sada
Talán elég lesz, látod nem mindenki netezni megy! Bár a függőség, az függőség.
Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 20 oldal |
Akkor jó utat Nektek! :)
Engem nem érint, de aki utazik az nem netezni megy :)
Szombaton 8-kor.
Mikor indultok? Vasárnap?
zsike12
És elég gép ennyi netfüggőnek? :-/ :D
És elég gép ennyi netfüggőnek? :-/ :D
winner írtam:)
birka7
Az enyém még mindig átadó! Akár egy, kettő vagy négy fő részére is. :)
Az enyém még mindig átadó! Akár egy, kettő vagy négy fő részére is. :)
Sziasztok!
Nem lesz üres a fórum a jövő héten! Van internetezési lehetőség a szállodában!!!
Nem lesz üres a fórum a jövő héten! Van internetezési lehetőség a szállodában!!!
VAN VALAKINEK MÉG LEDO-S UTAZÁSA?? S.O.S
Köszi sada!
www.startutazas.hu/fx_fooldal/ledo/index.html
"A csoportos belépő előre történő jelentkezés esetén 3.900,-Ft/fő,
a helyszínen 18,-EUR egyénileg."
"A csoportos belépő előre történő jelentkezés esetén 3.900,-Ft/fő,
a helyszínen 18,-EUR egyénileg."
Ha nem sikerült befizetnünk a barlangkirándulás díját, a helyszínen milyen pénznemben fizethetünk és mennyibe kerül egy belépő?
Üdvözlök minden kedves nyertest!
Igyekszem ezen a fórumon keresztül is válaszolni felmerülő kérdéseikre. Kérem, aki nem jelentkezett vissza mobil elérhetőséggel, SOS tegye ezt meg a riba.orsolya@vilaglato.hu címen, illetve a 881-7430-as (irodai)telefonszámon. Sajnos néhány emailcímről (pl citromail) hibaüzetetet kapok vissza, így a részvételi jegyet sem tudom elküldeni, és mobilszám hiányában nincs kapcsolatfelvételi lehetőség. Átruházott, átruházandó (eladó..) nyeremények ügyében is SOS várom a hiányzó neveket!!
Meg nem jelenés esetén nincs lehetőség a nyeremény egyéb módon történő beváltására.
Plusz infó: buszos helyekkel kapcsolatos kéréseiket jeleztük az utaslistán, de ez nem garantált, a kérések teljesítése érkezési sorrenben történik!
Köszönettel
Riba Orsolya
Igyekszem ezen a fórumon keresztül is válaszolni felmerülő kérdéseikre. Kérem, aki nem jelentkezett vissza mobil elérhetőséggel, SOS tegye ezt meg a riba.orsolya@vilaglato.hu címen, illetve a 881-7430-as (irodai)telefonszámon. Sajnos néhány emailcímről (pl citromail) hibaüzetetet kapok vissza, így a részvételi jegyet sem tudom elküldeni, és mobilszám hiányában nincs kapcsolatfelvételi lehetőség. Átruházott, átruházandó (eladó..) nyeremények ügyében is SOS várom a hiányzó neveket!!
Meg nem jelenés esetén nincs lehetőség a nyeremény egyéb módon történő beváltására.
Plusz infó: buszos helyekkel kapcsolatos kéréseiket jeleztük az utaslistán, de ez nem garantált, a kérések teljesítése érkezési sorrenben történik!
Köszönettel
Riba Orsolya
Sziasztok!
Beszéltem Riba Orsolyával telefonon.Valószínű mindenki a Hotel Delfinben lesz .
Beszéltem Riba Orsolyával telefonon.Valószínű mindenki a Hotel Delfinben lesz .
lehet hogy a freemailel van valami mert más sem kapta meg a levelet amit küldtem bocs. Én is Hotel Delfin
Nekem is megjött az email a freemailes címemre, Hotel Delfin szintén, de Évika levele még mindig nem jött meg én azt gondoltam hogy a citromail sokkal megbízhatóbb.
Nekem most jött meg az e-mail.
Hotel Delfin van benne.
Akkor elosztották a szállodát?
Hotel Delfin van benne.
Akkor elosztották a szállodát?
evelin57 továbbitottam a levelet amit a Riba Orsolya küldőtt az mail címedre. Siófokon száll még fel valaki ha igen hogy jut el a Agip kúthoz ?