Sziasztok!
Kész vok az egésszel!:)
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget!
Pusza!
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 609 oldal |
Itt még mindig nem jön elö minden kép.:(
szia petimano!
sikerült megfejtened?
sikerült megfejtened?
sziasztok:)
Köszi.
Arra nem gondoltam, hogy ez egy valamikori történelmi személyiség neve.
Arra nem gondoltam, hogy ez egy valamikori történelmi személyiség neve.
Stendhal
Ha a google keresőbe beírod,h progresszív zenekar,rögtön az elsőnél megleled a választ
Ha a google keresőbe beírod,h progresszív zenekar,rögtön az elsőnél megleled a választ
Egyetlen kérdésem maradt. Ha valaki tud segítsen. Ki az a történelmi személy, aki modernizálta a XVII. század mezőgazdaságát, s akinek neve alatt egy progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Nem jutok vele dűlőre.
Előre is köszi.
Nem jutok vele dűlőre.
Előre is köszi.
zzaza!
küldtem e-mailben a válaszokat
küldtem e-mailben a válaszokat
én is elkészültem. :)
Kész vagyok az egésszel :)
Nekem is kellene egy kis segítség. :)
A magyar falvak, városok weboldalainak gyűjteménye.
Volt Jugoszláv tagállam ( kedvelt tengerparti üdülőhelyei : Kotor, Budva ) - mely mára önállóvá lett - utazási információinak oldala.
Van ilyen társastánc és webkereső is.
Olyan üzlet, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz.
A túrázók jól ismerik azt az útvonalat, mely a boldogság kék színét viseli?.
Meditációs ábra, amely színes nyíló virágra hasonlít.
Ki az a történelmi személy, aki modernizálta a XVII. század mezőgazdaságát, s akinek neve alatt egy progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Előre is köszi!
A magyar falvak, városok weboldalainak gyűjteménye.
Volt Jugoszláv tagállam ( kedvelt tengerparti üdülőhelyei : Kotor, Budva ) - mely mára önállóvá lett - utazási információinak oldala.
Van ilyen társastánc és webkereső is.
Olyan üzlet, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz.
A túrázók jól ismerik azt az útvonalat, mely a boldogság kék színét viseli?.
Meditációs ábra, amely színes nyíló virágra hasonlít.
Ki az a történelmi személy, aki modernizálta a XVII. század mezőgazdaságát, s akinek neve alatt egy progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Előre is köszi!
Sziasztok.
Nekem is megjöttek a képek, viszont semmilyen választ nem tudok. Aki tud valamit segitsen nekem mail-ben.
Nekem is megjöttek a képek, viszont semmilyen választ nem tudok. Aki tud valamit segitsen nekem mail-ben.
megjöttek a képek.lehet játszani!!! :))
a mai nap eddig egyetlen válaszra sem találtam meg a képeket. Ez nálatok is így van ?
oké dorati, szio :)
Nagyon rossz emlékeim lesznek erről a - mai napig orrán száján reklámozott - játákról. Az utolsó kérdéssort majd megfejtem valamikor, már nem is érdekel az egész.
Elmegyek a dolgomra, befizetem a csekkjeimet.
Remélem estig vmit csinálnak, vagy kiteszik a képeket, vagy teljesen új kérdéssort variálnak képekkel. :))
Elmegyek a dolgomra, befizetem a csekkjeimet.
Remélem estig vmit csinálnak, vagy kiteszik a képeket, vagy teljesen új kérdéssort variálnak képekkel. :))
mert tegnap is volt hiba, nermigaz? Én irtam meg nekik hehe poénosak mi? Lapnév höhö :D
én is irtam nekik egy szép mailt :)
Zotyesz!
A tegnapi választ miért tetted be?:|
A tegnapi választ miért tetted be?:|
Ezek szerint az én gépemben van a hiba, mert még mindig nincsenek képrészletek nálam.:(
A Kina fővárosa sem jön be, pedig arra csak egy válasz lehetséges.:((
A Kina fővárosa sem jön be, pedig arra csak egy válasz lehetséges.:((