Sziasztok!
Valaki aki korábban játszott a hariboval, mi volt a tapasztalata, a beküldés után kb mennyi idővel küldték az ajándékot? Nekem sikerült az utolsó napon feladnom a vkódokat, remélem leszbelőle valami .
Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 1789 oldal |
A Fa-nál is meredek volt, hogy sokan karácsonyra szántuk az ajikat aztán még a Húsvétot is lekéste:(
Hát, így május végén még elég meredek kijelenteni, hogy lassan vége a nyárnak : )))
nekem is azt mondták ,hogy vissza hivnak holnap mert a májusi nyertes lista még a közjegyzőnél van március áprilisban nem nyertem a chappivel.Szerintem még az előző nyereményeket postázzák.
Minya!
Kiváncsian várom:)
Kiváncsian várom:)
Én is felhívtam őket és azt ígérték, hogy visszahívnak, hogy melyik havi sorsoláson nyertünk. Tényleg érdekes az egész.
Minya!
Annyit tudott segíteni a hölgy,hogy megnézte a nevem a nyertesek között és közölte,hogy sajnos nem nyertem,márciusban és áprilisban,de mondtam neki,hogy csak a májusira küldtem be pályázatokat.Arról még nem volt adat a nyilvántartásukban:( Érdekes,hogy hamarább postázzák a nyereményt,mint ahogy van róla hivatalos adat!
Annyit tudott segíteni a hölgy,hogy megnézte a nevem a nyertesek között és közölte,hogy sajnos nem nyertem,márciusban és áprilisban,de mondtam neki,hogy csak a májusira küldtem be pályázatokat.Arról még nem volt adat a nyilvántartásukban:( Érdekes,hogy hamarább postázzák a nyereményt,mint ahogy van róla hivatalos adat!
szednori, mi az áprilisi sorsoláson nem nyertünk csomagot.
sada!
Nekem azt mondták az információs vonalukon pénteken délután,hogy még a közjegyzőnél van a lista.Hivatkoztam én is a két beírásra,de a hölgy szerint az még az áprilisban kisorsolt nyeremény lehetett.Nem értem én sem!
Nekem azt mondták az információs vonalukon pénteken délután,hogy még a közjegyzőnél van a lista.Hivatkoztam én is a két beírásra,de a hölgy szerint az még az áprilisban kisorsolt nyeremény lehetett.Nem értem én sem!
Lassan vége a nyárnak, remélem azért még meleg lesz és tudjuk élvezni:):):)
Szabcsina, most válaszoltam:)
Szabcsina, most válaszoltam:)
Galeria
Én még nem, de szerintem senki sem!:(
Én még nem, de szerintem senki sem!:(
Sziasztok!
Algida ajándékot kapott már valaki?
Algida ajándékot kapott már valaki?
sada, jól emlékszel. törpi is és én is írtuk pénteken, hogy Chappi csomagot kaptunk.
Szabina05
Elvileg majd itt:
www.sioeckes.hu
Elvileg majd itt:
www.sioeckes.hu
szednori
Ez érdekes.
Múlt héten mintha vki azt írta volna, hogy ennek ellenére már meg is kapta.
Vagy rosszul emlékezem? :-/
Ez érdekes.
Múlt héten mintha vki azt írta volna, hogy ennek ellenére már meg is kapta.
Vagy rosszul emlékezem? :-/
a Sió nyerteseket meg lehet nézni valahol?
Chappi nyertesekről még nem tudnak tájékoztatni,most beszéltem velük teklefonon.Keddre vagy szerdára kaptak igéretet,délutánra hátha lesz belőle valami:)
szerintetek a coop henkel játékban részt lehet venni akkor is, ha az itteni coop még beütős, nem vonalkódos? (tehát nem írja ki, hogy mit veszel)
Kérdés volt, megkérdeztem, válaszoltak:
A HA játékban a náluk gyártott Coop fedőnevű fűszerek nem vesznek részt!
A HA játékban a náluk gyártott Coop fedőnevű fűszerek nem vesznek részt!