Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 9168 oldal |
Sziasztok!Az Ecos baba nyeremenynel kuldtek emailt h atveheto a boltban? Ha igen milyen cimrol? Koszonom!
Kati57
Igen, de én azért mert elsőre ki se hozta a futár, írtam nekik, hogy ezt így azért nem kellene. Arra hivatkoztak 2x is itt volt, pedig nem.
Most megint úgy adták fel (elvileg holnap jön) hogy ismét nincs rajta amobilszámom....
Igen, de én azért mert elsőre ki se hozta a futár, írtam nekik, hogy ezt így azért nem kellene. Arra hivatkoztak 2x is itt volt, pedig nem.
Most megint úgy adták fel (elvileg holnap jön) hogy ismét nincs rajta amobilszámom....
lindababa
Kaptál emailben hozzá valami vonalkódot ? Nekem csak annyi jött rendben a pályázatom, de azóta semmi....
Kaptál emailben hozzá valami vonalkódot ? Nekem csak annyi jött rendben a pályázatom, de azóta semmi....
kirri:igen,mi is várjuk
Ecofamily Baba tusfürdő átvétele nálatok simán ment? Ideadták, de a pénztárgépük nem tudta beolvasni a vonalkódot a saját papírjukról.
Lidl finish ajándék kártyát vár még valaki ?
Sziasztok!
Tesco-Regina nyereményjátékon nyert ajándékot vár még valaki?
Köszi a választ!
Tesco-Regina nyereményjátékon nyert ajándékot vár még valaki?
Köszi a választ!
Aki nyert Oonly vizet vissza tudta váltani a rekeszt?
Nekünk Intersparban nem vették vissza.
Nekünk Intersparban nem vették vissza.
Re.: Magic17
Ha egy piros üzentetre gondolsz, ahol a kitltött adataida látod SQL formátumban akkor ott az a hiba, hogy bár a születési évet úgy jelölte hogy opcionális de anélkül mégsem megy a feltöltés. Állítsd be a profilodban és próbáld meg újra a feltöltést.
Ha egy piros üzentetre gondolsz, ahol a kitltött adataida látod SQL formátumban akkor ott az a hiba, hogy bár a születési évet úgy jelölte hogy opcionális de anélkül mégsem megy a feltöltés. Állítsd be a profilodban és próbáld meg újra a feltöltést.
A Verbena nyereményjátékban kötelező feltölteni a blokkot. Nekem mégsem engedi . Kiírja hogy hiba. Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm. Már elég rég volt.
https://www.webnyeremeny.hu/old-spice-nyeremenyjatek
Olds Spice csomagot mivel lehetett nyerni?
Nekem is jött,de nem emlékszem már rá.
Nekem is jött,de nem emlékszem már rá.
Knorr feltöltés már nem lehetséges ?
Nekem AP és a számok, ahogy kell, asztali gépről. Simán elfogadta.
jojó, így nem fogadja el nekem. Asztali gépen próbáltam, de majd telefonon is megpróbálom.
APA00034578
Sziasztok. A KitKat nem fogadja el az AP kódot. Szerintük az AP0123456 vagy AP01234567. Ti hogy adtátok meg?
Másnak sem tartalmaz felhasználhatósági érvénytartamot és sorszámot a SCREVO - DREHER24 wellness nyeremény?
A Henkel-Rossmann flakongyűjtő játékon aki elérte a 200 szavazatot kapott már értesítést a garantált ajándékról?