ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 17 oldal |
Furcsa, soha nem gondoltam rá, hogy ilyen itt is történhet:(
Én igen. Ildi vigasztalt is akkor. Őt kevesebben ismerték a legrégebbi fórumosok egyike volt, szűkebb körben tudtunk róla, szerintem a fórumra nem is került ki. Ő is fiatal volt. 2 lányka maradt utána.
Ha becsukom a szemem látom Ildit, csilingel a nevetése a fülemben. Ha levágták volna a fél kezem nem fájna ennyire. Fél kézzel lehet ÉLNI.
Ha becsukom a szemem látom Ildit, csilingel a nevetése a fülemben. Ha levágták volna a fél kezem nem fájna ennyire. Fél kézzel lehet ÉLNI.
Csak most jutottam a géphez.
Őszinte részvétem a családjának.
Őszinte részvétem a családjának.
Megdöbbentett és lesúlytott a hír,hogy elvesztettünk 1 kedves fórumos társat,(családtagot). :|
Most jöttem a wemnyereményre,nem értettem mi ez a topik,azt hittem élménybeszámoló a török utazásról.
Aztán.... a sok hozzászólásból már rosszat sejtettem,a napokban gondoltam rá,mikor Paint is hiányolta,de tudtam még törökben van, azért nem írt mostanában. Sajnos már ezután sem fog. :(
Személyesen is ismertem, az elsők között vele cseréltem,nagyon kedves,aranyos segítőkész volt mindenben,és mosolygós,vidám.
A tőled kapott,cserélt relikviák,mindíg emlékeztetni fognak rád!
Megnéztem az iwiwen is utoljára,és megdöbbenve láttam még nálam is fiatalabb volt. A párját is "ismertem" párszor találkoztunk,aranyosak voltak mind 2-en. Őszinte részvétem a családjának,és a kisfiának! Próbálják vhogy túlélni, e nehéz napokat. :((
Ildicc,nyugodj békében!
Most jöttem a wemnyereményre,nem értettem mi ez a topik,azt hittem élménybeszámoló a török utazásról.
Aztán.... a sok hozzászólásból már rosszat sejtettem,a napokban gondoltam rá,mikor Paint is hiányolta,de tudtam még törökben van, azért nem írt mostanában. Sajnos már ezután sem fog. :(
Személyesen is ismertem, az elsők között vele cseréltem,nagyon kedves,aranyos segítőkész volt mindenben,és mosolygós,vidám.
A tőled kapott,cserélt relikviák,mindíg emlékeztetni fognak rád!
Megnéztem az iwiwen is utoljára,és megdöbbenve láttam még nálam is fiatalabb volt. A párját is "ismertem" párszor találkoztunk,aranyosak voltak mind 2-en. Őszinte részvétem a családjának,és a kisfiának! Próbálják vhogy túlélni, e nehéz napokat. :((
Ildicc,nyugodj békében!
Bár mi is csak e-mailben, cserék kapcsán találkoztunk, de megdöbbentett engem is hír. Ilyen fiatalon az ember nem számít még erre. Részvétem a családjának, és közeli barátainak!
Szerencses vagyok, ismerhettem szemelyesen.
Olyan fiatal volt.
Nagyon sajnalom.
Egy szam amirol ezentul O is esezmbe jut:
http://www.youtube.com/watch?v=t3rluBFlkhM
Reszvetem a csaladnak.
Pityergek, pityergek... :(
Olyan fiatal volt.
Nagyon sajnalom.
Egy szam amirol ezentul O is esezmbe jut:
http://www.youtube.com/watch?v=t3rluBFlkhM
Reszvetem a csaladnak.
Pityergek, pityergek... :(
Isten Nyugosztalja Őt !
Őszinte részvétem.
Most jöttem a géphez és még a könnyeim is eleredtek. Még így, ismeretlenül is. Együttérzésem a családnak.
Ma indultam dolgozni de vissza kellett jönnöm vmiért... gondoltam hát ma nem lesz szerencsém...
Azt hittem a legnagyobb lelki megpróbáltatásom az lesz, hogy a coop-ban a füstlit nem 169-ért a thibot meg nem 299-ért akarták adni.
Elég elviselhető hangulaban voltam amikor Galéria :) hívott.
... gondoltam vki nagyot nyert!!!!! Vagy vmi más jó dolog.... vagy csak úgy mizu?
Hát döbbenet.... egész nap nem találtam magamat....
