A mai napig lehet forgalomba hozni, de még nagyon-nagyon sokáig fogyasztható.
https://portal.nebih.gov.hu/-/hianypotlo-lejarati
-utmutatot-allitott-ossze-a-nebih
(különösen figyelmedbe ajánlom a cikk végén a táblázatot)
A forgalombahozatal ideje nem azonos azzal, mikortól romlott a termék.
Ez ugyanúgy UHT, mint a tej.
Péntek, és ma mind megiszod?

Hihetetlen áron találtam ma Mizo-koffeint. Mai dátummal jár le.
Hívtam a vezetőt, elviszem, ha kettesével blokkolják /szerencsére nem kell egy perceket várni!/.
Egy kollégáját beültette az egyik pénztárba és el voltunk egy darabig...
...és végre!!!! Az unilever is megfogadta a tanácsot, és kér nav kódot, és így egymás után lehet blokkolni. De látom, hogy azért ők is emelgetik a vásárlási limitet.
jojo: Te minden nyereményedet beírod?
Ott lesz majd a nyerteslista ahol látni azokat a játékosokat akik az ilyen típusú játékokra szakosodnak.
Én csak remélni tudom, asszony és lányneveket ugyanattól a személytől nem fogunk látni. Mert akkor szólva lesz a lebonyolítónak.
De megfogadják a tanácsokat beállítottak egy vásárlási limitet. Ha alacsonyat is 599.
Meg a coop esetében kivették a szeletest.
(jojo: amúgy 6án éjszaka elindultunk egy spar/omvbe nem amelyik a közelben van mert azon az utcán még nappal se megyek végig szívesen, egy másikba.
Vettünk 2 pályázatot abból 1 nyert. Fél4kor.
Lehet még 1-2 pályit veszünk a 30 000s spar kártyából amit fogalmam sincs mivel nyertünk, aztán nekünk elég ennyi.
jojo most te jössz, te nyertél???

Akkor írd már be.)
Tudom most megint bunkó, szemétláda prosztó és társai voltam, de tudod mit? Ebben a fene nagy liberalizmus gyakorlásban ami az elfogadásra buzdít, fogadd el.
Regi szep idok En is nyertem potnyerteskent egy Mediast
sada
A BMW mellett 23db 100 ezres Mediamarkt kartyat es rengeteg bogret + csokival sorsoltak Tegi szep idok kb 5 eve Annyira kene egy ipanema papucs hideg v mar de akkor is!😂😉
SzerencsésFlótás
Csak a pontosság kedvéért:
Azok nagyobb, országos játékok voltak, nem áruházlánchoz kötöttek.
És 2 külön játék.
Most a nyeremények összértéke 2.800.000 Ft.
A Sparos játékban máskor is uez volt a nyeremény.
A BMW mellett nem voltak kisebb nyeremények: 1 vki nyert, a többi csak hízott.
Az utalványos játékban is csak 49 nyertes volt (csoki v. utalvány).
FlyGuy 2022-10-08 :: 10:27
jojo
Te se írtad be még életedben egyik Milka játékban se, hogy nyertél, pedig mindig ott voltál a nyerteslistán több névvel is.
Nem régen még BMW volt a főnyeremény meg 100 ezerforintos Mediamarkt kártyák ne nevezzük már csábítónak a jelenlegi 10 ezerforintokat. Tudom " aki a kicsit nem becsüli" de nem vagyok nagyképű ha azt írom engem ez nem érint

Csábító a Spár -Milka játék ,de nem nagyon írogatnak a Nyeretesek a Fórumra ? ??
Sziasztok a Csiki Sör facebook oldalán kirakták képpel és névvel az autó nyertesét.Így kellene a többi nagyobb cégnek is nem de?
A Maxxon sorsol ezerrel...Jönnek az értesítők.
A Nádudvari a tegnapelőtt feltöltött 4 blokkomat tegnap már jóvá is írta! Látom a beírásokból, nem mindenkinél ilyen gyorsak, de nekem úgy látszik szerencsém van velük, mert eddig max. két hetet kellett várnom a jóváírásokra, pedig már 40 blokkot feltöltöttem a játék kezdete óta!
Szerintem eddig a legjobb játékoldal a Mizo rudié.
Nyugtaszámos, egyszerű feltöltés, kiválasztod mit szeretnél nyerni és küldés után kéri a blokk képét, ha nyertél. De csak akkor.
Mert nem csak az idegesítő, ha gratulálnak a semmihez /feltöltés, regisztráció/, hanem az is, ha eleve kéri a blokk képét feltöltéskor.
Fölösleges macera, mert elég lenne csupán a nyertes nyugta fotóját bekérni. Mondom: szerintem.
Bár mostanában Fortuna nem nagyon figyel rám,de a Maxxon ma már vissza is igazolta a tegnapi Palmolive elektronikus számlámat,amit tegnap este 8 körül küldtem el hitelesítésre!
Nekem ez nagyon pozitív! Köszönöm!
A Bosch Unlimited 7 vezeték nélküli porszívót Finish-el
vasárnap este (9.18)nyertem és ma már (9.20.) ki is szállították
Szuper szervezés!
Köszönöm kedves Finish Csapata

Beírtam a negatívba ,hogy nem tudtam a második Aldi Riomaré blokkomat feltölteni mert egy percen belül lettek vásárolva
Most azt is beírom,hogy a Maxxon gyorsan és pozitívan reagált bár a NAV kód v Nyugtaszám alkalmazása nem került még szóba de hát majd az is lesz . Mindenesetre feltöltésre került . Napit,hetit nem nyertem de amúgy is a fődíra hajtok. Fortuna! Figyelsz Te egyáltalán?
Péntek köszönöm szépen

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások