Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 2337 oldal |
Tamaas9696, mely idöszakokra felhasználható és mennyibe kerül?
Sziasztok!
Eladó 2 db jegy a Kiscsillag 2026.07.30-ai Budapest Parkos koncertjére! A jegyek a küzdőtérre szólnak! 14.000 Ft a két jegy!
Eladó 2 db jegy a Kiscsillag 2026.07.30-ai Budapest Parkos koncertjére! A jegyek a küzdőtérre szólnak! 14.000 Ft a két jegy!
Eladó Debrecen Aquaticumba 4 éj/4fő, félpanziós ellátás, program használat ajándék utalvány.
swarovski 200.000 Ft utalvány eladó
Eladó:
- Kenwood kézi mixer 450 W-os, fekete garanciával
- Tefal botmixer (nestlé)
- Pepsi baseball sapka
- 5000 Ft-os bookline utalvány.
Minden új, bp-i átadás megoldható. Utalványt is elfogadok.
- Kenwood kézi mixer 450 W-os, fekete garanciával
- Tefal botmixer (nestlé)
- Pepsi baseball sapka
- 5000 Ft-os bookline utalvány.
Minden új, bp-i átadás megoldható. Utalványt is elfogadok.
15.000ft értékü Decathlon utalványt cserélnék, Wolt,Spar,Tesco utalványra
Eladó CBA utavány egyenlőre az utolsó
50000 értékben 2028 év vége a lejárat 1000.- os címletekben.
Csere is érdekel spar lidl tesco coop utikra leginkább...
Vagy mid lenne???
50000 értékben 2028 év vége a lejárat 1000.- os címletekben.
Csere is érdekel spar lidl tesco coop utikra leginkább...
Vagy mid lenne???
Most kaptam az infót, a 3-as kapunál, ahová az F1-es buszok mennek NINCS klasszikus forgóajtós beléptetőkapu, mint pl. a focistadionoknál.(Tavaly sem volt, tavaly voltam a Hungaroringen.)
Ott emberek csippantották a tiketteket, de nem kértek személyit, még a belépők nevére sem kérdeztek rá.
Ott emberek csippantották a tiketteket, de nem kértek személyit, még a belépők nevére sem kérdeztek rá.
Igen, de bárki nyerhetett a sörrel. Egy 10 éves gyerek is.
Nem kértek senkitől személyit e-mail-ben, hogy ellenőrizzék, hogy tényleg nagykorú-e...
Túl lett szabályozva ez a móka, illetve ha már szigorú szabályok voltak, ezt nem ellenőrizték.
Na mindegy, már tudjuk, hogy jövőre (is) bárki bemehet a jegyekkel.
Nem kértek senkitől személyit e-mail-ben, hogy ellenőrizzék, hogy tényleg nagykorú-e...
Túl lett szabályozva ez a móka, illetve ha már szigorú szabályok voltak, ezt nem ellenőrizték.
Na mindegy, már tudjuk, hogy jövőre (is) bárki bemehet a jegyekkel.
A 18 éves életkor kontroll azért volt, mert ez alkoholos játék.
A beléptetéshez semmiköze.
A beléptetéshez semmiköze.
Egyrészt azzal, hogy ragaszkodtak ahhoz, hogy meg kell adni neveket (nyertes + 1 fő), másrészt a 18 év feletti kitétellel.
Ha már valaki nyert jegyet, hadd csináljon már vele azt, amit akar.
Ha nem tud (vagy nem akar bemenni), akkor hadd adja már oda az onokának, a kollégának, a szomszédnak...
Arról nem is szólva, hogy azt sem ellenőrizték, hogy a nyertes valóban 18 év feletti-e. Nyerhetett egy 12 éves is, a regisztrációnál beír valami kamu dátumot és kész. Úgy, mint a felnőtt tartalmas oldalaknál. Bepipálja, hogy 18 év feletti, aztán nézi a Michelle Wild filmeket.
Na mindegy.
Ha már valaki nyert jegyet, hadd csináljon már vele azt, amit akar.
Ha nem tud (vagy nem akar bemenni), akkor hadd adja már oda az onokának, a kollégának, a szomszédnak...
Arról nem is szólva, hogy azt sem ellenőrizték, hogy a nyertes valóban 18 év feletti-e. Nyerhetett egy 12 éves is, a regisztrációnál beír valami kamu dátumot és kész. Úgy, mint a felnőtt tartalmas oldalaknál. Bepipálja, hogy 18 év feletti, aztán nézi a Michelle Wild filmeket.
Na mindegy.
Akkor ez eldőlt...
Csak a Heineken kavarta a ....t.
Csak a Heineken kavarta a ....t.
Nincsenek csippantós emberek, a kapuleolvasónál odatetted a QR kódot és zöld lett, kinyílt a kapu, ennyi.
Szerintem a csippantós embereknél a kütyüjükön az jelenik meg, h érvényes-e a jegy v. sem. Osztán kalap-kabát.
Jó lenne tudni, hogy vajon a csippantós embereknél a kütyüjükön megjelenik-e esetleg az, hogy a jegy névre szól (és persze az is, hogy kinek a nevére)...
Ha nem, akkor az megy be, aki akar.
Ha igen, akkor az is előfordulhat, hogy a káoszban/tömegben nem foglalkoznak vele, hogy elkérjék a személyit, érvényes a jegy, mehetsz, halllllllladjunk!
Ezt meg lehetett volna esetleg kérdezni a csippantós embertől (olyasvalakinek, aki nem kockáztat semmit, mert a saját jogán megy be), persze utólag már nem megoldható...
Ha nem, akkor az megy be, aki akar.
Ha igen, akkor az is előfordulhat, hogy a káoszban/tömegben nem foglalkoznak vele, hogy elkérjék a személyit, érvényes a jegy, mehetsz, halllllllladjunk!
Ezt meg lehetett volna esetleg kérdezni a csippantós embertől (olyasvalakinek, aki nem kockáztat semmit, mert a saját jogán megy be), persze utólag már nem megoldható...
F1-Heineken
Saját nyereményjegyeinkkel jöttünk be, de nem kértek személyit, nem ellenőrizték valóban én vagyok-e.
Saját nyereményjegyeinkkel jöttünk be, de nem kértek személyit, nem ellenőrizték valóban én vagyok-e.
Én úgy gondolom(!), hogy nem foglalkoznak a nevekkel.
Van érvényes jegye v nincs? Ennyi.
(Legfeljebb a ténylegesen belépő nevét rögzítik.)
Utólag azért beírhatnátok a tapasztalatokat, a jövőre tekintettel.
Van érvényes jegye v nincs? Ennyi.
(Legfeljebb a ténylegesen belépő nevét rögzítik.)
Utólag azért beírhatnátok a tapasztalatokat, a jövőre tekintettel.
Az exnejemtől nem kértek személyit, igaz, ő Tesco-facebook nyertes volt, tehát nem klasszikus Heineken játékos...
Bár azt a nyereményt is a Heineken ajánlotta fel és meg kellett adni a belépő személyek adatait.
Bár azt a nyereményt is a Heineken ajánlotta fel és meg kellett adni a belépő személyek adatait.
Én talán csak azért tartom elképzelhetőnek, hogy kérnek a Heinekenesnél, mert ott feltétel volt a 18 év betöltése (nyilván az alkohol miatt). De lehet csak próbálták bevédeni magukat. Pár éve még volt valami videós bejelentkeztetésük is a nyertesek részéről, hogy elkerüljék azt, hogy fiatalkorú játsszon.
Eladó egy Nintendo Switch - Neon Blue + Neon Red Joy-Con, 95.000 Ft.