Nem működik a freemail:(
nem tudom megnyitni a leveleket, sem írni, azonnal lefagy... őrület!
Aki vár tőlem választ, kérem várjon,remélem holnap már tudok írni!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 511 oldal |
krysztasz: BAT. Így a kecske is, káposzta is. :) Nem kell nézni a free új oldalát viszont bármelyik ingyenes levelezőből letölthetőek a levelek. Plusz írtó vírusallergiás, a gyanús mellékleteket is törli úgyhogy ezzel garantált a vírusmentesség. :)
ha help kell írj mailt ;)
monicaaa
köszi, akkor kipróbálom.
köszi, akkor kipróbálom.
krysztasz ez nem új címet jelent, marad a freemail, csak egy külső programmal kezeled, nem böngészőből, így nem függsz az oldalfrissítésektől, a netet csak küldés/fogadáskor használod :)
monicaaa
Köszi, de csak végszükség esetén köszönök el a freemailtől. Én mindig jól voltam vele, tényleg nem volt problémám, volt amikor olvastam, hogy nem ment, én lehet, hogy pont akkor nem használtam. :) Most újítottak, és nem tudom a leveleket olvasni. Más is jártígy?
Köszi, de csak végszükség esetén köszönök el a freemailtől. Én mindig jól voltam vele, tényleg nem volt problémám, volt amikor olvastam, hogy nem ment, én lehet, hogy pont akkor nem használtam. :) Most újítottak, és nem tudom a leveleket olvasni. Más is jártígy?
krysztasz: ajánlom neked a thunderbird nevű levelezőprogramot, ami ingyenes, és nem kell a freemail flash progijával problémázni. nem nehéz beállítani, és magyar nyelvű is van belőle: http://mozilla.fsf.hu/thunderbird.html
az új freemail nagyon rossz. :( Ti tudjátok használni? Eddig megúsztam, mert a startlapból léptem be, de mostmár hiába onnan, átvált az újra. Kattintok a levélre, hogy elolvassam, válaszolnék, erre percekig üres..., válaszolni nem tudok. :(
Igen, olvastam, de nekem beértek a pályázataim februárban úgyhogy nincs miért változtatnom. ;)
Reacska!
A visszaigazolás semmit nem jelent sajnos. Én márciusban 12pályázatot küldtem be neten, szépen azonnal visszaigazolták. Aztán április elején megkérdeztem a Garniertől, hogy mennyi érkezett be. A visszaigazolás ellenére 1db pályázatot kaptak meg.
A visszaigazolás semmit nem jelent sajnos. Én márciusban 12pályázatot küldtem be neten, szépen azonnal visszaigazolták. Aztán április elején megkérdeztem a Garniertől, hogy mennyi érkezett be. A visszaigazolás ellenére 1db pályázatot kaptak meg.
Valóban. :) Csak itt volt róla szó, ide írtam.
Ez akkor pozitív tapi... :) :))
Működik a Garnier regisztráció visszaigazolás. Most kaptam választ, kipróbáltam és láss csodát, valóban. :)
A férjem ma elment egy Toyota szalonba, hogy leadja a postán kapott regisztrációs lapot. A lap nyereményjátékon vesz részt, amin a fődíj egy hétvégére korlátlan használatú Auris. A lap leadásával ajándékot kapunk. Szombaton indult az akció, de mára már sajnos elfogyott az ajándék:(
Eltünt egy csomó fornetti pályázatom.:(A fornettinél állítják be sem érkezett , szerintem meg ők kutyulták el, mondtam neki hogy ha 1-2 pályázat eltünik a postán elfogadom, na de 24? :((
Viszont megtudtam, hogy a márciusi fődíj nyertesnek öszz-vissz 5 pályázata volt:) Van remény........................
Viszont megtudtam, hogy a márciusi fődíj nyertesnek öszz-vissz 5 pályázata volt:) Van remény........................
durva ez a hirtelen pont emelés főleg így,hogy hetente 10-15 pont gyűjthető. hosztesz akciónál kevéske vásárlással simán lehet kapni pólókat stb. Dove csomaghoz volt karkötő csomagolva,Sunsilkhez táska és elfogaható áruk volt termékekkel együtt.MOst meg igaz,kérdésekért cserébe úgy adják,mintha a fogukat húznák. szerintem már rég megbánták,hogy belekezdtek és így próbálják a tudomásunkra hozni:(
Akkor én még jól jártam. 2 napja vettem 300 pontért Delma pólót.
Akkor én még jól jártam. 2 napja vettem 300 pontért Delma pólót.
a Coccolino maci is 350-ről 700 pontra emelkedett :(
Pár napja még 320pont volt a mivin a Sunsilk retikül,most 800 pont.Pedig már csak 20 pont kellett volna:(