FlyGuy 2022-10-08 :: 10:27
jojo
Te se írtad be még életedben egyik Milka játékban se, hogy nyertél, pedig mindig ott voltál a nyerteslistán több névvel is.
Nem régen még BMW volt a főnyeremény meg 100 ezerforintos Mediamarkt kártyák ne nevezzük már csábítónak a jelenlegi 10 ezerforintokat. Tudom " aki a kicsit nem becsüli" de nem vagyok nagyképű ha azt írom engem ez nem érint

Csábító a Spár -Milka játék ,de nem nagyon írogatnak a Nyeretesek a Fórumra ? ??
Sziasztok a Csiki Sör facebook oldalán kirakták képpel és névvel az autó nyertesét.Így kellene a többi nagyobb cégnek is nem de?
A Maxxon sorsol ezerrel...Jönnek az értesítők.
A Nádudvari a tegnapelőtt feltöltött 4 blokkomat tegnap már jóvá is írta! Látom a beírásokból, nem mindenkinél ilyen gyorsak, de nekem úgy látszik szerencsém van velük, mert eddig max. két hetet kellett várnom a jóváírásokra, pedig már 40 blokkot feltöltöttem a játék kezdete óta!
Szerintem eddig a legjobb játékoldal a Mizo rudié.
Nyugtaszámos, egyszerű feltöltés, kiválasztod mit szeretnél nyerni és küldés után kéri a blokk képét, ha nyertél. De csak akkor.
Mert nem csak az idegesítő, ha gratulálnak a semmihez /feltöltés, regisztráció/, hanem az is, ha eleve kéri a blokk képét feltöltéskor.
Fölösleges macera, mert elég lenne csupán a nyertes nyugta fotóját bekérni. Mondom: szerintem.
Bár mostanában Fortuna nem nagyon figyel rám,de a Maxxon ma már vissza is igazolta a tegnapi Palmolive elektronikus számlámat,amit tegnap este 8 körül küldtem el hitelesítésre!
Nekem ez nagyon pozitív! Köszönöm!
A Bosch Unlimited 7 vezeték nélküli porszívót Finish-el
vasárnap este (9.18)nyertem és ma már (9.20.) ki is szállították
Szuper szervezés!
Köszönöm kedves Finish Csapata

Beírtam a negatívba ,hogy nem tudtam a második Aldi Riomaré blokkomat feltölteni mert egy percen belül lettek vásárolva
Most azt is beírom,hogy a Maxxon gyorsan és pozitívan reagált bár a NAV kód v Nyugtaszám alkalmazása nem került még szóba de hát majd az is lesz . Mindenesetre feltöltésre került . Napit,hetit nem nyertem de amúgy is a fődíra hajtok. Fortuna! Figyelsz Te egyáltalán?
Péntek köszönöm szépen

Jönnek a Nivea strandtáskák is, a többi után.
Aranyoskicsi!
wilkinson.style
Péntek
Ez szuper, hátha sikerül

Azt megkérdezhetem, hogy hol lehet ezt látni? Köszönöm szépen

Szerintem a Wilkinson-nal minden elfogadott pályázat kell, hogy nyerjen, mert 250 nyeremény van és 189 pályázat.
Sok szerencsét!
Nádudvari ma jóváírta a 08.15. után feltöltött blokkjaimat

(Most beszélt Pity velük hívogatják az összes (20) nyertest, mindenki 0st kapott.)
Lidl-Henkel problémát nekünk megoldották, már rátették az 50 000t.
Nézze meg mindenki aki nyert, mert 2 nyertesnek 0s lett, lehet a többi is.
Vágási Feri
Ez számomra abszolút pozitív. Végre egy cég, aki lelkiismeretesen végzi munkáját. Többi is követhetné példájukat!

Reáltól e-mail ,mehetek átvenni a vászontáskát

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások