Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 2321 oldal |
Eladó fél éves RTL + prémium előfizetés 1500 Ft
Sziasztok! Éjfélig érvényes sweet tv előfizetésem van szívesen odaadnám akinek szükséges. Sajnos most jutott eszembe,hogy az még megvan..
Elkelt a jegy.hu utalvány. 😊
Sziasztok!
Keresek Mediamarkt, H&M és hasonló utikat. (esetleg wizzair)
Keresek Mediamarkt, H&M és hasonló utikat. (esetleg wizzair)
Sziasztok!
Van két jegyem a Harry Potter kiállításra, Szentendrére. Májusban HÉTKÖZNAP bármikor felhasználható, Flex jegy. Eredeti ára: 14900 Ft, 2 db együtt 18000Ft. E-mailben tudom küldeni.
Van két jegyem a Harry Potter kiállításra, Szentendrére. Májusban HÉTKÖZNAP bármikor felhasználható, Flex jegy. Eredeti ára: 14900 Ft, 2 db együtt 18000Ft. E-mailben tudom küldeni.
Airpods 4 eladó, vagy utalvány cserébe, vagy mid lenne?
Még mindig eladó limitált kiadású exkluzív oreo Microsoft Xbox Series S
Sziasztok nyertem az ecos játékon 1milliot kártyán eladnám szivesen meghallgatok ajánlatokat ..utazás ..kp.. bl jegyek..bármi
Mesi1119 Szia, emailben ment 1 kód 

Sziasztok, ha akad valakinél még fölösleges 1200 forintos Xbox utalvány szívesen elcserélem vagy megvásárolom.
Sziasztok, RTL+ féléves előfizetés eladó 2000Ft- èrt.
Eladó:
- Kenwood kézi mixer 450 W-os, fekete garanciával
- 2 db Kométa telórejtő deszka
Fotót tudok küldeni. Utalványt beszámítok.
- Kenwood kézi mixer 450 W-os, fekete garanciával
- 2 db Kométa telórejtő deszka
Fotót tudok küldeni. Utalványt beszámítok.
valakinek új/újszerű, garanciás tabletje van eladó? nem ipad, inkább valami középárfekvéses, androidos dolgot keresek
Sziasztok, RTL+ féléves előfizetés eladó 2000Ft- èrt.
Csivobakaj
Nem Isteni csoda- pfhuu ,hanem szerencse !
Nem Isteni csoda- pfhuu ,hanem szerencse !
Sziasztok!
A Bajnokok ligája döntőre keresek jegyeket!
Isteni csoda miatt van jegyetek akkor írjatok
Megbeszéljük
A Bajnokok ligája döntőre keresek jegyeket!
Isteni csoda miatt van jegyetek akkor írjatok
Megbeszéljük

LINDT 1kg-os tejcsoki nyuszi és Ipanema 37-es szandál eladó. Mind a kettőnél 8000- Ft + száll. ktg.
Electrolux konyhai robotgép eladva!
Szia rokica!
Válaszoltam a leveledre csokinyuszi ügyben. Eddig azért nem írtam, mert spam-be tette a levelezőm a leveledet. Részemről oké az ügy.
Köszi, ott válszolj rá!
Ed
Válaszoltam a leveledre csokinyuszi ügyben. Eddig azért nem írtam, mert spam-be tette a levelezőm a leveledet. Részemről oké az ügy.
Köszi, ott válszolj rá!
EdEladó Coca-Cola appban, Fuzetea játékon nyert 40 ezres jegy.hu utalvány, 25 ezer ftért adom. Ha érdekel, írj nyugodtan 😊 vivcu22@gmail.com