Kidobott a nyilak nincs kapcsolattal, azóta be sem tudok lépni!Pedig most kezdtem volna játszani!!!:((
Mit tudok tenni???Semmit???
Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 50 oldal |
jó sok új kérdés van megint :)
Ugye?:) Én a héten szabadságoltam magam a kattintgatás alól, az alátétek nekem nem érnek ennyit...
köszi a választ :)
Cirbolya
Jól tippelsz, igen, ő az !
Jól tippelsz, igen, ő az !
stellarx
Nem akarok nevet írni, kivel van a baj! Szerintem aki gyakran játszik, annak biztos horogra akad XY játékos. Hamar rá lehet jönni, hogy ő a "kakukktojás":-)))
Az rendben van, hogy Magic nyerni akar, de ha vele játszol, mint ellenfél nagyon korrektül játszik. Vagy végigjátssza a fordulót, vagy kilép, ha kell, mint a többiek. Ha pedig sok időt tölt a játékkal, meg is érdemli a győzelmet!
Nem akarok nevet írni, kivel van a baj! Szerintem aki gyakran játszik, annak biztos horogra akad XY játékos. Hamar rá lehet jönni, hogy ő a "kakukktojás":-)))
Az rendben van, hogy Magic nyerni akar, de ha vele játszol, mint ellenfél nagyon korrektül játszik. Vagy végigjátssza a fordulót, vagy kilép, ha kell, mint a többiek. Ha pedig sok időt tölt a játékkal, meg is érdemli a győzelmet!
Saját tapasztalatból kiindulva amunyira tippelek.;)
judytot:
Konkrétan melyik játékosokkal van gondod? Magic meg szerintem nyerni akar, eddig mindig az első helyen állt a ranglétrán.
Konkrétan melyik játékosokkal van gondod? Magic meg szerintem nyerni akar, eddig mindig az első helyen állt a ranglétrán.
hát én mikor megláttam mennyi kell játszani inkább arébb mentem hagyva türelmet annak aki játszik.
( kerestem csalo progit, hasonlit a játék egy másikra, ott van, de az eredméníy maradjon az én titkom...)
( kerestem csalo progit, hasonlit a játék egy másikra, ott van, de az eredméníy maradjon az én titkom...)
wiikkii
Köszi Neked is a válaszod és egyetértésed! Ezek szerint sokunknak egyértelmű, kiről is van szó! Bár egész nap, ill. éjjel-nappal nincs időm játszani, de néhányszor birkatürelemmel végigjátszottam 1-1 fordulót 30 mp-eket várva. Szerintem is az a célja XY-nak, hogy kilépésre kényszerítse az ellenfelet és akkor talán több sikerélménye van, ha órákig gondolkozhat, mi is a helyes válasz!:-)))
Jó játékot Neked is!
Köszi Neked is a válaszod és egyetértésed! Ezek szerint sokunknak egyértelmű, kiről is van szó! Bár egész nap, ill. éjjel-nappal nincs időm játszani, de néhányszor birkatürelemmel végigjátszottam 1-1 fordulót 30 mp-eket várva. Szerintem is az a célja XY-nak, hogy kilépésre kényszerítse az ellenfelet és akkor talán több sikerélménye van, ha órákig gondolkozhat, mi is a helyes válasz!:-)))
Jó játékot Neked is!
farkaskrisz, zsanett 25
Köszönöm a levelemre való gyors reagálásotokat és az egyetértéseteket!
Az érintettől elnézést a személyeskedésért, de Magic, az eddigi abszolút csúcstartó nagyon sportszerűen játszik, vele kapcsolatban nem tapasztaltam az előző levelemben leírt, mindenáron nyerni akarás tüneteit.:-))).
További jó játékot Nektek!
Köszönöm a levelemre való gyors reagálásotokat és az egyetértéseteket!
Az érintettől elnézést a személyeskedésért, de Magic, az eddigi abszolút csúcstartó nagyon sportszerűen játszik, vele kapcsolatban nem tapasztaltam az előző levelemben leírt, mindenáron nyerni akarás tüneteit.:-))).
További jó játékot Nektek!
judytot
Egyetértek veled.Már engem is nagyon idegesít.Szerintem csak azért van az első 10-ben,mert sokan kilépnek,ha meglátják a nevét(én is).Biztos vagyok benne,hogy nem forumos,mert ilyet közülünk senki nem csinál.
Egyetértek veled.Már engem is nagyon idegesít.Szerintem csak azért van az első 10-ben,mert sokan kilépnek,ha meglátják a nevét(én is).Biztos vagyok benne,hogy nem forumos,mert ilyet közülünk senki nem csinál.
judytot
én ezért játszottam a számítógéppel. Ő tuti nem huzza az időt:)
én ezért játszottam a számítógéppel. Ő tuti nem huzza az időt:)
Egyetértek!
Sziasztok játékostársak! Nagyon szeretek játszani / és nyerni is :-)) /, de csak a játékszabályokat betartva. Nem szimpi, hogy egyes játékosok / akinek nem inge, ne vegye magára! / úgy akarnak érvényesülni, hogy időt húzva, a párbajozó ellenfél idejét rabolva szándékosan nem válaszolnak 30 mp-ig, sőt 30 mp-ig kérdést sem tud választani. Ha nem akar velem játszani, lépjen ki ő! Veszíteni is tudni kell. Az a meglepő, hogy ezt a játékstílust olyan játékosnál tapasztaltam, aki jelenleg az első 10 helyezett között van. Ha ennyire nem megy a válaszadás, hogy jutott a ranglétrán az első 10 közé??? Sikeres, de "sportszerű" játékot kívánok mindenkinek!
mik nincsenek:)
amúgy szerintetek egyszerre hozzák ki?
amúgy szerintetek egyszerre hozzák ki?
Én is azt hittem, hogy nincs térerő, és fel-alá járkáltam a lakásban :))
Akkor nem az én telommal van a baj,megnyugodtam. Mind a kétszer autóban hívott,meg kellett állnia a férjemnek,mert nem hallottam mit mondanak a telóba.
köszi:)
múltkor tök halkan beszélt a nőci aki felhívott
múltkor tök halkan beszélt a nőci aki felhívott
Igen fel,hívtak az első és második hét után is.