Az utolsó mozzanat ildiccel:
A szigeten talált egy saturn nyakbaakit amelyet cseréltünk egy mágnesra, nagy nevetgélésbe kezdett amikor észrevette a laptopomat aznap egy rongyszatyorba tettem... amúgy a pall mall tatyiba hordom.
Mondta nevetve jó kis laptoptartó táskád van.
ildicc Te voltál az egyik kedvencem, és az első ember akivel cseréltem...
szerettem a vidámságod erőt adott, néha voltál csak morci... jó volt Rád nézni, Veled beszélgetni mint ember, mint nő, mint barátnő... számomra csodálatos voltál.... mindig mosolyogtam ha a mhelyed közelében jártam... szerettem hozzád járni cserélni az irodátokban vihorászni...
Nagyon-nagyon fogsz hiányozni.... és ami Tőled van.... ajándék, csere... v. bármi mind elteszem emlékbe.
István nem tudom miért is a jó embereket bünteti a sors. De sok erőt Neked.
(A csere bőrfotelt sem tudta sokáig élvezni szegény...)
Azt hittem a legnagyobb lelki megpróbáltatásom az lesz, hogy a coop-ban a füstlit nem 169-ért a thibot meg nem 299-ért akarták adni.
Elég elviselhető hangulaban voltam amikor Galéria :) hívott.
... gondoltam vki nagyot nyert!!!!! Vagy vmi más jó dolog.... vagy csak úgy mizu?
Hát döbbenet.... egész nap nem találtam magamat....
Az utolsó mozzanat ildiccel:
A szigeten talált egy saturn nyakbaakit amelyet cseréltünk egy mágnesra, nagy nevetgélésbe kezdett amikor észrevette a laptopomat aznap egy rongyszatyorba tettem... amúgy a pall mall tatyiba hordom.
Mondta nevetve jó kis laptoptartó táskád van.
ildicc Te voltál az egyik kedvencem, és az első ember akivel cseréltem...
szerettem a vidámságod erőt adott, néha voltál csak morci... jó volt Rád nézni, Veled beszélgetni mint ember, mint nő, mint barátnő... számomra csodálatos voltál.... mindig mosolyogtam ha a mhelyed közelében jártam... szerettem hozzád járni cserélni az irodátokban vihorászni...
Nagyon-nagyon fogsz hiányozni.... és ami Tőled van.... ajándék, csere... v. bármi mind elteszem emlékbe.
István nem tudom miért is a jó embereket bünteti a sors. De sok erőt Neked.
(A csere bőrfotelt sem tudta sokáig élvezni szegény...)
részvétem bár személyesen nem ismertem de most meggyújtottam egy mécsest én is!
Őszinte részvétem.
"Amíg őrzöl valakit a szívedben addig nem veszíted el soha!"
"Amíg őrzöl valakit a szívedben addig nem veszíted el soha!"
Szavak nincsenek erre...
Részvétem
Részvétem
Borzasztó!!!! :(( Részvétem...
Nem tudom mit lehet mondani ilyenkor. Őszinte részvétem...
Mi is cseréltünk, személyesen is találkoztunk. Vidám, kedves, mosolygós volt. Nekem így marad meg ildicc az emlékemben .
Mi is cseréltünk, személyesen is találkoztunk. Vidám, kedves, mosolygós volt. Nekem így marad meg ildicc az emlékemben .
Őszinte részvétem.
A hozzátartózóknak sok erőt és kitartást a folytatáshoz.
A hozzátartózóknak sok erőt és kitartást a folytatáshoz.
Először nem értettem a fórumtéma apropóját.
Aztán a hozzászólók nagy számát.
Aztán végigolvastam...
Nagyon sajnálom, és részvétem a családnak...
Bár személyesen nem ismertem, de e-mail-t többször váltottunk, és én is izgultam, amikor a tv-ben szerepelt... Nyugodj békében ildicc...
Aztán a hozzászólók nagy számát.
Aztán végigolvastam...
Nagyon sajnálom, és részvétem a családnak...
Bár személyesen nem ismertem, de e-mail-t többször váltottunk, és én is izgultam, amikor a tv-ben szerepelt... Nyugodj békében ildicc...
Elégett a gyertyám!
Isten Veled Ildicc!!
Isten Veled Ildicc!!
Kialudt a gyertyám.
Hiányozni fogsz ildicc. Legyen békés utad!
Hiányozni fogsz ildicc. Legyen békés utad!
Hihetetlen...:(
Őszinte részvétem!
Őszinte részvétem!