fitoska
Tegnap előtt 07.28-án jött meg a tálca Soproni sör.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 9376 oldal |
A dobozokat nem kell őrizgetni, hiszen beküldted nekik a fotót, náluk van.
Sziasztok! Soproni tálca sört mindenki megkapta már?
Az országzászlós Coca-Cola dobozokat meddig kell megőrizni? Elfelejtettem képernyőfotót készíteni,most meg már nem találom a leírást...
Az országzászlós Coca-Cola dobozokat meddig kell megőrizni? Elfelejtettem képernyőfotót készíteni,most meg már nem találom a leírást...
Igen. Pótnyertesként még nem utaltak.
Sziasztok! Mizo utalást más is vár még? Köszi😊
Köszi! Gondolom a héten megküldik, mert már 2-ától be lehet váltani karszalagra.
Még mi sem kaptunk Screvo Sziget jegyet.
Screvo Sziget jegyet már kiküldték valakinek?
Ha viszont első feltöltés, meg kell próbálni más böngészőben. Nekem 2 órája volt egy feltöltésem gond nélkül.
Visszavonom, sokadik frissítés után megjavult
Tudom. Ettől függetlenül sokszor így működik.
weber! Nincs korlátozva, és nem pénz visszatérítés csak nyereményjáték... Amúgy első és utolsó blokk lenne erre a játékra 

Akkor szokott ilyet csinálni, ha már töltöttél fel pályázatot ugyanarra a fiókra.
p&g Penny feltöltést próbálta ma már valaki? Elvileg ma még tart a játék, de nekem nem jelenik meg a blokk feltöltése rész
hát én szeretem ha korlátozzák a feltöltések számát, de ez az egy háztartás összesen 5 blokkot tölthet fel a két hónapos játék ideje alatt, úgy hogy jó pár márka részt vesz a promócióban... lett volna 15-20 pályázatra korlátozva.
az egy háztartás pedig csak nyertesség esetén derül ki ha bekérik a címet. Regisztrációnál megoldhatták volna, hogy azt is kérik.
az egy háztartás pedig csak nyertesség esetén derül ki ha bekérik a címet. Regisztrációnál megoldhatták volna, hogy azt is kérik.
A henkel nyereményjátéknál regisztrációkor nem is kell megadni lakcímet. Honnan tudják hogy 1 háztartáshoz tartoznak -e a blokkok?
Illetve az sem egyértelmű, hogy összesen 5 db pályázat küldhető-e be, vagy üzletspecifikusan 5?
Illetve az sem egyértelmű, hogy összesen 5 db pályázat küldhető-e be, vagy üzletspecifikusan 5?
VF
Köszi.
Köszi.
Aki nyert a Lidl Bravosszal az megkapta már az utalványt? Vagy visszajeleztek?Apukám nyert,kapott egy automatikus üzenetet és ennyi. Már több,mint 1 hónapja
Marcsika58: igen. A 3 db Carte d’Or Dessert jégkrém megvásárlását legfeljebb 3 db blokkal lehet igazolni.
Cartedor "Vásárolj pénzvisszatérítéssel " Három blokkon is szerepelhet
három termék vásárlása ?
három termék vásárlása ?