Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 319 oldal |
Radzsi megvan az infó?
sziasztok van infó az új promóról?
Radzsi a pall mall promó érdekelne engem is!
kedden fogok tudni bővebb infót.... Addig kitartás :)
Milyen promó lesz?
Már csak 10 nap és indul az újabb Pall Mall promóóóóóó :)
camel reg mail vkinek?
Most ismét keveredett a cigi a joghurttal. :)) Ma a Borároson egy új milky way-t osztogattak, tök fini volt. :))
Holnap az Oktogonon, BAH csomópontban, Móricz Zsigmondon, és egyéb nagy autó csomópontokban; reggel 8-11 és 15:30-18:30 között az új fajta Danon Activia krémtúrót osztjuk, persze amíg van mit :) Várunk benneteket szeretettel (és bocsi, hogy ebben a témakörben írtam, csak gondoltam Ti is megkóstolnátok) :))
Úgy hallottam, hogy a március végén induló promóban az ajándék hűtőtáska lesz.... Aztán meg ki tudja! :)
Végre ma kaptam az Intersparban termoszt, nagyon szupi,úgy örülök.
Én meg azt hallottam a pall mallos lányoktól, hogy március 15 után lesz egy megbeszélésük és március végén lesz újabb pall mall promó.Majd mailben tájékoztatnak,mikor és hol.
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=151
A Multi márc. 5.-én indul. Csütörtökön kapok címlistát, majd írok, hogy mikor hol leszek. Ha valaki belinkeli nekem a multis fórumot (béna vagyok és nem találtam... :( ), akkor írok majd oda is.
Nyíregyházán ma voltam a Spar-ban és minden elérhető volt! Igazán nagy tolongás nem volt, így könnyedén fordultam a cigivásárlás után a hölgy felé és kaptam meg az "ajándékot". Igazán meglepődtem, hogy elég volt csak két cigit vennem. :)
Radzsi
Sőt, van multis topic is, csak rég írtunk bele.
Sőt, van multis topic is, csak rég írtunk bele.
Szia Radzsi!
Engem érdekel a Multis kampány is!Mikortól indul, hol leszel stb?Írd meg légyszi!
Köszke
Engem érdekel a Multis kampány is!Mikortól indul, hol leszel stb?Írd meg légyszi!
Köszke
Radzsi: minket minden érdekel! :)
Nagyon szívesen! Örülök, hogy örülsz és hidd el, jó hogy siettél, mert utánad 2 percre már se termoszom, se táskám nem volt :)
A mai nappal vége ennek a kampánynak, de ajánlom én is figyelmetekbe a cigivel összecsomagolt öngyújtót. Nagyon szupi! :)
Amint tudok további infót, jelzem nektek! Multi is érdekel benneteket?
A mai nappal vége ennek a kampánynak, de ajánlom én is figyelmetekbe a cigivel összecsomagolt öngyújtót. Nagyon szupi! :)
Amint tudok további infót, jelzem nektek! Multi is érdekel benneteket?
Marty04 köszönöm a választ.