremenyjatek.fukycsoki.hu/
sada
Kösziiiii! Roshen!
Kösziiiii! Roshen!

sada Hozzászólás: 2026. június 17. :: 21:51
Tibit csinálták.
Tibit csinálták.
Creative Flow Agency Kft.milyen játékot szervezett?
GLS ma 2x5000 Tesco utalványt hozott. Más nem volt a borítékban.
Vajon mivel nyerhettem ?
GLS ma 2x5000 Tesco utalványt hozott. Más nem volt a borítékban.
Vajon mivel nyerhettem ?

Sziasztok Orbit játékkal nyert már valaki? Köszi
Vágási 2.0 2026-06-19 :: 03:07
Lidl - Pizza
Hasonlóan az Aldi-játékohoz, itt is 2 ill. 3 vásárlás kell a komolyabb nyereményekhez. (Csak itt 2.000,- Ft-ért kell vásárolni alkalmanként, nem elég egyet venni...)
"...játékhetenként legalább 2 érvényes blokkfeltöltéssel
(Pályázattal) részt vesz az adott játékheti Heti nyeremény (a továbbiakban: Heti nyeremény(ek)), 3 érvényes blokkfeltöltéssel (Pályázattal) a Főnyeremény (a továbbiakban: Főnyeremény)) sorsolásán is,..."
Lidl - Pizza
Hasonlóan az Aldi-játékohoz, itt is 2 ill. 3 vásárlás kell a komolyabb nyereményekhez. (Csak itt 2.000,- Ft-ért kell vásárolni alkalmanként, nem elég egyet venni...)
"...játékhetenként legalább 2 érvényes blokkfeltöltéssel
(Pályázattal) részt vesz az adott játékheti Heti nyeremény (a továbbiakban: Heti nyeremény(ek)), 3 érvényes blokkfeltöltéssel (Pályázattal) a Főnyeremény (a továbbiakban: Főnyeremény)) sorsolásán is,..."
Narrátor:
Kérjük Önöket, hogy ne nyomjanak egymás után többször a "Hozzászólok" gombra, el fog menni az üzenet elsőre is, csak várni kell 8-10 másodpercet.
Kérjük Önöket, hogy ne nyomjanak egymás után többször a "Hozzászólok" gombra, el fog menni az üzenet elsőre is, csak várni kell 8-10 másodpercet.
rea300
Mar 15x? 😱
Mar 15x? 😱
rea300! Igen
Sziasztok!
Én még mindig nem tudom kihámozni Mizo Sparos különdíjasokat is értesítették már?
Én még mindig nem tudom kihámozni Mizo Sparos különdíjasokat is értesítették már?
weber!
Köszi, ezt nem vettem észre
Köszi, ezt nem vettem észre

marcsi8!
Köszi, csak aki beírta az Lidl különdíj volt, nem voltam biztos abban, hogy a Sparost is kiküldték-e .
Köszi, csak aki beírta az Lidl különdíj volt, nem voltam biztos abban, hogy a Sparost is kiküldték-e .
zizke!
Van már fent nyerteslista a különdíjasokról, ott már látni Tesco-s és Spar-os AP kódot is. Sőt, van aki nyugtaszámmal játszott. Ez mondjuk érdekes.
Van már fent nyerteslista a különdíjasokról, ott már látni Tesco-s és Spar-os AP kódot is. Sőt, van aki nyugtaszámmal játszott. Ez mondjuk érdekes.
zizike!
Én kaptam tegnap értesítést.
Én kaptam tegnap értesítést.
Volt aki tegnap kapott Mizo - SPAR különdíjról e-mailt?